1. Building Design Company

Scope Copenhagen er en design- og byggegruppe, der sørger for at drømme kommer fra tegnebrættet til virkelighed og får samtidig det fulde potentiale ud af jeres projekt. Sammen med ligesindede kollegaer sørger vi for at varetage jeres projekt fra den første streg er sat, til den allersidste skrue er sat i.

4,0

Flot arbejde og høj kvalitet

Scope Copenhagen har stået for en total istandsættelse af vores lejlighed. Der har gennem hele forløbet været god styring, løbende opfølgning og kontrol-spørgsmål. Murer, VVS, tømrer, maler og elektriker har alle leveret som aftalt, og i rigtig flot kvalitet. En varm anbefaling herfra.

11 de abril de 2022

Super oplevelse på større renovering

Scope stod for vores større renoveringsprojekt af +100 år gammel villa. Projektledelse, VVS, murer-, maler-, el- og tømrerarbejde for nyt køkken, terrasse, vindue og nedrivning af bærende væg. Scope har været gode til at vejlede før projektet og god eksekvering undervejs. De er ærlige omkring udfordringer og finder løsninger. Vi er super tilfredse med resultatet og samarbejdet!

30 de outubro de 2021

Vi har haft en rigtig god oplevelse med…

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Scope Copenhagen ifbm. renovering/ombygning af køkken. God sparring i startfasen og løbende. De holder hvad de lover, er hurtige til både at erkende og rette op på evt. fejl og de håndværkere vi har haft på har løst opgaven flot.
Derudover har de været gode til at afstemme tidsplan, og ikke mindst holde den.

28 de setembro de 2021