A empresa respondeu
Hurtig levering, fungere perfekt, havde lidt opstarts vanskeligheder (fejl 40) men søndag, lynhurtig svar og kom til at virke :-)
A empresa respondeu
ScreenBooster – Din bærbare, bare smartere! Hos ScreenBooster.dk har vi ét mål: at gøre din hverdag nemmere og mere produktiv. Vores innovative dobbeltscreen til bærbare computere forvandler din laptop til en produktivitetsmaskine med nu i alt tre skærme i stedet for én – perfekt til arbejde, gaming, opgaveskrivning eller multitasking. ScreenBoosteren er så let, at selv din tomme kaffekop næsten vejer mere, og den foldes sammen på ingen tid. Den er designet til at følge dig overalt – uanset om du sidder på kontoret, i lufthavnen eller bare derhjemme, giver vi dig ekstra plads til at holde styr på alle dine opgaver. Prøv ScreenBooster – fordi én skærm aldrig er nok! 🚀 Vi elsker feedback, så smid gerne en anmeldelse og fortæl os, hvordan vi har boostet din hverdag!
Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas

Resposta da ScreenBooster
Min notebook var ikke kompatibel med skærmene, desværre. Jeg rakte ud og fik hjælp pr mail og telefonisk fik vi opklaret og løst det hele, altså 5 stjerner for det. Det er bare sådan det skal være hvis man vil det seriøst med et godt produkt som sælges online.
Rigtig god kundeoplevelse.
Jeg køber helt sikkert hos Mads/Screenbooster næste gang!!!

Resposta da ScreenBooster
Den gør arbejdet nemmere, men står ikke så solidt som forsventet

Super fed skærm. Nem og hurtig opsætning. Hurtig forsendelse. Kan kun anbefale

Resposta da ScreenBooster
Desværre passede skærmforlængeren ikke til min bærbar, men jeg fik hurtigt mine penge retur efter at have været i dialog med sælger. Kan kun give top karakter for den oplevelse jeg har haft og ville gerne handle der igen hvis muligheden byder sig.

Resposta da ScreenBooster
Mega hurtig og god service. Bruger en Horizon og de 3 skærme har lettet min hverdag mere end jeg troede de ville. Skarpt billede hurtig opsætning. Man kan indstille skærmene særskilt. Helt klart et produkt jeg ville anbefale

Resposta da ScreenBooster
En helt vild fed kundeservice og et super godt produkt

Resposta da ScreenBooster
Hurtig levering, skulle dog lige finde ud af hvilken usb der skulle bruges for at få den til at virke med begge skærme.

Resposta da ScreenBooster
Produktet løser udfordringen med at når man arbejder hjemme har man mindre skærmplads, og 1 skærms arbejde er bare ikke ligeså overskueligt, det er et godt produkt.

Resposta da ScreenBooster
Super god service og kvalitet.
Er meget glad for mine skærme. Det fungere bare. Og ved problemer er deres kundeservice super behjælpelige 🙂

Resposta da ScreenBooster
Produktet passer ikke til min Microsoft Surface PC, den kan simpelthen ikke hænge bag på skærmen. Desuden havde fået forståelsen af at man bare skulle koble en ledning fra skærm til computeren og så kørte det hele, men det viser sig at du også skal tilslutte skærmene til ekstern strøm. Så alt i alt, er han ikke rigtig så nem at bruge som jeg har regnet med

Resposta da ScreenBooster
Jeg arbejder meget på farten med min laptop, og er vant til at bruge flere skærme på kontoret. Derfor blev jeg fristet af jeres ScreenBooster, som udvider min laptop til tre skærme. Reklamerne viser en let og fleksibel løsning, som lige sættes på med et snuptag.
I praksis er min oplevelse noget anderledes. Først og fremmest vejer ScreenBoosteren en del. Faktisk vejer den omkring 350 gram mere end min Lenovo 14" laptop. Det betyder at hvis laptops skærm ikke står helt lodret, så tynger ScreenBoosteren skærmen ned. Det gør den mindre velegnet til let og mobil brug, som ellers var det jeg søgte.
Opløsningen på de to ekstra skærme er fin, men lysstyrken er ret lav, når jeg kun bruger USB C. Jeg har ikke testet den med medfølgende strømforsyning, da det i så fald kræver adgang til en stikkontakt, og det er netop ikke altid muligt, når man arbejder ude. Det gør produktet mindre fleksibelt end forventet.
Derudover bruger de ekstra skærme en del strøm. Hvis laptoppen ikke er fuldt opladt, bliver batteriet hurtigt tømt.
Min oplevelse er derfor, at idéen er god, og at den fungerer flot i teori og i markedsføringsmateriale. I praksis er vægt, lysstyrke og strømforbrug udfordringer, der gør den mindre egnet til mobilt arbejde end forventet.

Resposta da ScreenBooster
Hurtig levering. Købte to skærme til min bærbare. De står perfekt i autocamperen :)

Resposta da ScreenBooster
Omgående svar på spørgsmål, og dag til dag levering. Fremragende👍
Produktet er som reklameret👍

Resposta da ScreenBooster
Produktet levede til fulde op til minde forventninger og gør hverdagens arbejde meget nemmere, når der ikke er adgang til skærmen på kontoret.

Fantastik produkt.
Der manglede en brugsanvisning, men fik super service via Messenger

Resposta da ScreenBooster
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.