Informações sobre a empresa

2. Serviço de limpeza
  3. Serviços de limpeza
  4. Estação de tratamento de esgoto

Escrito pela empresa

SC Rens – Professionel tag-, flise- og facaderens i Nord- og Midtjylland Hos SC Rens tilbyder vi effektiv og miljøvenlig rens af tage, facader og fliser. Vi sørger for, at dit hjem eller din virksomhed fremstår flot og velholdt – uden skadelige kemikalier. Vores team af erfarne fagfolk sikrer høj kvalitet, kundetilfredshed og langtidsholdbare resultater. Vi tilbyder algebehandling, tagrens, tagmaling, fliserens og facaderens i hele Nord- og Midtjylland. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Super god service

Super god service, god kommunikation. Vi fik rens og malet vores tak med stor tilfredshed. Vi havde også et par dårlige tagplader, og fuglestop som var mørnet som SCrens hjalp med at udbedre. Super service!

13 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

God kommunikation pr mail og ved besøg.

God kommunikation pr mail og ved besøg.
Tydelig hvad tilbuddet indeholder.
Kom som lovet.
Nu er taget renset fint og der er fint ryddet op efter besøget.
Vi siger også ja tak til at SC Rens udskifter dele af tagryggen til en god pris, når de kommer for at male taget, når temperaturen stiger lidt .

25 de março de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Knækket tagrende

Rens af tag ok men de knækkede en tagrende og kørte uden at gøre noget ved det selvom jeg gjorde opmærksom på det, de sagde der var 2-3 rygningsplader der skulle skiftes de vil godt skifte dem men de forlangte helt vanvittig pris 1000 pr stk

27 de fevereiro de 2026
logótipo da SC Rens

Resposta da SC Rens

Hej Erik.

Angående prisen på at få skiftet den tagplade / rygning, så er de 1000kr inkl indkøb af ny plade, samt deponering af gammel plade, samt timeløn.

Du skal være autoriseret i dag, for at må skifte tagplader / rygninger, det er dyrt at komme af med asbest affald, derfor er prisen også sat efter det.

Som aftalt, lagde vi tagrenden lim på terrassen, som aftalt, hvis det ikke virkede, aftalte vi også, at vi gerne vil skifte det stykke tagrende.

Angående rensen, så er taget renset helt grundet og effektiv i bund, som aftalt tog vi kanterne rundt om vinduerne med en børste , når vi kommer og maler.

Angående tagrenden og pladsen, siger vi også tydeligt at vi skal ha fri adgang til at ku komme rundt om huset, samt tagrenden skal være tømt.

Flot arbejde

Flot arbejde, der bliver rengjort efter endt arbejde. De svare hurtigt på forespørgsler. Meget venlige folk, svare på alle spørgsmål selv om de har travlt. Jeg kan kun anbefale dem.

18 de dezembro de 2025

Rens + Maling

Nogle fantastiske gutter som virkelig går op i deres arbejde og at kunden er tilfreds.

Så jeg vil helt klart anbefale dem til andre,

12 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais