Sdassist Opiniões

Mau

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

De slechtse ervaring

De slechtse ervaring. Zijn pure oplichters. Bij het afsluiten van een contract zou je een accu kabel krijgen. Al 2 jaar is het onderweg. Smoesjes verzinnen dat het pakket zoek is. Ga nooit met hun in zee.

26 de maio de 2025

Kesinlikle tavsiye etmiyorum

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Paranizi cope atin daha iyi. Hic olmazsa sigortam var diye guvenmezsiniz. Cevap vermiyorlar. Bin bir turlu bahane uyduruyorlar. Telefon numaranizi ezberliyorlar ve bakmiyorlar. Yani her seferinde baska bir numaradan arama yapmaniz lazim. Turkiye genelinde kapsama var diye sdassist yaptiriyim dedim hic bir yerinde cevap alamadim. Insanin basina bir is gelince YolYardim sirketine “musait olunca beni ararmisiniz” diye mesaj atarmi? Ben attim. Sakin ama sakin bu dolandiricilara bulasmayin.

15 de agosto de 2025

SD Assist is NO assist when you need it!

I have been with this company since 2019 for breakdown full cover Europe and Turkey. And I brought so many friends as customer to this so called SD ASSIST who joined on my recommendation from the UK. In Summer 2024 , My car rear left tyre was punctured in Belgium. I called SD Assist for help they did not turn up giving many excuses they can find. I used my friend's car spare tyre but it did not last in Germany. I called SD Assist again in Germany. As usual, they did not turn up again. I had to re-inflate that spare tyre repeatedly until I arrived in Turkey. In Bolu a town in Turkey, spare tyre completely died on me, I once again with last hope I called SD Assist. But no avail as usual. SD Assist with false claims is trying to get attention of Turkish people living in Europe and the UK. I advised my close friends not to use this scam company as I told them my nightmare journey by car to Turkey in summer 2024.

25 de junho de 2024

É esta a sua empresa?