Se Northtrampoline Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Produkten i sig är vi väldigt nöjda med. Nu var det rostskador på några delar som var illa och vi fick snabbt beslut på att garantin täckte detta. I samma veva behövde vi på eget initiativ köpa lite n... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mina barnbarn (två flickor) har ganska stor erfarenhet av studsmattor och blev förtjusta i den. De har tillbringat mycket tid i studsmattan sedan den blev monterad för några dagar sedan. De har en mi... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jag fick först fel hoppduk och kundservice var då inte hjälpsam (och dessutom långsam). Sen när jag blev kopplad till returavdelningen, så löste de mitt problem supersnabbt och skickade en ny duk!... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Bra studsmatta, enkel och bra funktion både för att montera upp och ner för vinterförvaring. Rätt tydlig instruktion men man får tänkta till vid något tillfälle för montera rätt. Funkar bra att sätta... Ver mais

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

186 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 88% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

76 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Beställde i juli

Beställde i juli, leverans var sagt i början av september pga slut i lager, men ”blev” oktober och hoppsäsongen var över. Har haft diskussion med er support men ej kommit till någon kompensation.
Det som drar ner betyget är att jag själv fått eftersöka information om förseningen och att ni inte är beredda att kompensera. När man hade dialog med Studsexperten var attityden en helt annan.

14 de outubro de 2022
logótipo da Se Northtrampoline

Resposta da Se Northtrampoline

Hej, vi beklagar verkligen för ert missnöje!
Ni beställde när varan inte finns i lager vilket står under produkten när man beställer, ni har då förbeställt produkten och det är därför någon kompensation inte kunde erbjudas av kundservicen. Vi kan se att produkten ni har beställt kommer in i lager 31/10 och vi kommer då att skicka den direkt till er!

Tack på förhand

Bra återkoppling

Bra service, ringde upp för misstanke om felbeställning vilket var korrekt. Beställningen korrigerades. Mycket bra!

11 de agosto de 2022

Toppen service

Toppen service! Fick hjälp med reservdelar och det gick snabbt. Kan verkligen rekommendera!

4 de setembro de 2022

Snabbt svar…

Fick snabbt svar av kundtjänst och en länk till den reservdel jag behövde. Mycket nöjd.

31 de julho de 2022

Bra kundservice

Jag köpte min studsmatta 2013, och det är skönt att även om det kostar en slant kunna få hjälp att hitta reservdelar och att de faktiskt går att få tag på, så att vi kan hoppa vidare på ett säkert sätt. Snabb och korrekt service.

26 de julho de 2022

Toppbetyg!

Den är rejäl och gillar att skyddsnätet går innanför stolparna. Ingången känns smidig och säker för våra små. Snygg och stabil samt underbar att hoppa i.🙂

26 de julho de 2022

Storm damaged trampoline..

We need parts when our trampoline was damaged in a storm. Contacted customer support who helped me out to order the correct parts online. Friendly and helpful service and extremely fast delivery.

17 de julho de 2022

Jag är mycket nöjd

Jag är mycket nöjd, med bemötande, hjälp (per telefon) med att identifiera och ta fram produktnummer på de reservdelar jag behövde och med den snabba leveransen. Allt har fungerat.

13 de julho de 2022