Nemal som veľkú dôveru, keď som počul SEIF... ale veľmi rýchlo som prišiel na to, že nie je SEIF(Group) ako SEIF(Finance)! Tu som sa stretol s prístupom odborným, priateľským,fundovaným, ktorý prináša... Ver mais
A empresa respondeu
Som spokojný zo spoluprácou vrámci decentralizovaného finančného sektoru. S p. Zemanom som už v spolupráci skoro rok a dostávam najdôležitejšie a najnovšie správy ktoré mi pomáhajú v budovaní môjho p... Ver mais
A empresa respondeu
Som veľmi spokojný so slečnou Gálovou Syntiou. A veľmi dobre sa s ňou komunikuje. Prácu s ňou som mal na 100percent. Som s ňou veľmi spokojný a preto ju musím pochváliť. Spokojný klient Jozef Šelian Č... Ver mais
A empresa respondeu
Kvalifikovaná, erudovaná a ochotná pomoc při řešení minulých chybných investic, které mne připravily o značné a nevratné finanční prostředky. Já osobně jsem v kontaktu s p. Hodoušem , který je velmi... Ver mais
A empresa respondeu
SEIF FINANCE provides a user-friendly gateway to cryptocurrencies and Web3, catering to both beginners and experienced traders. Our intuitive fiat-to-crypto on-ramp simplifies the conversion process, ensuring a seamless entry into the crypto space. Our standout feature, the multichain DEX aggregator, optimizes trades with a single click. It automatically identifies the fastest and most cost-effective swaps and bridges across various blockchain networks, delivering the best possible trading conditions. As a non-custodial platform, SEIF FINANCE empowers you to manage your digital assets directly from your wallet, ensuring full ownership and enhanced security compared to centralized exchanges.
República Checa
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Como esta empresa usa o Trustpilot
seif.finance - kontakt Julius Hudák
Komunikace s panem Hudákem je absolutně bezproblémová.
Dokáže poradit a vyhledat vhodné přílěžitosti k nákupu.
Mailová komunikace ohledně novinek je také perfektní.
Platforma mi bohužel přijde poměrně komplikovaná. Proto dávám pouze 4*. Pokud bych měk hodnotit pouze komunikaci s panem Hudákem, tak dám 5*.

Resposta da SEIF FINANCE
Dobrý den,jsem velmi spokojený s panem Hudákem.Perfektně komunikuje a dokáže mi vždy objasnit problematiku trhu.K.Bečka

Resposta da SEIF FINANCE
S p. Hudákem jsem ve spojení už nějakou dobu, jednání koretní, mohu se obrátit když potřebuji a zatím, mám pocit, že se mi snažil vždy vyjít vstříc dle daných možností.

Resposta da SEIF FINANCE
Spolupráce s Jakubem Nejdlem jako mým krypto portfoliomanažerem je pro mě velmi přínosná a příjemná zkušenost. Oceňuji především jeho profesionalitu, přehled a schopnost srozumitelně vysvětlit i složitější věci. Vždy dokáže poradit s klidem a nadhledem, a přitom neztrácí smysl pro humor, což dělá komunikaci mnohem uvolněnější a příjemnější.
Jakub působí velmi informovaně
má přehled o aktuálním dění na trhu, sleduje trendy a umí nabídnout konkrétní doporučení na míru. Je také velmi přátelský, ochotný a člověk má pocit, že mu opravdu záleží na dlouhodobém úspěchu klienta, ne jen na rychlých výsledcích.
Celkově jsem s jeho službami velmi spokojený a mohu ho s klidným svědomím doporučit každému, kdo hledá spolehlivého partnera pro správu kryptoměnového portfolia.

Resposta da SEIF FINANCE
přímý a milý přístup pana Hudáka kdykoli je potřeba a to jak z mojí, tak z jeho strany

Resposta da SEIF FINANCE
Bol som spokojny s Tomášom Honickým, bol milý ochotný a nápomocný :)
Pekne sa nám podarilo zhodotiť crypto portfólio, zmenáreň sa mi páčila taktiež

Resposta da SEIF FINANCE
jsem spokojený s osobním specialistou Tomášem Honickým povedlo se nám hezké zhodnocení na kryptoměnách směnárna dobre funguje

Resposta da SEIF FINANCE
Spolupráce se zástupcem , panem Hudákem byla a je bezproblémová. Všechny operace proběhly dobře a srozumitelně a s výdělkem.
Ing. Jiří Rolinek

Resposta da SEIF FINANCE
I am very satisfied with the service provided by my personal assistant, Tomáš Honický.
The currency exchange works great,
and we also managed to grow the crypto portfolio.

Resposta da SEIF FINANCE
Zkušenosti mám super, společnosti funguje na plné obrátky. Pořád odprodavam. Super informace, jinde to bylo horší a někdy příšerný. Komunikace báječná a přesvědčivá

Resposta da SEIF FINANCE
- profesionalny a rychly pristup k odpredaju mojich NFT kolekcii
- spolocnost mi pomohla s vyberom mojich financnych prostriedkov
- individualny pristup, nastavenie portfolia v zmysle mojich potrieb
- SEIF platforma je prehladna, dobre sa s nou pracuje
- Zaujimava platforma pre pracu s cryptomenamy v lokalnom jazyku

Resposta da SEIF FINANCE
Som s mojím poradcom v úzkom kontakte stretli sme sa aj osobne pravidelne ma informuje o situácii na trhu.
Som spokojný so zabezpečením mojich finančných prostriedkov ktoré si držím na svojej peňaženke.
Cením si individuálny prístup môj špecialista mi nastavuje portfolio podľa mojich osobných potrieb. Na rozdiel od iných spoločností sa cítim bezpečne.

Resposta da SEIF FINANCE
Som v pravidelnej komunikácii s mojím špecialistom, pravidelne obchodujeme prostredníctvom DEX a som držitelom NFT kolekcii. Kolekcie sa dostali na úroven 100% zhodnotenia, mám skúsenosť aj s odpredajom, prebehlo to hladko. Bolo mi navrhnute osobné stretnutie, na ktoré sa teším. So špecialistom je dobrá a veselá komunikácia, vždy je ochotný pomocť. Tento obchodný model som odporučil svojmu známemu, ktorý je spokojný.

Resposta da SEIF FINANCE
S firmou seif finance jsem maximalně spokojen. Velmi účinně mi pomáhá p. Vasil Julius, díky jeho pomoci se mi daří zvládat celou administativu a docilovat tak velmi dobrých přínosů. Vážím si i jeho lidského přístupu ke klientům, a ochoty kdykoliv poradit s řešením problémů.Je vzorem pro ostatní manažery a má perfektní přehled o celosvětové finanční situaci což mi velmi pomáhá v rozhodování o investování. Patří mu moje velké poděkování a obdiv. Moc mu děkuji za jeho významou pomoc a ochotu .

Resposta da SEIF FINANCE
Pomohlo mi to zorientovať sa a investovať na finančnom trhu. Pravidelná komunikácia vedie k efektivnemu zdnocovaniu invetície a v neposlednom rade to, že investíciu mám stále na svojom účte.

Resposta da SEIF FINANCE
S Seif Finance mám několikaleté zkušenosti - z mé strany sice pasívní, ale díky vstřícnosti a celkovému přístupu pana Juliana moje spolupráce s firmou přinasla i slušné finanční zhodnocení mých úspor. Z mého hlediska tedy mohu firmu Seif Finance doporučit i "začínajícím investorů" jako jsem já, a i bez znalosti zákonitostí finančního trhu je možné očekávat pozitivní výsledky.

Resposta da SEIF FINANCE
Proč využívám služeb právě Seif Finance ? Na Seif Finance mě zaujala velmi přehledná a na ovládání intuitivní platforma a bezpečné uložení krypto aktiv na mojí osobní kryptopeněžence. Tyto aktiva během více než jednoho roku spolupráce byla zhodnocena o více než 130 % a to především zásluhou mojí osobní velmi šikovné a sympatické portfolio manažerky slečny Michaely Štécové, která svému řemeslu opravdu rozumí a dokáže i své znalosti předávat dále. Těším se na další úspěšnou spolupráci.

Seif Finance
Výdělek za 4 měsíce 721$
Nft se mi prodali jsem spokojený se servisem od Matěje hodouše a obecně s vedením firmy na základně vlastní zkušenosti mohu jen doporučit

Resposta da SEIF FINANCE
Již dva roky úspěšně spolupracuji s firmou Seife finance která se stará a úspěšně obhospodařuje mé finance. Já konkrétně spolupracuji s panem M Hodoušem´ který se stará jak o moje investice a i o mne. Tato spolupráce je velmi kvalitní. Jsme skoro pořád v kontaktu.

Resposta da SEIF FINANCE
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.