Det tog mig 5 min og gå samtlige profiler igennem. Størstedelen af profilerne har ikke været benyttet i 6-24 mdr. Det kunne sejlerdating jo forhindre med et klick, men man beholder profilerne såle... Ver mais
A empresa respondeu
Til en start blev jeg glad for at opdage dette medie. Henvendte mig om en funktion vedr. begrænset mulighed for anslag i tekst.. og fik et svar som i indledningen var anerkendende men i efterfø... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg tog med på sejltur lidt spontan og med et vidst forbehold for ‘dating’ delen af det. Det viste sig dog at være super hyggeligt og afslappet. Både Lisbeth fra sejlerdating.dk og kaptajnen kreered... Ver mais
A empresa respondeu
Totalt spil af penge… Virker som om der er masser af fake profiler med ens tekst, ingen kommunikation overhovedet…..
A empresa respondeu
Har du masser af vind i sejlene når du er på vandet, men knap så meget når det kommer til at finde den rigtige partner? Sejlerdating er for alle os som elsker at være på vandet. Om du sejler sejlbåd, motorbåd, kajak, er windsurfer eller noget helt femte, så er du velkommen her.
Dinamarca
Gamle profiler der ikke er aktive og bliver delt som matcher de har ikke været logget ind i flere år

Resposta da Sejlerdating
Det er et dejlige sted at mødes, hvis man gerne vil finde en kæreste eller en god sejler ven.
Jeg kan varmt anbefale sejlerdating også hvis du ikke er sejler, hvis du bare er lidt nysgerrige og har mod på at prøve det, så gøre det.

Resposta da Sejlerdating
Rigtig godt sted at møde nye og ligesindede sejlere.
Især når man ikke lige er særlig erfaren. En fordel er jo at man alle er i samme båd, om man så må sige.

Resposta da Sejlerdating
Jeg var til et arrangement, arrangeret af Lisbeth fra Sejlerdating. Det var gennemført fra start til slut og jeg mødte nogle skønne mennesker ombord på en sejlbåd. En god måde at date på 😊 udover det, er det skønt med et datingsite hvor man kan møde ligesindede, som også er tossede med at sejle. Sejlerdating får mine bedste anbefalinger!

Resposta da Sejlerdating
En helt igennem død dating portal, dårlig navigation og meget få mulige kontakter...

Totalt spil af penge…

Resposta da Sejlerdating
Tænker at det er spild af penge i mit tilfælde.

Resposta da Sejlerdating
desværre ikke så mange personer på portalen, man få også igen og igen den samme selektion præsenteret (inkluderet den forkerte køn) man kan swipe gennem, let at betjene, ikke mange fake profiler, oplevet en dog, ærligt og realistisk virkende billeder og profiler

Resposta da Sejlerdating
Ok.lige en ting med hensyn til at når man søger og har trykket i feltet at man søger efter en kvinde,så dukker der mænd frem.

Resposta da Sejlerdating
Sejlerdatings side er dårligt programmeret, dårlig at bruge og forkert i kontraktens længde, så jeg slettede min konto.

Resposta da Sejlerdating
Jeg synes jeg havde meldt mig til en gratis prøveperiode på en måned. Og jeg synes ikke at det fremgik at jeg i den prøvetid skulle betale for at kunne se de beskeder der blev sendt til mig

Resposta da Sejlerdating
Tror kun det er mænd der bruger denne side.
Ingen damer.
Dårligt site

Resposta da Sejlerdating
Rigtigt godt initiativ med en datingportal for os som har livet på vandet som passion
Dejligt overskueligt portal

Resposta da Sejlerdating
Super overskueligt site. Gode initiativer.

Resposta da Sejlerdating
Det viste sig dog at være super hyggeligt og afslappet. Både Lisbeth fra sejlerdating.dk og kaptajnen kreerede en meget afslappet og hyggelig stemning. Jeg havde en skøn og tryg eftermiddag/aften først i blæsten på vandet efterfulgt af fælles middag.
De varmeste anbefalinger herfra

Resposta da Sejlerdating
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.