Leia as opiniões dos outros
Willem heeft voor mij een luxe auto getransporteerd uit Duitsland. Zeer betrouwbaar, komt afspraken na en goede service. Zou zeker weer opnieuw bij Willem doen!
Informações sobre a empresa
Discreet transport van motorvoertuigen en onderdelen.
Informações de contacto
Dwarsvaartweg 11, 8388 MH, Oosterstreek, Holanda
- +31627113330
- info@selectivecartransport.eu
- selectivecartransport.eu
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Betrouwbaar & goede service!
Betrouwbaar en keurig bedrijf voor auto transporten!
Willem is een zeer ervaren en betrouwbare partij die deskundig autotransporten uitvoert. Communiceert helder en prettig. Appt foto’s bij vertrek en geeft keurig een aankomsttijd door, werkt top. Komt keurig de afspraken na, super goede ervaring met dit bedrijf! Aanrader!
Great Job
Efficient, skillful, competent and very problem solving
professional.

Resposta da Selective Car Transport
Goede communicatie,zeer tevreden.
Ik ben in contact gekomen met selective car transport nalv een bericht op social media dat hij met een lege trailer naar Scandinavië moest. Ik had een project auto die van NL naar Zweden moest. We zijn duidelijke afspraken overeengekomen en alles verliep precies zoals afgesproken. Goede communicatie en prima service. Tevreden klant.
Willem heeft voor ons een auto…
Willem heeft voor ons een auto getransporteerd op een snelle en zeer betrouwbare manier, vriendelijk naar alle partijen de man komt goed zijn afspraken na kom zeker een keer terug
Goede Service, redelijke prijs
Goede Service.
Goed contact voor en tijdens vervoer, aflevering op tijd. Vervoer was wel op open trailer, niet de gesloten die op de website staat afgebeeld. Gelukkig droog weer tijdens transport. Start kabels zouden helpvol zijn. Accu was leeg bij aflevering.

Resposta da Selective Car Transport
Goede afspraken mee te maken
Goede afspraken mee te maken, waar ze zich keurig aan houden. En zeer voorkomend en servicegericht!
Erg tevreden transport uit Zwitserland
Erg tevreden over Willem. Voor een tweede maal heeft Willem een auto uit het buitenland getransporteerd en opnieuw naar volle tevredenheid. Deze keer een Renault Granse Espace vanuit Zwitserland. Prima prijs, heldere voorwaarden en Willem blijft continue informeren over de voortgang van de reis met appjes en foto’s. Daarnaast is hij ook telefonisch goed benaderbaar. Dank Willem. Een volgende keer vraag ik je weer!
alweer voor 3 auto's het transport verzorgd
Willem heeft alweer 3 auto's voor mij gehaald en gebracht 1 x vanuit Duitsland en 2 x vanuit Engeland. Exact volgens planning en correcte prijzen. Gewoonweg betrouwbaar en zorgvuldig met de auto's. Tot de volgende!
Perfect aan de afspraken gehouden
Projectje eend
Alles netjes afgehandeld zoals het hoort. Willem maakt duidelijke afspraken en komt deze voor de volle 100% na. Hij heeft goed materiaal om je auto of wat dan ook te vervoeren. Wij bevelen Selective Car Transport aan.
Duidelijke afspraken
Duidelijke afspraken, zeer stipt en correct. Tussentijds op de hoogte gehouden van de rit. Top bedrijf!
Deze man (Willem Haringsma) begrijpt het.....
Deze man (Willem Haringsma) begrijpt hoe het zit. Behalve dat hij mij belde met een aantrekkelijk voorstel, snapt hij ook wat je als leek nodig hebt wanneer je een auto exporteert of, in mijn geval een brommer. Je krijgt advies op maat, hij komt zijn afspraken na en houdt je op de hoogte van de levering. Vrachtbrief, foto's en contact via de app vind hij allemaal heel gewoon. Dat zijn dingen die ik zelf eigenlijk ook gewoon vind, maar eenieder weet dat dit tegenwoordig uitzonderlijk is. Een aanrader dus!
Professioneel
Professioneel, correct, punctueel en vriendelijk!
Aanbevolen!!!
restauratieproject uit Italie
Hij heeft een restauratieproject voor mij opgehaald in Italie. Snel en prettig zaken gedaan. Auto netjes van deur tot deur en meegeholpen om hem naar binnen te duwen. Heel relaxed. Onderweg nog een doos spareparts voor mij opgepikt. Alles volgens afspraak. Top! Mooie overdekte trailer.
Nederland > Oostenrijk
Goede communicatie, alles op tijd en goed afgeleverd. Wellicht iets duurder dan anderen maar dit is het waard omdat de auto overdekt vervoerd wordt en niet met andere auto’s geladen is en veel beter verzekerd is dan vele anderen- kortom erg persoonlijk!
Transport Audi SQ5 bij DRZ
Hallo, ik ben zeer tevreden van het transport. Ik had een offerte gekregen, die de goedkoopste was van een hoop anderen. Goed contact en zeer vriendelijk. Transport ook tip top uitgevoerd met goeie communicatie. Indien ik nog een transport moet laten uitvoeren weet ik bij wie…
Bedankt voor het transport en de goede service.
Professionele en correcte afhandeling
Wij hebben Selective Car Transport gebruikt voor meerdere transporten door Europa. Correcte en professionele afhandeling, goed materiaal, flexibel en competitieve prijzen. Ook positieve feedback ontvangen van klanten op locatie bij levering auto.
Zeer tevreden over dit bedrijf
Zeer tevreden over dit bedrijf, kort geleden hebben wij een auto laten transporteren naar Zwitserland met Selective car transport. Alles werd keurig geregeld ook m.b.t. De douane papieren voor het in- en uitvoeren van de auto naar een niet EU land zoals Zwitserland. De auto wordt snel en goed afgeleverd bij de klant. Hier gaan we zeker nog vaker zaken mee doen!
Top en correcte service
Top en correcte service. Goed bereikbaar, duidelijk in communicatie en snel. Ik beveel dit bedrijf te zeerste aan.