Selfiecam ApS Opiniões 1641

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi lejede et selfiecam til vores Oktoberfest, og kundeservicen var helt i top, vi var ude i sidste øjeblik, men Asger sørgede for at vi fik et dagen før.. Nem opsætning, nem download, og lige... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk underholdning! SelfieCam var et superfestligt indslag til min 60 års fødselsdagsfest 🤪 og den blev flittigt brugt, lige fra samme øjeblik gæsterne kom, til de sidste timer om natten. Folk... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Fin og klar kommunikation om bestilling og levering. Nem udpakning og fin medfølgende kasse til nedpakning. Selfiecam fungerer nemt og enkelt 💪🎉. Dog bøvlede vi lidt med at få benene låst i oprejst... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Megagod oplevelse med et selfiecam til en fest. Kommer helt sikkert til at leje til andre lejligheder igen. Dog er alle billederne blevet lige gode, en hel del er blevet mørke, men det er mest min ege... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de aluguer de artigos de festa

Escrito pela empresa

Selfiecam er en fotostander, som du kan leje til dit næste arrangement, og få en masse dejlige minder med. Du tager et selfie ved et enkelt tryk på skærmen og nedtællingen går i gang, imens du finder dit bedste, sjoveste eller skøreste smil frem. Mener du, at du kunne have gjort det bedre? Så tryk delete og Selfiecam er klar igen.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 4 em 5 estrelas

Det okay

Jeg er tilfreds med det hele det bare jeg synes i skal forbedre levering måske give besked på om pakken er på vej og besked på om den er blevet leveret .

29 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Defekt selfiecam – formel varsling om klage

Vi lejede et selfiecam til et arrangement med omkring 100 gæster. Kameraet tog kun 4 billeder og stoppede derefter helt med at fungere. Arrangementets formål kunne derfor ikke opfyldes, og der foreligger stort set ingen billeder fra aftenen.
Virksomheden har efterfølgende uden dokumentation påstået, at kameraet skulle have fået et slag. Dette er ikke korrekt. Trods flere saglige og velbegrundede henvendelser, herunder ønske om delvis eller fuld tilbagebetaling eller kontakt til en leder, fastholder virksomheden at beholde hele beløbet og afviser videre dialog.
Oplevelsen har givet mig meget lav tillid til både produktkvalitet og kundeservice. Når et produkt svigter så tidligt, og virksomheden konsekvent placerer skylden hos kunden uden bevis, står man som kunde uden reel hjælp.
Jeg vil anbefale, at man er meget forsigtig med at bruge denne virksomhed til vigtige arrangement.

27 de dezembro de 2025
Opinião espontânea
logótipo da Selfiecam ApS

Resposta da Selfiecam ApS

Kære Raja

Vi havde desværre set denne anmeldelse komme. Men vores anbefaling fra Trustpilot er ikke at lade os presse til at tilbagebetale beløb, mod ikke at få en dårlig anmeldelse.

For at give et retvisende billede af sagen for vores fremtidige kunder, har vi valgt at skitsere forløbet.

I modtog et velfungerende Selfiecam, men oplyste ved opkald, at Selfiecam aldrig havde virket. Dette på trods af, at det har taget billeder efter modtagelsen.

Da vi modtog Selfiecam retur, var der tydelig tegn på, at Selfiecam havde fået et slag efter modtagelsen, hvor indvendige dele var slået fra hinanden. Samtidig havde Selfiecam været i brug, da der var billeder fra lejeperioden.

I vores løbende dialog med jer, har vi vist forståelse for, hvor ærgerligt det er, at denne skade skete tidligt til arrangementet. Derfor har vi tilbudt reparationen af Selfiecam uden beregning. Dog har vi ikke kunne tilbyde at refundere beløbet for lejen af Selfiecam.

Efter mange mails og opkald, med svingende forklaringer, som ikke har kunne føre til løsning, så vi os nødsaget til at oplyse, at vi ikke kunne gøre yderligere.

Vi gør vores allerbedste for at yde den bedste service for vores kunder.

Mvh
Asger

Fantastisk

Et super nemt set up . Lynhurtig levering - nem at tilslutte- og returnere.
En super god ide at have med til festen. En masse gode billeder og minder

7 de janeiro de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais