Snabb leverans! Har haft denna "duk" i många år och är väldigt nöjd med den. Används till ett fyrkantigt bord som är 155cm brett och detta "tyg" är den enda som fungerar bra då det är avtorkningsbart... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Att man kan beställa per telefon är väldigt bra. Då kan man rådgöra direkt med kunnig (i mitt fall Pernilla)personal och resonera sig till ev. alternativ. Att jag inte klickade fem stjärnor beror på... Ver mais
Perfekt blixtlås till enastående pris, köpte fel först försökte avbeställa det men det gick ej jag skickade tillbaka det fick pengarna tillbaka på det och även frakten på 69 kr de var inte dåligt Self... Ver mais
De mönster jag köpt är pedagogiska att jobba med. Modellerna är användbara både till vardag och till fest och passar till tyger av olika slag. De jag valt är klassiska modeller som jag kan ha länge.
Informações sobre a empresa
Sobre Selfmade Sverige AB
Selfmade® – material för dig som vill skapa själv
Hos Selfmade® hittar du tyger, symönster, garn och sybehör i god kvalitet. För dig som vill sy, sticka och skapa egna plagg och projekt. Vi vänder oss både till den erfarna och till dig som är i början av din kreativa resa.
Familjeägt företag med erfarenhet sedan 1980
Vi är ett familjeägt företag med rötter tillbaka till 1980. Det betyder många års erfarenhet av textilier och hantverk, och en stark respekt för kvalitet, kunskap och noggrannhet i allt vi gör.
4 butiker och en trygg webbshop
Du hittar oss både online och i våra 4 fysiska butiker. Här kan du uppleva materialen, känna kvaliteten och få personlig vägledning. Handlar du i vår webbshop gör du det tryggt och säkert.
Material och vägledning som hjälper dig hela vägen
Vi säljer inte färdiga produkter. Vi ger dig materialen och kunskapen du behöver för att komma i mål med ditt projekt. Vårt sortiment är noggrant utvalt med fokus på funktion, hållbarhet och design som fungerar i vardagen.
En smidig och trygg köpupplevelse
Oavsett om du syr kläder till dig själv, dina barn eller ditt hem, ska det kännas enkelt och inspirerande att handla hos oss. Därför arbetar vi kontinuerligt med att göra vår webbshop tydlig, våra produkttexter informativa och vår service hjälpsam.
Kvalitet, transparens och god service
Vi värdesätter kvalitet, transparens och god service. Vårt sortiment följer tidens uttryck, men vår inställning är densamma som alltid. Noggrannhet, yrkeskunnande och respekt för hantverket.
Har du handlat hos oss?
Vi blir väldigt glada om du vill dela med dig av din upplevelse.
Informações de contacto
Nornegatan 3, Svågertorp, 21586, Malmö, Suécia
- 040-374600
- sverige@selfmade.com
- selfmade.com/sv-se
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Bra utbud men för upptagen personal tar…
Bra utbud men för upptagen personal tar långtid att få hjälp

Resposta da Selfmade Sverige AB
Har alltid haft bra erfarenhet från…
Har alltid haft bra erfarenhet från stoff och stil tidigare. Enda kan vara att fraktkostnaden hade gärna fått vara lite lägre.
Jättebra service och snabb leverans
Skulle få mina blixtlås inom 3-6…
Skulle få mina blixtlås inom 3-6 arbetsdagar. Det dröjde 14 dagar.Mycket stor besvikelse för mitt barnbarn vars jacka blixtlåset skulle sys i.Kommer därför inte att beställa mer från Selfmade

Lätt att beställa
Lätt att beställa, tydliga bilder och
bra beskrivningar.
Produkterna som levererades var till
belåtenhet.
Bra kvalitet och snabb leverans
Tyvärr så saknade jag MALLAR till "mina pyssel", äggvärmare i form av Hare samt påskägg, av lufttorkad lera, att hänga i påskriset.
Pompom-setet var inte komplett, det saknades en del in mellanstorleken.
Jag kommer att ta kontakt med företaget

Resposta da Selfmade Sverige AB
Duken var precis som jag förväntade mig.
Bra leverans
Inga problem
Bra och trevlig service i butik som…
Bra och trevlig service i butik som sedan hjälpte mig att det är bättre att beställa allt från nätet. Där gick det ganska fort att få varorna som är superfina!
Fick snabbt de gratis tygproverna jag…
Fick snabbt de gratis tygproverna jag beställt. Mycket nöjd med det tyget jag sedan valde att köpa.
Fantastisk service av Jessica på Selfmade Västerås
Jag vill gärna dela med mig av en mycket positiv upplevelse från mitt besök i Selfmade i Västerås. Jag var egentligen bara på genomresa och hade inte planerat att handla, men nyfikenhet över butikens symboler gjorde att jag ställde en fråga till en av era medarbetare, Jessica.
Jessica tog sig tid att förklara på ett tydligt och engagerat sätt. Hennes trevliga och professionella attityd gjorde att jag kände mig trygg och välkommen att ställa fler frågor. Hennes kunskap och bemötande gjorde hela skillnaden.
Besöket slutade med att jag handlade för 1200 kronor – något som helt och hållet berodde på Jessicas fina service. Ett stort tack till Jessica för hennes engagemang och professionalism. Selfmade i Västerås har verkligen en pärla i sitt team!

Resposta da Selfmade Sverige AB
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.