Sell Your Watch Opiniões 32

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne telefonische communicatie, eerlijk en open. Ter plekke, prettig ontvangst. Open, eerlijk en kundig ! Gaan ons zeker terug zien!

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel aangename kennismaking. Eerlijk en onmiddellijk het afgesproken bedrag. Mensen die het vak kennen en weten waar ze mee bezig zijn. Fijn om zaken mee te doen.

Informações sobre a empresa

1. Joalheiro
  2. Relojoaria

Sell Your Watch is een premiumdienst die zich richt op de inkoop van hoogwaardige horloges. Wij bieden particulieren en verzamelaars een veilige, discrete en efficiënte manier om hun luxe uurwerken te verkopen. Met jarenlange expertise in de horlogerie en een vertrouwd internationaal netwerk van kopers zorgen wij voor een eerlijke marktwaardering en een soepel verkoopproces. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door transparantie, vertrouwen en vakmanschap. Elk horloge dat we beoordelen, ondergaat een nauwkeurige inspectie door gecertificeerde specialisten. Of het nu gaat om een Rolex, een moderne Audemars Piguet of een exclusieve Patek Philippe, ieder stuk behandelen we met het respect en de precisie die het verdient. Bij Sell Your Watch combineren we de elegantie van persoonlijke service met de efficiëntie van een professionele organisatie. Onze missie is om het verkoopproces van uw uurwerk zorgeloos te maken en tegelijkertijd de waarde ervan te maximaliseren. Discretie en integriteit staan centraal in alles wat we doen.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

32 opiniões

Professioneel

Professioneel, duidelijk, helder, snel. Prima service!

16 de abril de 2026

Dag Erick,

Dank voor je eerlijke review!

Blij dat we een goede service hebben geboden aan je en hopen je gauw weer te zien.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb mijn horloge verkocht eerlijke…

Ik heb mijn horloge verkocht eerlijke prijs voor gekregen met daarbij ook de nodige uitleg. Vriendelijke mensen met kennis van zaken zij kopen naar mijn gevoel ook niet alles zomaar in . Transactie snel gesloten zonder poespas zou sellyourwatch zeker aanraden ook bij aankoop in de toekomst zou ik ze zeker weer raadplegen.

9 de abril de 2026

Hi Mano,

Dank voor je eerlijke en uitgebreide review!

Fijn dat we je goed hebben geholpen en we hopen je gauw weer te zien!

Classificada 5 em 5 estrelas

Top ! Van eerste contact tot de deur uitlopen.

10 de abril de 2026

Dag Ramon,

Dank voor je eerlijke review!

Goed dat we jullie fijn hebben geholpen en dat jullie tevreden zijn.

Fijne afhandeling

Prettige communicatie en snel afgehandeld. Een team met verstand van zaken. Aanrader!

7 de abril de 2026

Dag David,

Dank voor je review!

Fijn dat we je goed hebben geholpen en dat je uitermate tevreden bent. Wellicht tot gauw!

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel goed en eerlijk geholpen

Heel goed en eerlijk geholpen! kan Sell Your Watch absoluut aanraden!

26 de março de 2026

Dag Matej,

Goede ervaring

Goede ervaring. Uitstekend behandeld, laat zien wat hij doet om het horloge te testen en bespreekt de prijs. Zeer goed geholpen.

24 de março de 2026

Dag Wim,

Dank voor je review!

We hebben je met plezier geholpen en fijn dat we een goede indruk hebben achtergelaten!

Betrouwbaar adres

Komt afspraken na. Communicatie loopt goed en snel. Betrouwbare afhandeling, we zijn tevreden!

20 de março de 2026

Dag D.B,

Dank voor je review!

Zeer aangename kennismaking en fijn om jullie een betrouwbare indruk te hebben achtergelaten.

Wellicht tot de volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Reageert snel, goede service en eerlijk verhaal. Aanrader!

18 de março de 2026

Dag Bart,

Dank voor je review en het langskomen bij ons!

Fijn je een goed gevoel te hebben gegeven en tot gauw weer ;)

Heel aangename kennismaking

16 de março de 2026

Dag Wijnliefhebber,

Dank voor je eerlijke review!

Fijn om zaken te doen en jullie een goed gevoel te hebben achtergelaten.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hier kan je gerust je dure horloge verkopen

Nette en realistische onderhandeling.
Snel een afspraak gepland.
Keurige afhandeling met inkoopcontract en gelijk de betaling via de bank overgemaakt.
100 % Betrouwbaar.

13 de março de 2026

Dag Jan,

Bedankt voor je eerlijke review!

Was een leuke afspraak en goed gesprek. Dank voor het vertrouwen en het schrijven van een review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super afgehandeld heel netje s bedrijf…

Super afgehandeld heel netje s bedrijf komt afspraken na een echte aanrader en iemand die weet waar hij over praat

6 de março de 2026

Dag Neslo,

Dank voor je eerlijke review!

Tot gauw weer bij Sell Your Watch.

Classificada 5 em 5 estrelas

Deskundig bedrijf, sympathieke inkoper!

Deskundig bedrijf, helder en komt afspraken na.
Daarbij komt ook nog: het bezoek van de inkoper was verliep zeer prettig!

4 de março de 2026

Dag Ruud,

Dank voor je eerlijke review!

Fijne ontmoeting en goed gesprek gehad. Je Rolex is in goede handen!

Ik ben ontzettend tevreden

Ik ben ontzettend tevreden. Ze kwamen zelfs aan huis om mijn Rolex te bekijken en over te kopen, wat het proces supergemakkelijk en comfortabel maakte. De prijs die ze boden was zeer mooi en het hele traject verliep professioneel, snel en betrouwbaar. Echt een aanrader voor wie zijn luxe horloge veilig en vlot wil verkopen!

25 de fevereiro de 2026

Dag Aeaje,

Dank voor je review!

Fijn dat je een goed gevoel hebt overgehouden aan de verkoop van je Rolex.

Aanrader

Vriendelijke ontvangen. Weet waar hij over praat en legt goed uit wat hij doet en waar hij naar kijkt. In 1 woord TOP. Zeker een aanrader!

17 de fevereiro de 2026

Dag Roos,

Dank voor je eerlijke review! Wordt enorm gewaardeerd en fijn dat we je goed hebben kunnen verder helpen!

Tot gauw ;)

Prettig contact

Prettig contact, professionele manier van werken. Heb faire prijs ontvangen voor mn Rolex. Aanrader als je op een veilige en relaxte manier van je horloge af wil.

12 de fevereiro de 2026

Dag Michel,

Fijn dat je een goed gevoel hebt overgehouden na de verkoop van je (mooie) Rolex!

Dank voor het aanraden en het schrijven van deze review.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele vriendelijke persoon die eerlijk…

Hele vriendelijke persoon die eerlijk en oprecht is en daar ook naar handelt. Fijne en pretige ervaring geweest.

21 de janeiro de 2026

Dag heer van Emmerik,

Dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u goed bent geholpen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fijn om zaken te doen met dit…

Super fijn om zaken te doen met dit bedrijf stipt op tijd keurig handel gedreven ik raad iedereen aan met dit bedrijf in zee te gaan

21 de janeiro de 2026

Dag Mohamed,

Dank voor je eerlijke review!

Fijn om een zaak te hebben gedaan en wellicht tot de volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

A fantastic experience with this…

A fantastic experience with this company. The service is very polite, and the watches are measured and adjusted right in front of you,so you won’t get scammed or anything else

I definitely recommend this company.

13 de janeiro de 2026

Hello Ootes,

Thanks for your kind review!

Pleasure meeting you and doing a deal.

- Team Sell Your Watch

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.