SE Mattor Opiniões 1449

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Service i första klass och snabb leverans! Jag beställde en ullmatta och den kom fram välpaketerad och i perfekt skick. Väldigt skön ullmatta i fint mönster med oerhört bra kvalitet. Den känns tjoc... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Aldrig ha jag tänkt att jag kommer gilla mattorna. Dem är så snyggt och praktiskt. Lätt att ta bort smuts. Nöjd hela familjen mina barn börjar sitta på mattan mest i ställe soffan. Tack för er Bra... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

När du ger ett dåligt omdöme på Trustpilot publicerar SE Mattor sitt svar med DITT namn, adress, telefon och e-post synligt för alla inklusive elaka sökrobotar. Om det beror på totalt ignorans m... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de carpetes
  2. Loja de mobília para quartos
  3. Loja de artigos domésticos
  4. Designer de interiores
  5. Loja de utensílios de cozinha
  6. Loja de mobília para sala de estar

Sobre SE Mattor

Välkommen till SE Mattor - Din Destination för Stil och Kvalitet!

Hos SE Mattor strävar vi efter att erbjuda dig det bästa inom mattor och heminredning till oslagbara priser. Med en passion för stil och kvalitet är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av prisvärda mattor och heminredningsprodukter som passar alla smaker och stilar.

Kvalitet till Förmånliga Priser:

Vi tror på att erbjuda högkvalitativa produkter till överkomliga priser. Med SE Mattor kan du njuta av både stil och hållbarhet utan att kompromissa med plånboken. Vi handplockar varje matta och heminredningsprodukt för att säkerställa att de uppfyller våra stränga kvalitetsstandarder.

Fri Frakt och 14 Dagars Öppet Köp:

Vi vill göra din shoppingupplevelse så bekväm som möjligt. Därför erbjuder vi fri frakt för alla våra produkter och ger dig möjligheten att prova dem i ditt eget hem under 14 dagar. Om du inte är helt nöjd med ditt köp kan du enkelt returnera det.

Handla Smidigt Online:

Med semattor.se kan du handla bekvämt från din egen soffa. Vår användarvänliga webbplats gör det enkelt att bläddra bland vårt sortiment, läsa produktbeskrivningar och göra säkra köp med några få klick.

Utforska våra populära kategorier:

Besök vår hemsida idag och upptäck hur du kan förvandla ditt hem med vackra och prisvärda mattor från SE Mattor!

SE Mattor

1 mil opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Nöjd kund

Jag är i grunden nöjd med mattan, men den anlände tyvärr skadad vid leverans. Jag har varit i kontakt med kundservice utan att få något svar, vilket är mycket frustrerande. Jag önskar därför en snabb återkoppling samt en lösning på ärendet så snart som möjligt.

4 de abril de 2026
logótipo da SE Mattor

Resposta da SE Mattor

Hej Emma,

Tack för din recension och för att du delar med dig.

Vi är glada att höra att du i grunden är nöjd med mattan, men vi beklagar verkligen att den anlände skadad – samt att du upplevt brist på återkoppling.

Vi har tyvärr inte mottagit något tidigare meddelande från dig, men vi har nu skickat ett mejl till dig. Vänligen svara oss där med mer information och gärna bilder, så hjälper vi dig vidare så snabbt som möjligt.

Vi ser fram emot att lösa detta för dig.

SE Mattor

Classificada 5 em 5 estrelas

Service i första klass och snabb…

Service i första klass och snabb leverans!
Jag beställde en ullmatta och den kom fram välpaketerad och i perfekt skick.
Väldigt skön ullmatta i fint mönster med oerhört bra kvalitet. Den känns tjock, mjuk och lyxig under fötterna, precis som en riktig ullmatta ska vara. Färgen och mönstret stämmer perfekt överens med bilderna på hemsidan och mattan har höjt hela rummet.
Bra pris för den höga kvaliteten, jag är supernöjd och kommer absolut att handla igen från SE Mattor!

5 de abril de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.