In tegenstelling tot wat op de site staat, werd 'n transactie niet dezelfde dag uitgevoerd. Nav reactie Semmie. Op de site staat "Normaal gesproken voeren we deze handelingen uit op elke werkdag,... Ver mais
Al een aantal jaren bij Semmie cliënt en we zijn zeer tevreden. Ook melden wij aan onze vrienden en kinderen. Het is goed om iets achter de hand te hebben.
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Heb geen ervaring in beleggingen. Maar mijn appeltje voor de Dorts blijft groeien. Dank zij het Team 👍🏻

Resposta da SemmieWealth
Het is goed om iets achter de hand te hebben.

Resposta da SemmieWealth
Een goede manier om te beleggen, begeleid door mensen die op basis van hun ervaring kwalitatieve service geven.

Resposta da SemmieWealth
Semmie is goed georganiseerd en begeleid de belegger via Etf's, met lage kosten.

Resposta da SemmieWealth
Geen bijzonderheden, beleg niet actief. Mi is eea bij Semmie in goede handen.

Resposta da SemmieWealth
Ik ben nu al ruim een jaar klant en tot op heden meer dan tevreden. De communicatie is duidelijk en frequent, en ze doen wat je mag verwachten. Natuurlijk is het ook fijn dat het rendement goed is en dat je als klant echt centraal staat. Een klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is, is daarbij ook wel redelijk uniek. Ik zie het bij weinig andere partijen terug in ieder geval.

Resposta da SemmieWealth
Nav reactie Semmie. Op de site staat "Normaal gesproken voeren we deze handelingen uit op elke werkdag, " Dat is idd geen belofte. Maar wekt wel suggesties. Ik moet info aan Semmie aanleveren anders wordt mn review verwijderd? En dan toch nog 26% 1 sterren 😂.

Resposta da SemmieWealth
Ik heb onlangs de geweldige service ervaren, het vertrouwen in het team is groot en natuurlijk ben ik zeer tevreden met de behaalde resultaten. Ga zo door.

Resposta da SemmieWealth
Prima advies ! Heel goede app. Transparant en overzichtelijk. Snelle reactie op vragen.
Heel erg tevreden over Semmie !
Mvg
Jan Aleman

Dynamisch en doelgericht
SemmieWealth is transparant. Ik krijg regelmatig achtergrond-informatie, de grafieken zijn helder en de communicatie gaat heel vlot.
Afgelopen jaar twintig procent winst.
Nee, niets te klagen. Alles on track.
Frans Smulders

Resposta da SemmieWealth
Duidelijk en gestructureerd. Weinig op te zeggen! Aanrader!

Resposta da SemmieWealth
Het is bijzonder fijn dat uw organisatie mij ondersteund, adviseert en uitvoert met betrekking tot mijn financiën. Vertrouwen en betrouwbaar zijn voor mij hiervoor van belang. De informatie die ik ontvang of via de app van Semmie of door mijn persoonlijk financieel adviseur geven mij rust. Zelf uitzoeken en keuzes maken op financieel gebied is onverstandig. „Schoenmaker blijf bij leest.“
Hartelijk dank voor uw dienst verlening.

Resposta da SemmieWealth
Duidelijke (schriftelijke) communicatie en prompt antwoord op vragen .

werkt allemaal zoals beloofd
terug betalen is ook heel snel

Resposta da SemmieWealth
Maak al langere tijd gebruik van Semmie. Nooit problemen gehad. Persoonlijk contact en goeie service is zeker een pre.

Resposta da SemmieWealth
Gents, als jullie zoals je zegt 'de overdracht van Saxo naar ons' tot in de puntjes hebt voorbereid, waarom heb je dan nog ellenlange vragenlijsten nodig om mij mijn account te kunnen laten zien? Die info zou je dus al moeten hebben als die overdracht zo 'voorbeeldig' is voorbereid.
Ik heb niet gekozen voor de overdracht, maar mag nu als typevee toch alle gegevens nog even gaan invoeren, anders krijg je nul komma niets te zien van wat er met je geld gebeurt. Ik ben sowieso niet van plan nog wat bij te storten.

Resposta da SemmieWealth
Fijn platform om mee te werken. Ik zit er pas kort maar tot nu toe geen bijzonderheden

Resposta da SemmieWealth
>Laten beleggen door Semmie is een betrouwbare manier om je vermogen te laten groeien.

Resposta da SemmieWealth
De overgang van Saxo naar jullie is goed verlopen en ook het geld lijkt bij jullie in goede handen. Dat is alles wat ik wil.

Resposta da SemmieWealth
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.