Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Tangerende til svindel. Ordre lagt den 6/10-2025 på en lagervare med 2-3 dages levering. Den 7/10-2025 trækkes det fulde beløb for ordren. Den 9/10 og 10/10 er jeg i telefonisk kontak... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Utroligt ringe firma. Har bestilt og betalt for varer med Mastercard, beløbet blev trukket med det samme, men har aldrig modtaget varerne. Har rykket pr. email flere gange uden nogen form for reaktion... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har haft en yderst skuffende oplevelse med Senetic. Virksomheden overholder ikke lovgivningen og nægter at starte en kreditering på et produkt, selvom jeg gentagne gange har anmodet om det.... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

En agosto del 2013, compre un servidor HP. Al pedirlo me equivoque el el nº del segundo procesador. Hable con la comercial en España, Alexandra, y quedamos que lo devolviera el procesador devalu... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de Informática

Escrito pela empresa

Senetic er en ledende leverandør af software og netløsninger af mærker ledende på verdensmarkeder. Selskabet udvikler sig intensivt og dets potentiale muliggør erhvervelse af samarbejdspartnere og kunder fra hele verden. Vores hovedretningslinje er levering af kompleksløsninger på IT - området. Vi forsøger at være en pålidelig samarbejdspartner for vores kunder ved tilbydelse af tjenester på det højeste niveau i branchen samt den bedste rådgivning med det formål at firmaer kunne drage den største nytte af det eksisterende samarbejde. Takket være vores individuelle indstilling til hver kunde, er de tilbudte løsninger idealt tilpasset til kundens krav og muligheder. Vi satser på udvikling af vores unge team og dermed er vi i stand til at tilbyde professionel betjening af vores kunder samt sikre vores kunder, at de tilbudte løsninger nok skal imødekomme deres forventninger. Vores mission er aflevering af de bedste løsninger til den laveste pris på markedet til vores kunder.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Fremragende levering

Bestilte et Ubiquiti accesspoint d. 15 januar, afsendt d.18 og modtaget d.20 januar. God information fra Senetic pr. mail, god hjemmeside, nemt at ændre hos UPS om man vil have pakken leveret eller hente den direkte på på UPS' lager. Intet at sætte en finger på hos Senetic :)

20 de janeiro de 2016

Sådan !!!

Det er første gang jeg bestilte fra senetic.dk så jeg var en tur på trustpilot først og så de dårlige karakter de havde fået... jeg tøvet meget med at bestille... Men jeg må sige at jeg tog helt fejl og jeg super glad for at jeg bestilte... samme dag var varen sendt fra deres lager og jeg fik den i dag mandag selv om jeg bestilte torsdag :)) Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller hos jer... Mange tak

26 de outubro de 2015

PC is made in the Check Republic

If you are in the UK you wont get a UK Power cable, the Operating System is in Polish and English and the keyboard is not a UK Keyboard layout. They don't usually advertise this on the site.

Wish I hadn't bought from there. Delivery was also two days late!

20 de agosto de 2015

Resposta da senetic.dk

Hvis du mødes med uregelmæssigheder fra vores side, er det bestemt ikke på grund af vores modvilje, men skyldes misforståelser.
Vi er forpligtet til kundetilfredshed, derfor for at løse dette problem, vi vil invitere dig til at kontakte os: tel: +45 70 14 18 48, e-mail: info@senetic.dk
Med venlig hilsen,
Senetic

Classificada 1 em 5 estrelas

Ha que tener cuidado con los cargos y abonos

En agosto del 2013, compre un servidor HP.
Al pedirlo me equivoque el el nº del segundo procesador.
Hable con la comercial en España, Alexandra, y quedamos que lo devolviera el procesador devaluandolo un 20% y que me mandarian el correspondiente, asi lo hice.
Lo enviaron por UPS y tuve que pagar 465,00 € para poder retirarlo.
Reclame el 80% del procesador devuelto y despues de muchas emails, visitas a las oficinas en Madrid, etc. Al dia de hoy, 19/06/2015, sigo sin que me devuelvan el dinero. Todo esto esta documentado con los correspondientes intercambios de correos.

19 de junho de 2015

Resposta da senetic.dk

Buenas tardes, Si, tiene razon, tuvimos algunos problemas y le pedimos nos disculpe por lo sucedido, pero ahora el caso esta resuelto, lamentamos nuevamente lo sucedido y agradecemos que haya vuelto a confiar en nosotros realizando una nueva compra.

Super kundeservice

Alt var bare i top. Hurtig levering, god kundeservice og fremragende teknisk support. Jeg er rigtigt tilfreds.

14 de abril de 2015
Classificada 1 em 5 estrelas

Utrolig dårlig kundeservice og man kan ikke stole på pakken indeholder det rigtige

Jeg har i forbindelse med en Juniper firewall jeg havde købt et opgraderingskit hos dem. Det viste sig da jeg modtog pakken at indholdet ikke var et Juniper FlashCard, men var tomt for firmware. Jeg fik aldrig informationer om RMA eller udbedring, så jeg antager de har snydt mig

16 de setembro de 2014

Med venlig hilsen,
Senetic

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais