Fantastisk oplevelse fra start til slut! Jeg kan varmt anbefale Sengesnedkeren. Alt har været helt perfekt – lige fra den gode og professionelle service til levering og selvfølgelig selve sen... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har købt en Brøndby bouclé kontinentalseng hos SengeSnedkeren, og vi er virkelig glade for vores køb. Sengen er både flot, lækker i kvaliteten og – vigtigst af alt – rigtig god at ligge i. D... Ver mais
A empresa respondeu
God stabil seng + gavl, mine forældre blev overrasket over komforten og materialet til prisen, at de også selv valgte at bestille ny seng herfra.
A empresa respondeu
Det en en virkelig god seng og flot gavl jeg har fået. De to leverandører var yderst imødekommende, venlige og professionelle og gjorde det til en god oplevelse med både opbæring (op ad trapper på 1.... Ver mais
A empresa respondeu
Vores mål er, at alle vores kunder opnår en optimal nattesøvn. Dette sikrer vi ved ekspertrådgivning og vejledning, så du ender med den helt rigtige seng til dine behov. For os handler det nemlig om den positive omtale fra vores tilfredse kunder, der kommer som en følge af en optimal service og den perfekte seng.
Gratis ombytningret op til 100 dage for alle madrasser
4100, Ringsted, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 45% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Jeg sover som i en drøm!
Først og fremmest er det en meget dejlig seng! Materialer er i god kvalitet, og det meste er allerede samlet, så opstilling gik glat.
Levering til tiden og selv om gavlen manglede i første omgang dukkede også den op i rimelig tid. Alt i alt en fremragende oplevelse!

Resposta da SengeSnedkeren.dk
Brilliant product! The bed is of exceptional quality; price was competitive and communication throughout was good. Delivery was well
Communicated and efficient. Will definitely buy from you again! Thank you

Resposta da SengeSnedkeren.dk
Good and fast service, and the customer service was excellent!

Resposta da SengeSnedkeren.dk
God service og imødekommende personale.

Resposta da SengeSnedkeren.dk
Dejlig seng som var præcist som beskrevet og som jeg sover dejligt i.
Rigtig god kundeservice

Resposta da SengeSnedkeren.dk
Bestilte seng 18.okt. modtog først 7.nov, og da kun underdelen ( i forkert farve ) leverede madras og hovedgærde 10.nov. , Det er for dårligt , når man siger 10-15 dage ?
Jeg havde bestilt en 180x200 seng med to madrasser af medium hårdhed. Plus dyne + basic Premium pude - 140x200. Modtog ikke dynen og puden. Og derudover en medium og en fast madras.
Hele forløbet fra bestilling til levering forløb fuldstændigt som planlagt. Og produktet vi købte, lever helt op til forventningerne. Tak for handlen. 😊

Resposta da SengeSnedkeren.dk
Svært at komme med en ordenlig anmeldelse af sin nye sen når man kun har fået halvdelen, husk næste gang at bestil det hjem som kunden bestiller🥳
Ualmindelig træls service.
Jeg bestilte en seng i 120x120cm.
Der ankommer en sengeramme på 140cm. Og en madras på 120cm.
Til start får jeg at vide, at jeg selv skal sørge for at få sendt sengen retur til Ringsted uden fragtskader.
Mailkorrespondancen er virkelig langsom og jeg skal selv tjekke op på om firmaet holder deres aftaler.
Jeg modtog sengen den 28/10 og skrev til dem kort efter.
Vi aftaler, at de skal afhente sengen den 7/11 (10 dage efter jeg først kontaktede dem). Jeg skal igen selv følge op på, om de afhenter sengen. De skriver at de kommer mellem 9 og 12, men denne bliver aflyst fordi der ikke er plads i deres bil.
Nu bliver den nye afhentning den 13/11 (altså 17 dage efter modtagelse af sengen).
Jeg synes det er meget frustrerende at skulle flytte rundt på sengen og afvente at den bliver afhentet.
Jeg synes servicen har været så træls og jeg kan på ingen måde anbefale at handle med det sløje firma.
Lækker seng til en god pris - drengen er glad😊 God kontaktbar servicetelefon - god mulighed for svar på spørgsmål.
Lidt lang leveringstid - næsten 4 uger. På dagen fik vi et langt interval, hvor sengen kunne komme - mellem 12-17. Lidt svært at planlægge ud fra. Sengen kom på dagen, men først kl. 20.30. Det passede fint, men kunne have været rart at vide på forhånd ift. øvrig planlægning af arbejde og fritidsliv.

Resposta da SengeSnedkeren.dk
Sengen blev leveret senere end aftalt og blev derfor tilbudt dyne som dog ikke var med

Resposta da SengeSnedkeren.dk
Har ændret vores anmeldelse, da kommunikationen har været god efter der kom hul igennem til dem. Rigtig fin seng, vores søn sover længe i den....
Vi har fået sengen men uden papirer med vejledning om korrekt montering af gavl. Jeg har forsøgt at komme i kontakt med firmaet både på telefon og mail men uden held. Så vi afventer stadig på svar. Sengen er rigtig fin.

Resposta da SengeSnedkeren.dk
God service og levering til tiden. To fantastiske montører bar sengen op og samlede den.
kan varmt anbefales

Resposta da SengeSnedkeren.dk
Jeg har bestilt først en seng til min søn, den var så godt at sove i at jeg bestilte en seng mere til mig selv og min anden søn. Samtidig med var der et tilbud på en dyne og hovedpude da jeg skulle betale, og jeg faldt i og købte det med. Da jeg modtager dynen er det forkert størrelse og de sender mig uden noget bøvl overhovedet en ny. Det er virkelig god service. Jeg slap for at skulle pakke og sende den anden dyne retur. Virkelig rart.

Resposta da SengeSnedkeren.dk
The bed lives up to my expectations, and the delivery driver was very friendly and helpful.

Resposta da SengeSnedkeren.dk
Bestilte en seng med opbevaring. Er virkelig glad for den, men vil anbefale at man betaler for hjælp til at få den på plads (den er tung). Sengen var godt pakket ind og ham der leverede var virkelig flink og kørte den bogstaveligt lige foran døren:)) Der var lidt forsinkelser angående leveringen, men jeg blev informeret om anden dato end den jeg havde sat.

Levering som aftalt
Man ligger godt i sengen

Resposta da SengeSnedkeren.dk
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.