Informações sobre a empresa

TrustScore: 2 em 5

12 opiniões

Het is allemaal fake.

Het is allemaal fake.
Ze bekijken je profiel, ze vinden je leuk.
Maar daar houdt het ook mee op.
Veel profielen van FB gejat door buitenlanders.
Vergeet niet op te zeggen, want ze blijven zonder bericht, geld afschrijven.
Dat dit mogelijk is in dit land.

14 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik doorzocht de datingsite en zag een…

Ik doorzocht de datingsite en zag een leuke vrouw, voor meer info moet je betaalt profiel nemen.
Uiteraard gedaan, maar wat blijkt:
Persoon had 10 jaar jongere foto geplaatst.
Persoon bleek niet 47 maar 67 te zijn.
Woonplaats fout enzovoort.
Omdat ik betaalt had toch contact gehad,want ze gaf emailadres en telefoon nummer.
Dus mensen jullie zijn gewaarschuwd.
Uiteraard wordt dit vervolgt.
Gebruik herroepingsrecht dus neem als iemand je bericht stuurt een vip voor een maand, direct gegevens delen en dan uitschrijven, in mijn geval kreeg ik bijna het gehele bedrag terug.

11 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

dating site die bestaat uit geesten

Totaal geen reacties terug van de aanwezige profielen op verstuurde berichten. Ook de gekleurde stippen die aangeven of iemand online is.
Groen is online, oranje online geweest.
Op de instelling wie online is of laatst geweest. Ik heb nooit groene kleurtjes gezien.
Vermoeden ze zijn reeds schijn ( dood ) of het zijn nep accounts.
Op de site zie je niet wie betalend is, en wie niet. De eerste dag zie je wie je site bezocht heeft. Maar blijkbaar alleen die dag. Voor de overige dagen niemand meer. En van de profielen die mij profiel bezochten. Die kan je niet openen. Krijg je de Mededeling!!! Deze persoon heeft haar profiel beveiligd of geblokkeerd voor u.
Nee heb al opgezegd. Zonder van een maand betaling. Deze site links laten liggen.

2 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

ik heb op deze site 2 x iemand ontmoet…

ik heb op deze site 2 x iemand ontmoet die geld ging vragen na ong. een maand app en. die score ligr hoog. het waren 2 x buitenlanders.
ik raad aan daarop te gaan letten!! vind dat gevaarlijk,als iemand labiel is tuint ze erin..
Ika

10 de novembro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Leuke contacten opgedaan...

Als weduwe de stap naar een online datingsite gezet. Mijn vorige partner ook via Seniorengeluk leren kennen, zodoende opnieuw ingeschreven. De site is wel het nodige veranderd de laatste jaren, dus dat was wel wennen. Maar ik heb binnen 2 weken redelijk wat contacten kunnen leggen en met 2 een date gepland staan. Wordt vervolgd.

12 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Pas op met Seniorengeluk en Safedating Networks (van Amazing Bits)

Nadat mijn vrouw overleden was heb ik mij bij een aantal websites aangemeld. Zo ook bij Seniorengeluk. Omdat de recenties niet echt lovend waren, ben ik daar verder niet mee door gegaan. Ik ben echter wel vergeten om mijn abonnement weer op te zeggen, wat natuurlijk heel stom was. Van alle andere websites word je overladen met emails, maar omdat dit bedrijf begrijpt dat je vergeten bent om op te zeggen hoor je helemaal niets van ze. Ze blijven iedere vier maanden gewoon geld van je rekening afschrijven. Toen ik het opzegde hebben ze nog gauw het bedrag van 59,96 afgeschreven. Ik reageerde op de eerste van de maand en dan wordt het bedrag voor de volgende 4 maanden afgeschreven, was hun commentaar. Ze gebruiken hiervoor niet “Seniorenweb”, maar de naam “Amazing Bits”, zodat het niet zo snel opvalt als je de afschrijving van je bank doorkijkt. Of u verder gebruik maakt van onze “diensten” interesseert ons niets, laten ze nog weten. Zakken vullen is hun motto!
Natuurlijk is dit alles mijn eigen fout, maar voor een bedrijf dat er op deze manier mee omgaat moet je toch oppassen.

7 de agosto de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Met de site is niks mis.

Met de site is niks mis.
Met de contacten wel.
99% geeft geen respons.
Waarschijnlijk omdat er een behoorlijk aantal niet meer onder os zijn.
100% heeft jaren oude foto's geladen.
Ben nu 2 weken lid, en heb al 5 nepprofielen gezien. Je pikt ze er zo uit.

Zonde van de tijd en het geld.

27 de julho de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.