Leia as opiniões dos outros
Jeg har købt en rollator til min farfar herfra, og jeg er virkelig tilfreds. Personalet var super hjælpsomme og tog sig tid til at guide mig til den rigtige løsning. Rigtig god service, kan klart anbe... Ver mais
Fantastisk service! Skrev en mail til personale af hensyn til en anbefaling til en god stok. Fik super hurtigt svar tilbage og med nogen fine detaljer og beskrivelse af udvalget på deres stokke, f... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Seniorhome.dk gør vi hverdagen lettere for seniorer med et bredt udvalg af hjælpemidler, komfortprodukter og praktiske løsninger. Vores mission er at tilbyde kvalitetsprodukter, god service og hurtig levering – altid med fokus på tryghed og brugervenlighed. Vi er dedikerede til at skabe en bedre hverdag for ældre og deres pårørende. Har du spørgsmål? Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe!
Informações de contacto
Dinamarca
- seniorhome.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
God service og stærkt faglig vejledning
Jeg besøgte Senior Home sammen med min farmor, da hendes mobilitet er blevet lidt nedsat. Vi fik en fantastisk modtagelse, og det er virkelig inspirerende at se unge iværksættere, der går så professionelt og passioneret til værks.
Personalet udviste stor imødekommenhed og en imponerende faglig indsigt i hendes behov. Det betyder meget at støtte op om nye kræfter i branchen, især når serviceniveauet er så højt, som det var her. Vi fik præcis den løsning og vejledning, vi kom efter.
En klar anbefaling herfra
Købte 2 sammenklappelige stokke til…
Købte 2 sammenklappelige stokke til mine bedsteforældre, super god kvalitet, og venligt personale. Kan klart anbefale
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside med hurtig levering.
Jeg har købt en rollator til min farfar…
Jeg har købt en rollator til min farfar herfra, og jeg er virkelig tilfreds. Personalet var super hjælpsomme og tog sig tid til at guide mig til den rigtige løsning. Rigtig god service, kan klart anbefales.
Virkelig god oplevelse!
Virkelig god oplevelse!
Skulle købe nogle produkter til min farmor i butikken, og de er super søde og har en rigtig god service! Kan stærkt anbefales!
Køb af rollator
Jeg har købt en carbon rollator hos SeniorHome til et ældre familie medlem og han er meget tilfreds. Han siger den er utrolig let, nem at manøvrere og samtidig meget stabil. Man kan tydeligt mærke, at der er tænkt over både komfort og kvalitet.
Leveringen var hurtig, og servicen var venlig og professionel. Kan varmt anbefales til alle, der ønsker en let og solid rollator.
Fantastisk levering og service, det kan stærkt anbefales. Vender med glæde tilbage og køber!
God service og god vejledning!
God service og god vejledning!
Købte en badestol hos SeniorHome og fik rigtig god hjælp undervejs. Hurtig levering og et produkt, der lever op til forventningerne. Kan varmt anbefales.
Jeg købte et Titanium skærebræt sæt
Jeg købte et Titanium skærebræt sæt. De er super gode og jeg vil helt klart anbefale!

Resposta da SeniorHome
Jeg købte en stok med sæde
Jeg købte en stok med sæde, og har nu brugt den i 1 måned. Kan klart anbefale deres produkter

Resposta da SeniorHome
Vi bestilte en stok til vores mormor
Vi bestilte en stok til vores mormor, den var i super kvalitet og hurtigt leveret.

Resposta da SeniorHome
Havde nogle udfordringer med et køb
Havde nogle udfordringer med et køb, men deres kundeservice var bare super, både når jeg ringet eller skrev, var der hurtig svar og forståelse for problemet, så super service fra deres side 👍

Fantastisk leveringstid og kundeservice
Jeg havde bestilt et skærebræt hos SeniorHome d. 27.10 - dagen efter, altså d. 28.10 er skærebrættet allerede ankommet. Skærebrættet ankommer lidt beskadiget som er sket under transporten. Jeg ringer omgående til SeniorHome - og uden nogen spørgsmål eller tøven siger den søde kundeservice, at de straks sender et nyt skærebræt. Allerede NÆSTE dag, altså d. 29.10 modtager jeg det nye skærebræt i perfekt stand. Det er noget af den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. SeniorHome lægger helt klart vægt på at kunderne får den bedste købsoplevelse man nu kan have. Jeg ville bare sige tak for den gode kundeservice, det er ikke sidste gang jeg har handlet hos jer.

Resposta da SeniorHome
TOTAL god service for de her drenge
TOTAL god service for de her drenge, tak for det!! :-)

Resposta da SeniorHome
Excellent equipment and very smart…
Excellent equipment and very smart concept

Resposta da SeniorHome
Jeg har kun ros til seniorhome
Jeg har kun ros til overs for seniorhome.dk og deres imponerende kundeservice – en sjælden og positiv oplevelse. Det er tydeligt, at det betyder meget for dem at finde den helt rigtige løsning til hver enkelt kunde. De er samtidig lydhøre over for feedback og åbne for at udvikle sig og deres produkter. Et sted jeg uden tøven kan anbefale.

Jeg bestilte en stok
Jeg bestilte en stok. Service er perfekt. Anbefaler varmt🙂

Resposta da SeniorHome
Købte en stok fra SeniorHome til min…
Købte en stok fra SeniorHome til min farmor, og hun blev simpelthen så glad. Den er så fin til hende, og dertil til en fantastisk pris. Tusinde tak🙏🏻

Resposta da SeniorHome
Stor forskel på beskrivelse og virkelighed
Da jeg beklageligvis har fået behov for en stok, gik jeg på jagt på nettet for at finde et godt bud. Jeg faldt for en stok fra Seniorhome. Stokken blev beskrevet som ”Et perfekt valg for dig, der ønsker en funktionel stok med klassisk elegance og diskret stil. Denne træstok er fremstillet i robust materiale og har en smuk brun finish kombineret med en dekorativ gylden ring – et design der appellerer til den, der sætter pris på både æstetik og kvalitet.” Samtidigt var stokken fotograferet med et derbygreb med en smuk åretegning, og grebet havde tydeligvis fået en behandling, der var afsluttet med en efterpolering med fint sandpapir og olie. Den del af selve stokken, der er med på billedet, virker rørformet med en nydelig åretegning og samme finish som grebet. Det hele bekræfter beskrivelsen af klassisk elegance og diskret stil, der appellerer til den, der sætter pris på både æstetik og kvalitet.
Da jeg modtager stokken er grebet totalt uden åretegning. Det er tilvirket med en sav og har ikke været i nærheden af sandpapir. Flere steder er grebet blevet kittet ud på grund af ringe trækvalitet. Selve stokken er nærmest firkantet med en regelmæssig konstruktion, som muligvis skal illudere knaster, så stokken nærmest fremstår som en knortekæp. Hele stokken fremstod i en kedelig gråbrun farve, der er karakteristisk for udpint træ, der mangler olie. Helhedsindtrykket af stokken er plump med en ringe tilvirkning af dårlige materialer. Meget langt fra den poetiske beskrivelse og billedet af en anden stok, end den jeg modtager.

Resposta da SeniorHome
Hurtig levering og fantastisk kvalitet
Bestilte min stok fra SeniorHome d. 20 maj og modtog den allerede dagen efter - og det var heller intet problem at få den sendt til Tyskland efter en kort mail korrespondance. Super god kvalitet, hurtig levering og lever op til alle forventninger, tak for den gode oplevelse :-)

Resposta da SeniorHome
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.