Jeg har som flere andre været glad for produktet. Synes det var smart med alt-i-én. Jeg har heller ikke modtaget de to seneste leveren er. Ved nærmere undersøgelse kan jeg se, at penge er trukket d.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Elsker konceptet! Men synes det er rigtig ærgerligt at få et nyt plastik glas hver måned… Et input herfra kunne være at lave et glas til pillerne i rigtigt glas også sende pillerne i en mere bæredygti... Ver mais
A empresa respondeu
Lidt svært at give feedback ,der skal jo lige lidt mere tid til at fortælle om det har ændret eller forbedret noget 😊det jeg kan sige lige nu er at jeg kan smage fiskeolien ikke så behageligt men hv... Ver mais
A empresa respondeu
De flotteste vitaminer jeg nogen sinde har set. De dufter vidunderligt af citrus, giver inden eftersmag eller opstød og er lette at sluge. Jeg har kun taget dem i en uge, men er allerede ret begejstr... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de vitaminas e suplementos
- Serviço de fitness e nutrição
- Loja de cosmética
- Farmácia online
- Farmácia
Escrito pela empresa
Senndaïa Vitals er kostilskud udviklet på en unik teknologi, som kombinerer vitaminer og mineraler med flydende algeolie. Vi har fravalgt alt unødvendigt, det betyder, at du kun får de vitaminer og mineraler du har brug for, intet andet.
Informações de contacto
Kattesundet 4 , 1458, København K, Dinamarca
- support@senndaia.com
- senndaia.com
Godt produkt men ikke bæredygtig indpakning
Jeg kan lide produktet, men behøver ikke en fin indpakning og synes der bruges for meget unødig emballage. Send hellere til flere måneder ad gangen.

Resposta da Senndaïa
Lækkert design & Pålidelig.
Lækkert design, pålidelig, hurtig levering og nem hjemmeside.

Virkelig lækkert produkt
Virkelig lækkert produkt! Hurtig levering og fantastisk service. Virkelig gennemført og de dufter så godt. Rigtig dejligt at vide, at man får alt man har brug for i kapslerne. Kan kun anbefales 😊

Jeg er kæmpe fan
Jeg er kæmpe fan!
Venlig og hurtig betjening - det eneste problem er at når man først er begyndt kan man ikke stoppe igen 🌟🌟🌟🌟🌟

super lækkert produkt
super lækkert produkt, med hurtig levering! Det er dejlig nemt at man kun skal huske at spise 2 piller om dagen!

Resposta da Senndaïa
Virkelig lækkert Kosttilskud der taler…
Virkelig lækkert Kosttilskud der taler til os kvinder. Både look, duft og hele brandet er super tiltalende. Og at man så ved at alle de vitaminer og mineraler man har brug for er i disse kapsler er jo super nemt.
Kan varmt anbefales

Resposta da Senndaïa
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.