Chicken Road Game Opiniões

TrustScore: 2 em 5

1,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Ontevreden over de Audio Sole Pro (AirPods koptelefoon namaak). Het product werd redelijk snel geleverd (28-12 besteld, 08-01 geleverd), maar is zulke slechte kwaliteit dat dit langer geen €40 waard i... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Borstelreiniger gekocht. Ik had een vraag over mijn traceercode en kreeg binnen een werkdag antwoord via mail. Het duurde een aantal dagen maar het is inmiddels binnen en het reinigt mijn make up bors... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bij de shirts staat vermeldt dat wanneer je ze vandaag besteld dat ze morgen verzonden worden. Uit China ja(dit staat er trouwens niet bij), dus het duurt vervolgens 5-6 weken. Kwaliteit valt zwaa... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Casino
  2. Casino online ou agente de apostas

Bij Sently geloven we in betaalbare stijl voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar modieuze kleding, innovatieve elektronica, leuk speelgoed of trendy gadgets voor huisdieren, wij hebben het allemaal! Wij zijn trots op onze scherpe prijzen en compromisloze kwaliteit. Door rechtstreeks samen te werken met gerenommeerde leveranciers, kunnen we de beste deals voor jou onderhandelen. Ons klantenserviceteam staat altijd klaar om je te helpen, zodat je met vertrouwen kunt winkelen bij Sently. Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van trendy vrijetijdsartikelen bij Sently. Van kleding tot elektronica, speelgoed en gadgets voor huisdieren, wij brengen stijl en betaalbaarheid samen in elk aspect van je leven om jou het leven makkelijker te maken. Stap binnen en ervaar de perfecte mix van mode, functionaliteit en besparingen.

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2 em 5

25 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Opgelet

Opgelet! Oplichters! Er zijn geen producten te koop, het is geen winkel. Enkel reclame, geld betalen en daarna komt niets

8 de dezembro de 2023

Resposta da Chicken Road Game

Hallo Ann O, helaas zie ik geen bestelling terug op je naam of een contactverzoek. Ik kan dan ook niet zeggen of je een bestelling bij ons hebt geplaatst. Gezien wij met verschillende leveranciers werken om een goed aanbod te bieden, hebben wij een levertijd van 7 tot 12 werkdagen zoals vermeld op de website. Mocht je een bestelling hebben geplaatst, dan kan het dus langer duren dan je verwacht. We doen er alles aan om de bestellingen zo snel mogelijk naar onze klanten te versturen. Mocht ik je kunnen helpen bij een bestelling, of duidelijkheid kunnen geven, dan hoor ik het graag. Via info@sently.nl streven we ernaar binnen één werkdag te reageren. Groeten, Iris van Sently.nl

Oplichting?

Enkele dagen geleden iets besteld, zou 1 dag later binnen moeten zijn. Helaas niets ontvangen en ook geen reactie op mijn email. Op de website staat een hogere Trustpilot waardering dan realiteit. Verwacht dat het oplichting is. Mochten zij alsnog reageren ben in wel bereid mijn inzending te wijzigen, maar wil zo snel mogelijk mensen waarschuwen

20 de novembro de 2023

Resposta da Chicken Road Game

Hallo Alex, zoals vermeld op onze website hanteren we een levertijd van gemiddeld 12 werkdagen. Het klopt dat wanneer je een bestelling plaatst, het de volgende werkdag wordt verzonden, wat niet betekent dat je het de volgende dag in huis hebt. Mogelijk ontstaat daar je verwarring. Gezien we globaal met leveranciers werken kunnen we een goed aanbod bieden, wat ook de reden is dat het wat langer kan duren. Via sently.nl/apps/parcelpanel kun je je pakket volgen. Vanwege privacy redenen kan ik de tracking code niet hier plaatsen. Mocht je nog vragen hebben, mag je ons altijd een mail sturen via info@sently.nl. We streven ernaar binnen één werkdag te reageren. Groetjes, Iris van Sently

Afrader

Op 9 november 2023 een order geplaatst. Hier heb ik een bevestiging van gekregen in mijn e-mail. Zou het pakketje volgens de data op de website op dinsdag 14 november 2023 moeten ontvangen. Tot heden niets gekregen. Meermaals contact opgenomen via de mail, kom niet in contact met Sently. Daarbij toont de website 4.5 ster Trustpilot naast de naam. Maar hier op Trustpilot geen enkele review. Gek genoeg... Uiteraard kan altijd iets mis gaan, maar dit zijn wel een heleboel red flags.

9 de novembro de 2023

Resposta da Chicken Road Game

Hallo Nilu, zojuist heb ik in het systeem gekeken en zie ik dat je je bestelling hebt ontvangen. Ook hebben we mailcontact gehad over je bestelling. Ondanks deze review hoop ik toch dat je plezier hebt van de game consoles en bied ik names Sently mijn excuses aan voor onduidelijkheden. Groetjes, Iris van Sently