Ontevreden over de Audio Sole Pro (AirPods koptelefoon namaak). Het product werd redelijk snel geleverd (28-12 besteld, 08-01 geleverd), maar is zulke slechte kwaliteit dat dit langer geen €40 waard i... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Borstelreiniger gekocht. Ik had een vraag over mijn traceercode en kreeg binnen een werkdag antwoord via mail. Het duurde een aantal dagen maar het is inmiddels binnen en het reinigt mijn make up bors... Ver mais
Bij de shirts staat vermeldt dat wanneer je ze vandaag besteld dat ze morgen verzonden worden. Uit China ja(dit staat er trouwens niet bij), dus het duurt vervolgens 5-6 weken. Kwaliteit valt zwaa... Ver mais
Informações sobre a empresa
Bij Sently geloven we in betaalbare stijl voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar modieuze kleding, innovatieve elektronica, leuk speelgoed of trendy gadgets voor huisdieren, wij hebben het allemaal! Wij zijn trots op onze scherpe prijzen en compromisloze kwaliteit. Door rechtstreeks samen te werken met gerenommeerde leveranciers, kunnen we de beste deals voor jou onderhandelen. Ons klantenserviceteam staat altijd klaar om je te helpen, zodat je met vertrouwen kunt winkelen bij Sently. Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van trendy vrijetijdsartikelen bij Sently. Van kleding tot elektronica, speelgoed en gadgets voor huisdieren, wij brengen stijl en betaalbaarheid samen in elk aspect van je leven om jou het leven makkelijker te maken. Stap binnen en ervaar de perfecte mix van mode, functionaliteit en besparingen.
Informações de contacto
Tilburgseweg 417 , 4817BD, Breda, Holanda
- info@sently.nl
- sently.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Snelle reactie van klantenservice
Had vragen over mijn bestelling en kreeg binnen 4 uur antwoord. Ik heb de GameTendo’s in huis en mijn kinderen zijn er gek op. Kids blij, papa en mama blij!
Opgelet
Opgelet! Oplichters! Er zijn geen producten te koop, het is geen winkel. Enkel reclame, geld betalen en daarna komt niets

Oplichting?
Enkele dagen geleden iets besteld, zou 1 dag later binnen moeten zijn. Helaas niets ontvangen en ook geen reactie op mijn email. Op de website staat een hogere Trustpilot waardering dan realiteit. Verwacht dat het oplichting is. Mochten zij alsnog reageren ben in wel bereid mijn inzending te wijzigen, maar wil zo snel mogelijk mensen waarschuwen

Afrader
Op 9 november 2023 een order geplaatst. Hier heb ik een bevestiging van gekregen in mijn e-mail. Zou het pakketje volgens de data op de website op dinsdag 14 november 2023 moeten ontvangen. Tot heden niets gekregen. Meermaals contact opgenomen via de mail, kom niet in contact met Sently. Daarbij toont de website 4.5 ster Trustpilot naast de naam. Maar hier op Trustpilot geen enkele review. Gek genoeg... Uiteraard kan altijd iets mis gaan, maar dit zijn wel een heleboel red flags.