2,0

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Katastrofe

Katastrofe! Sergel Norge og Lab Pharma fremstår som en gjeng med kjeltringer. Jeg kommer aldri til å betale en regning på 2300 kr for en faktura som opprinnelig var på 89 kr, bortsett fra gjennom juridiske kanaler.

8 de abril de 2026

klaget til Finansklagenemnda

klaget til Finansklagenemnda og Finanstilsynet over ulovlig praksis ved innkreving av inkasso på en sak med et selskap (Labpharma) hvor vi har bestridet krav og meldt til mekling hos Forbrukerrådet. Uten svar på vilkår vi bestrider. Anbefaler andre å sende saker hos Sergel videre til offentlige instanser

30 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg fikk et krav fra Sergel Norge med…

Jeg fikk et krav fra Sergel Norge med et Ref-nr. Det første avsnittet lyder:

Sergel Norge AS har sendt deg en e-Faktura (betalingsoppfordring) med forfall. ........................

Mitt svar samme kveld lød:
"Ikke prøv dere. Jeg har ikke noen faktura på deres oppgitte beløp, og kreditor ............ er helt ukjent for meg. Hilsen .......

Den bare slettet jeg.

Det er alltid noen som må prøve seg, selv om de driver offentlig. De later som de er så kundevennlige, noe som de tydelig ikke er.

De burde kalles inn av myndighetene som burde ta en skikkelig gjennomgang av deres praksis.

20 de janeiro de 2026

Helt vanvittig rævva inkassoselskap

Helt vanvittig rævva inkassoselskap. Lab pharma og Sergel dampveivalser over kundene sine og det er ikke en DRITT man får gjort med det. Lab pharma sender ut "prøvepakker", du blir meldt opp på et abonnementet og så sender Sergel ut inkasso etterpå. Du kan ikke vinne og må bare betale. Kan ikke fatte at det er lov. Og det er selvfølgelig mange eldre og andre som blir lurt her.

8 de setembro de 2025

Ikke la dere knekkes

Dette er et søpple inkasso byrå som juger å endrer saksnummer på driften sin for å melke stakkars fattige mennesker for penger, 1 stjerne og be for at dere ikke får inkasso fra noen som bruker sergel som inndriver

20 de agosto de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Sergel: dårlig inkassoselskap

Sergel er som alle andre inkassoselskaper lite interessert i å hjelpe sine kunder. Får to stjerner i stedet for en da de i hvert fall svarer på mail relativt fort.

8 de maio de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

SMS asking to clear a fake debt

My partner received an SMS from them about a debt to reimburse (~4000 NOK) from Telia whereas we never had any debt with Telia, just a small prepaid card that we never use. Our case is now solved (Telia error) but I fear that people just pay without verifying.
Sergel.se and Sergel.dk have extremely bad reviews on Trustpilot (<2 stars). It motivated me to open a review case for Sergel.no to document if this is the same with the Norwegian branch.

9 de novembro de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais