Sfeerbaas Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor een evenement waren we opzoek naar neon licht om ons logo goed zichtbaar te maken voor onze bezoekers. Hadden enkele vragen maar na telefonisch contact goed en duidelijk advies gehad. Daarna snel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We zijn heel blij met ‘Strálend met Oerbouillon’ in neon. Nog mooier dan gedroomd. En zo snel gerealiseerd!!! Ook het contact met Sfeerbaas heb ik als bijzonder fijn ervaren. De onthulling ervan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel blij met het resultaat! Product is top kwaliteit en levering en instructies ook heel professioneel. Het stond niet bij de omschrijving maar de RGB versie integreert ook naadloos in Home Assistant... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de letreiros de neon

Sfeerbaas LED Neon Signs! Ontwerp jouw unieke neon lamp met onze NeonConfigurator™ bij Sfeerbaas. Kies uit vele opties om een neonbord te creëren dat perfect past bij jouw interieur, van thuis tot zakelijk gebruik. Onze neon borden zijn handgemaakt met Ultra Bright LED™ technologie, en zijn vertrouwd door merken zoals SBS6, Love Island en Tomorrowland. Dankzij de premium kwaliteit en het visuele effect maken onze neon signs gegarandeerd indruk. Waarom kiezen voor Sfeerbaas? Wij staan voor snelle levering en uitstekende kwaliteit. Met een neon sign van Sfeerbaas kun je een blijvende indruk maken die helemaal aansluit bij jouw stijl en visie. Bezoek onze website en verlicht jouw wereld vandaag nog met Sfeerbaas neonverlichting!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

168 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

41 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Sfeerbaas doet wie ie beloofd!

Regelmatig goed contact gehad over de uitvoering van de Neon Sign welke ik als zeer prettig heb ervaren.
Na een week werd deze al bezorgd, verbaasd over het eindresultaat want deze zag er echt GAAF uit. De dimmer functie is ook top. Kortom Je geld waard.
Ik zou zeker hier nog een keer bestellen.

18 de fevereiro de 2025

Helemaal goed!

Fijne webshop. Prima geholpen toen we wat vragen hadden over de bestelling. Product was snel geleverd en ziet er top uit!

25 de novembro de 2024

Tiptop geregeld!

De communicatie was super, meteen na mijn bestelling kreeg ik een e-mail met nog wat vragen. De kwaliteit ben ik zeer tevreden over, het staat mooi en de keuze was reuze. Mijn volgende kantoor krijgt sowieso een lamp van Sfeerbaas :)

15 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

De ideale sfeermaker voor onze spreekkamer

Per toeval bij Sfeerbaas uit gekomen. Ik wilde graag wat meer sfeer brengen in onze nieuwe spreekkamer. We zijn als 40'ers opgegroeid met Neon signs om ons heen in real life en in games. Die nostalgie wilde ik graag terug brengen.

Ik heb ons logo per mail opgestuurd en daar werd al snel een mooi ontwerp voor gemaakt. Eigenlijk waren er maar een aantal kleine aanpassingen nodig om het productieklaar te maken. Ik heb gekozen voor ons logo zonder verdere opsmuk, 1,5 meter breed.

Na ongeveer een week ontving ik het sign al op kantoor. Goed verpakt en voelt degelijk aan. Ik heb het samen met een collega opgehangen aan de bijgeleverde staalkabels. Je kunt dan nog flexibel de locatie bepalen en een beetje spelen. Om het helemaal mooi te maken kun je het beste de pluggen in de muur gebruiken maar dat bewaren we voor later.

Elke keer als ik het sign aan zet met de afstandsbediening toch weer die WOW factor. Het is echt wel heel gaaf en de reacties van iedereen die het ziet zijn positief. De brightness hebben we maar wat minder gezet dan 100% want anders is hij wel heel fel. Traploos regelbaar via de afstandsbediening!

Een aanrader!

6 de novembro de 2024

Goed en snelle service

De medewerkers van Sfeerbaas zijn erg vriendelijk. Ze waren erg bereid om met mij mee te denken! Zij hebben er alles aan gedaan om mij zo goed mogelijk te helpen een fantastische lamp van mijn logo te leveren! Chapeau!!

5 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldige service en prachtige neon signs!

Ik heb onlangs een neon sign besteld bij Sfeerbaas en ben ontzettend tevreden met mijn aankoop. Vanaf het eerste contactmoment was alles duidelijk en makkelijk te regelen. Het bestelproces verliep soepel en de communicatie was uitstekend. Het neon sign ziet er fantastisch uit, de kleuren zijn fel en precies zoals ik het wilde. De levering was snel en goed verpakt. Ik zou Sfeerbaas zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardig neon sign!

23 de outubro de 2024
Opinião espontânea

Super tevreden!

Het uitzoeken van het juiste lettertype en de kleur gaat makkelijk en overzichtelijk. De medewerkers zijn supervriendelijk en denken met je mee. Het resultaat is uiteindelijk echt mooi, erg tevreden.

14 de outubro de 2024

Uitstekende service

Uitstekende service! Vanaf het begin een scherpe prijs en snelle levering. Toen ik vroeg om nieuwe controllers vanwege een kleine aanpassing in de schakeling, stuurden ze die meteen zonder extra kosten. Echt topservice, en alles werd snel geregeld. Bedankt!

4 de outubro de 2024
Opinião espontânea