Har hatt en helt ok opplevelse tidligere, men når et av produktene mine(en vaporizer) er blitt deffekt innen odrinær reklamsjons tid finnes det inget svar å få på hverken mail eller telfon. har prøvd... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Opplever alltid rask levering fra denne butikken. De har også godt utvalg av ulike papirer for tobakksrøyking. Prisene er fine og god service. Topp!
Digger dette merket! Kjøper de lange rullepapirene herfra, og kvaliteten er konsekvent på topp. Lett å rulle: Papiret har perfekt tykkelse og struktur. Jevn brenning: Brenner rolig og helt jevn... Ver mais
A empresa respondeu
De sendte det jeg bestilte og de var rask og alt var i orden. Tok bare noen dager så kunne jeg hente det bra seriøst og man får mye for pengene for å være i 2025 snart 2026.så slipper man og reise inn... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
- Loja de hobbies
- também em
- Loja de canábis
Escrito pela empresa
Shady.no er en nettbutikk som fører alt rullepapir, vannbonger, vaporizere, digitalvekter, piper og mye mer! Stort utvalg, lav pris, rask levering og mange betalingsalternativer. Bestill ditt utstyr fra Shady.no headshop idag!
Informações de contacto
Storgata 36, 3674, Notodden, Noruega
- 966 27 792
- post@shady.no
- shady.no
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 6% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Alltid rask levering
Alltid rask levering, 4-5 dager så har du bestilling i postkassen.
Great store and customer service on…
Great store and customer service on point 😊🫶🏼🍀 thank you 🍭
Rask og trivelig handel
Rask og trivelig handel. Eneste som er litt negativt er at man ikke får ordrebekreftelse på email før varen er sendt. Får en liten feeling av, hvor ble det av pengene før man får sending bekreftelse.
Anbefalt!
Det jeg bestilte kom akkurat som det så ut på bildene , rask levering og ryddig hjemme side
Frakt problemer! Opplevelsen eg he er helt ok fra Dokka…
Opplevelsen eg he er helt ok fra Dokka side, de er mer sammarbeidarane Dokka eg har problemer med. Nemlig posten! De tok jo budet Dokka ca ei uke fra Drammen liksom! Hva slags praksis er de liksom...
Veldig rask levering og ekte produkter
Veldig rask levering! Bestilte på søndag å fikk varene på tirsdagen🤯🤩
🙏Alltid fornøyd!😇🙏
Beste norske nettbutikken
Beste norske nettbutikken. Digger når de sender med noe gratis lightere eller rister eller noe lite ekstra.
Element’s er fake. Prøv eieren sin metode for å sjekke selv..
Jeg har mottatt 6 pakker med forfalskede Elements King Size Slim. Var allerede lei av dere ikke selger king size wide og dere tar grovt betalt for Elements Phantom. Dette var den famøse siste dråpen, for meg. Takk for enkelte tidligere handler. Takk for meg
Goodshit
Brukt dette stedet i flere år og er veldig fornøyd. De glemte en av varene forrige gang, ble fiksa med en gang.
Topp kvalitet og super…
Topp kvalitet og super kundeserviceVeldig fornøyd med kjøpet mitt hos Shady.no. Rask ekspedering og utmerket service hele veien. PostNord rotet det til med frakten, men butikken stilte opp med en gang da det oppstod problemer. Anbefales på det sterkeste!
Bra utvalg og rask levering!
Veldig rask levering og meget bra…
Veldig rask levering og meget bra produkt og pris
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.