Sharky.ro este cea mai buna companie de host-ing, la un pret super decent. Echipa sharky merita 10 stele, erice problema pe care o intampini ei te vor ajuta. Am achizition un host de 50 de lei cu ip s... Ver mais
salutare sunt un baiat care a auzit de sharkie de pe vrp suport acolo toata lumea spune ca este cel mai bun host si acm am fost si eu convins pt ca sharkie este chiar cel mai bun host o seara placuta... Ver mais
Deținem host din 28 decembrie și suntem foarte mulțumiți și de host și de asistenta acordata. Firma serioasa merita tot respectul
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Great prices, great support, good equipment. I only left because of the ping because I don't live in Europe. Highly recommended for the price and quality!
salut am cumparat si eu host de minecraft si nu m am asteptat sa imi raspunda asa de repede
recomand

Resposta da sharky.ro
Am cumparat hosting de 10$ si zici ca mi-au dat toate servere-le lor atat de bun e, recomand cu incredere + ofera suport imediat si ft ft bun pentru incepatori , database-ul e custom si merge calumea rau de tot recomand cu incredere, Sharky Mafia!

Resposta da sharky.ro
Suport activ , si foarte de treaba si serverele merg excelent RECOMAND!!

Resposta da sharky.ro
A fost cel mai bun host si cu support 24/7 asa ca apreciez foarte mult aceasta firma de hosting

Resposta da sharky.ro
salutare sunt un baiat care a auzit de sharkie de pe vrp suport acolo toata lumea spune ca este cel mai bun host si acm am fost si eu convins pt ca sharkie este chiar cel mai bun host o seara placuta tuturor
recomand sharkie si mai ales pe

Resposta da sharky.ro
Forte bun host iar fondatori sunt super de treaba

Resposta da sharky.ro
Website says 10Gbps, But it is only 100mbps, don't buy this. Very slow vps.

Resposta da sharky.ro
Recomand cu incredere serviciile lor sunt niste baieti de nota 10 , serviciile lor nu m-au dezamagit pana acum

Resposta da sharky.ro
Este cel mai misto host pe care l-am cumparat !