Sharpvision Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Ben super tevreden 1 x besteld meerdere leggings, alleen 1 product met pre order na een maand niet ontvangen toen bericht, alleen excuses en kreeg later het product wel uiteindelijk.. ik zou ik wel no... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb veel sportbroeken geprobeerd van de meest bekende merken. Allen scheurden op de scrunch, of de naden slijten al na een paar keer dragen. Ik heb nu 2 sportbroeken van sharp vision waarvan 1 zon... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Paar maanden geleden sharpvision tegen gekomen op tt een paar x de live gekeken . Werd enorm nieuwgierig door de enthousiasme van deze jonge man Vorige week me 1e bestelling gedaan erg snel gelev... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na een vertraging bij één setje en wat miscommunicatie over de bezorging, ben ik super snel en vriendelijk geholpen. Ze dachten echt mee en boden direct een passende oplossing aan als excuus. De kwali... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupas desportivas

Bij Sharpvision combineren we stijl en functionaliteit om sportkleding te creëren die jouw vastberadenheid weerspiegelt. Onze kleding is doordrenkt met inspiratie en is ontworpen voor zelfverzekerde mannen en vrouwen met scherpe visies en duidelijke doelen. Kies voor kwaliteit, comfort en een gemeenschap die jouw vastberadenheid omarmt. Word scherp met je visie, word scherp met Sharpvision! ⚡️

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

84 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Beste in hun vak

Beste in hun vak!
Ik kreeg gisteren mijn eerste bestelling van hun binnen en WAUW. Ik ben obsessed met de V2 legging!
Ben je op zoek naar een topkwaliteit aan een goede prijs? Dan is dit het juiste adres!
Bij twijfel of vragen gaan ze samen met je op zoek naar de juiste oplossing. Ik heb er maar 1 woord voor: TOPSERVICE

16 de fevereiro de 2025

Aanrader!

Ze geven goed advies, ik draag de items met veel plezier! Leuke acties! Eén van mijn favoriete gym store in Nederland!

18 de janeiro de 2025

Flared leggings!

helemaal blij met de flared leggings! Ze zitten enorm goed, sluiten mooi aan en is niet te wijd aan de onderkant! Ik ben er echt tevreden over en raad het iedereen aan! Ook leuk om te dragen met een warme trui✨

14 de novembro de 2024

Top bedrijf

Mooie producten, goede kwaliteit en super fijne klantenservice! Als er iets is kan je altijd een bericht sturen en ze reageren snel. Ook snelle levering en pakketjes worden met aandacht ingepakt.

1 de novembro de 2024

Goede kleding

Website gevonden door TikTok. Super aardige en behulpzame man die je de beste sportkleding aanbiedt. Heerlijk zittende kleding om goed in te kunnen sporten.

25 de outubro de 2024

Goede kwaliteit + snelle levering

Gisteren mijn eerste bestelling gedaan, en vandaag al in huis. De kwaliteit is precies wat ik zocht in gym-kleding. Ze zijn heerlijk zacht, comfortabel en hele mooie kleuren. Ook een super snelle levering! Ik word een vaste klant! Bedankt toppers!

2 de agosto de 2024

Aanrader!

Inmiddels mijn tweede bestelling van Sharpvision ontvangen, en wauw wat een top kleding! Ik heb veel verschillende merken sportkleding geprobeerd, maar Sharpvision is mijn nieuwe favoriet. De Sharpvision kleding onderscheid zich van andere merken voor mij vooral door zijn fijne stoffen (voelen heel zacht aan en zijn enorm stretchy). Naast de goede kwaliteit van de kleding is alles eromheen ook top bij Sharpvision, van klantenservice, tot prijs-kwaliteit verhouding, tot klantcontact (bijv. in de livestreams op TikTok), tot acties, etc.

Kortom, ik zou iedereen aanraden om zeker eens bij Sharpvision te bestellen (en daarna wil je niet meer anders ;))

13 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Inmiddels 2 bestellingen gedaan bij…

Inmiddels 2 bestellingen gedaan bij SharpVision. Alle 2 de bestellingen hebben me zeker niet teleurgesteld. Super mooi kwaliteit, en je voelt je er gegarandeerd zelfverzekerd in. Producten zijn goed, contact is goed en de verzending was ook mega snel. Al met al zou ik hier zeker nog een keer bestellen, en raad ik de producten van SharpVision ook zeker aan!

Blije klant.

11 de julho de 2024

Mijn review

De kwaliteit is echt top! De stof is heel zacht en echt super chill om in te sporten, Ook is de communicatie echt top i.v.m wat moeilijkheden is het toch goedkomen! Echt heel blij met jullie❤️

3 de julho de 2024