Leia as opiniões dos outros
Både gel og skum havde modsatte effekt end forventet desværre. Razor bumps og irriteret hud blev meget værre, så ikke et produkt for mig. Men super god kundeservice, som først sendte mig en grati... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Patenteret shavingserie der forebygger og modvirker knopper, kløe, indgroede hår og skægpest. Produkterne kan både bruges ved barbering, epilering og voksning. Produkterne indeholder hverken parfume, parabener eller farvestoffer og alle produkter har fået Forbrugerrådets A-kolbe, hvilket indikerer at der ikke er uønsket kemi i produkterne.
Informações de contacto
Nybrovej 75, 2820, Gentofte, Dinamarca
- mail@shavesafe.dk
- shavesafe.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 71% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Jeg er først lige begyndt at bruge…
Jeg er først lige begyndt at bruge produktet men kan allerede se stor forskel på min hud ved bikinilinjen - glæder mig allerede til at se resultatet efter noget tid
Meget tilfreds
Godt produkt der er nemt og bruge.
Meget hurtigt levering
Hurtig levering, god skraber, god shaving gel. Ingen røde knopper. Meget tilfreds.
It actually works
It actually works! I've been having so much problem with red spots and it is really getting better after just a week's use. I'm so happy!
Reddet min hverdag
Jeg har altid haft problemer med røde knopper og irriteret hud, og så så jeg Nana fra ShaveSafe fortælle om hendes produkter, og havde egentligt tænkt at det igen bare var et falsk produkt der poppede op på min skærm.
Men jeg tænkte at nu ville jeg prøve at give det et skud, og allerede efter en lille uge kunne jeg se forskel. De produkter fra ShaveSafe har virkelig reddet mig, og det er jeg så glad for. Det eneste produkt som faktisk virker er dette.
Gode produkter, men latterligt dyr fragt
Jeg fik en prøvepakke og var meget glad for både skraber og shaving gel.
Jeg var tæt på at bestille igen og på abonnement, men droppede det da fragten kostede 70 kr for forsendelse med DAO! Det er jo bare direkte latterligt, så jeg droppede min bestilling

Resposta da ShaveSafe
Jeg har nu brugt sættet et par gange og…
Jeg har nu brugt sættet et par gange og er meget glad for det. Især i ansigtet, hvor jeg desværre, på trods af at være kvinde, er nødsaget til at barbere mig, der synes jeg faktisk også jeg kan vente en dag længere med at skrabe. Andre steder tager det meget af kløen.
God og hurtig levering
God og hurtig levering, men oplevede dog stadig knopper og irritation, selv jeg har fulgt guiden.
Jeg er så ked af det
Jeg er så ked af det, men det virker ikke på mig. Jeg har vasket mig i det i en uge også skrabte jeg mig. Der kom knopper dagen efter 😂😂 jeg havde så store forventninger til det så det er mega øv.. men jeg gir det en chance til ❤️
Really a good product!
For første gang nogensinde
For første gang nogensinde, har jeg oplevet et ordentligt resultat med at barbere ben. Jeg har prøvet alt og oplevet mange forskellige resultater, men ikke så glatte og knoppe-fri ben.
dårligt produkt og ingen afmelding!
Produkter virker på ingen måder og har kun gjort det værre. Jeg kan hellere ikke opsige mit abonnement og har nu modtaget produkter af to omgange efter jeg har opsagt mit abbonement og derefter opkrævet betaling. Vil aldrig handle her igen.
Hurtig forsendelse
Hurtig forsendelse - oplever dog desværre ikke den store effekt af produktet endnu, men har også kun været i gang med at benytte det 1 uges tid.
Cremen har hjulpet rigtig godt på…
Cremen har hjulpet rigtig godt på tidligere røde knopper - indtil videre er jeg fan🤗
Tak tusind tak for at gøre mig…
Tak tusind tak for at gøre mig opmærksom på jeres produkter, har i mit lange liv aldrig prøvet at barbere mig med en skraber der er såhh mega god..
Det er simpelthen en fantastisk følelse
Som alle kvinder skulle prøve
Med Venlig Hilsen Hanne Tang
Skraberen er virkelig go men syntes der…
Skraberen er virkelig go men syntes der mangler et beskyttelses hovede i prøvepakken til når den ikke bliver brugt, for den det sæbe noget ikke “smelter”
Kun afprøvet i prøvepakken
Kun afprøvet i prøvepakken, men den virker super god😃
Jeg har skrevet til jer for at høre…
Jeg har skrevet til jer for at høre hvordan man bruge jeres produkter, som i havde skrevet man kunne. Men I har ikke svaret desværre

Resposta da ShaveSafe
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.