Shecommerce Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Informações sobre a empresa

1. Serviço de e-commerce

Shecommerce är en utbildningsplattform och community för dig som vill lära dig e-handel på riktigt. Vårt fokus ligger på att ge praktiska kunskaper, tydliga strategier och kontinuerligt stöd – oavsett om du är nybörjare eller redan har kommit igång. Genom våra utbildningar får du steg-för-steg vägledning i hur du bygger, driver och utvecklar en e-handel. Vi går igenom allt från produktval och marknadsföring till struktur, analys och långsiktig tillväxt. Allt innehåll är skapat med målet att vara konkret, uppdaterat och användbart direkt. Utöver utbildningen erbjuder vi även ett aktivt community där medlemmar kan ställa frågor, dela erfarenheter och utvecklas tillsammans. Vi tror att lärande blir både snabbare och roligare när man inte gör resan ensam. Vårt mål är att skapa en trygg och seriös miljö där du får rätt förutsättningar att lyckas inom e-handel – utan överdrivna löften. Vi värdesätter transparens, kvalitet och långsiktiga resultat.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

16 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

16 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Ett stort tack till Isabelle

Ett stort tack till Isabelle, hon är otroligt hjälpsam, kunnig och pedagogisk. Det pedagogiska upplägget är väldigt bra även om man inte är så datakunnig. Dessutom känner man att inga frågor är för dumma, utan ett steg framåt i sitt lärande. Vi är även ett härligt community med kvinnor som stöttar och hejjar på varandra. Jag rekommenderar varmt Isabelle och Shecommerce.

24 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Du behöver inte tveka längre! ☀️

Som så många andra kvinnor har jag varit taggad på att starta e-handel. De startade för 3 år sedan och jag har suttit i många, långa samtal och svettiga-peppiga-kom-igen-nu-möten under denna tid 🤓
Har saknat något i varje kontakt som gjort att jag backat och inte vågat men hela tiden har drivet att skapa något eget funnits kvar. Som en blixt från en klar himmel, jag minns inte hur, så dök Isabelle upp. Trevlig, inkännande, lyssnande, inget pushande och ett genuint intresse för mig och vad mina mål och drömmar är, vad jag vill förverkliga.

Kan helt ärligt säga att de fanns NOLL tveksamhet där och då i samtalet och eftersom mitt WHY är så viktigt för mig köpte jag kursen direkt efter första samtalet.

Jag rekommenderar varmt alla som funderat - ni behöver inte tveka längre! De här är så roligt och vilka underbara kvinnor vi är allihop. Snacka om girlpower!

Kostnaden är dessutom en bråkdel av de andra erbjudanden jag fått. Materialet är top notch och uppdateras hela tiden och att ha en aktiv coach som är tillgänglig och hela tiden gör sitt yttersta för alla i communityn…ja de är oslagbart! Hoppas du tar steget!

Hej Lotta!

Wow, vilka fina ord, tack! Att läsa om din resa – alla samtal och möten innan du till slut hittade rätt och att all tveksamhet försvann redan efter första samtalet, det värmer verkligen. Precis så vill vi att det ska kännas: inget pushande, bara fokus på ditt WHY och dina drömmar.

Så roligt att höra att du känner girlpower-känslan i communityn och att du upplever materialet och stödet som top notch! Vi är otroligt glada att du tog steget och att du nu är en del av Shecommerse.

Tack för att du delar din historia och vi ser fram emot att följa din framgångsresa.

Classificada 5 em 5 estrelas

Varm rekommendation, tack till Shecommerce!

Tack till ett fantastisk utbildnings forum för kvinnor, stor engagemang hos Isabelle, som hjälper och stöttar i vägen framåt. Hon känns genuin och kunnig, och vill vara ett stöd. Och också ett ett underbart community, med kvinnor som hjälper till. Spännande och lärorikt, varm rekommendation. 😍⭐️

Hej Jeanette!

Tack så mycket för din varma rekommendation! Det betyder jättemycket att höra att du upplever Isabelle som genuin, kunnig och engagerad, hon lägger verkligen sitt hjärta i att stötta alla i communityn.

Och vilken fin känsla att du också upplever gemenskapen som underbar och lärorik! Vi är så glada att ha dig med oss på Shecommerse.

Classificada 5 em 5 estrelas

En fin community med kvinnor som lär…

En fin community med kvinnor som lär sig ehandel och stöttar varandra. Jag uppskattar upplägget och tycker att jag lär mig massor!

Hej Izabell!

Vilken fin recension, tack! Att höra att du både lär dig massor och känner stöttningen från communityn är precis den känslan vi vill skapa hos Shecommerse.

Vi är så glada att ha dig med oss!

Fantastisk!

Grym! Så mycket jag var lärt mig på så kort tid 🙏🥰

Hej Veronica!

Stort tack för de fina orden. Vi ser verkligen fram emot att följa din resa mot framgång.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har varit med i Shecommerce i ett…

Jag har varit med i Shecommerce i ett par månader nu och har lärt mig så mycket bra saker både inom E-handel och saker jag kan ta med mig resten av livet, Är inte alls missnöjd med att jag gick med det bästa jag gjort i livet man lär sig så mycket på kort tid och utvecklas både personligt och arbetsmässigt, supernöjd med hur allt är på Shecommerce!

Hej Engla!

Tusen tack för din fina recension! Det gör oss så glada att höra att du känner att Shecommerce har gett dig så mycket, både inom e-handel och i din personliga utveckling.

Att höra att det är en av de bästa investeringarna du gjort och att du känner att du utvecklas både som person och i ditt företag betyder verkligen mycket. Vi strävar efter att ge er kunskap, stöd och en gemenskap där ni kan växa tillsammans.

Tack för att du är en del av Shecommerce! Jag ser verkligen fram emot att fortsätta följa din resa och se allt du kommer att åstadkomma.

Excellent Customer Experience

I had a great experience with SheCommerce. The woman I spoke with was incredibly kind, warm, and genuinely caring. She took the time to listen, answered my questions patiently, and made me feel comfortable throughout the conversation. Thank you for such a positive experience!

13 de julho de 2026

Hej Madeleine!

Stort tack för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att höra att du kände dig väl bemött och omhändertagen.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder ett personligt och tryggt bemötande, och det gläder oss att du hade en så positiv upplevelse.

Livets bästa investering

Jag har velat börja med ehandel i så många år!
Jag har varit med i detta mentorskap ett tag nu, och det har varit en otroligt värdefull investering i mig själv. Isabelle är kunnig, engagerad och genuint mån om att hjälpa varje person att utvecklas och nå sina mål!

Det som gör programmet extra speciellt är gemenskapen. Att få vara en del av ett nätverk med så många inspirerande och stöttande kvinnor har gett mig både motivation, nya perspektiv och massa nya vänner!

Jag känner att jag har vuxit både personligt och professionellt sedan jag gick med. Har lärt mig så mycket och fortsätter att lära mig varje dag.
Jag kan varmt rekommendera shecommerce till alla som söker vägledning, utveckling och ett sammanhang där alla peppar varandra och bygga sitt drömliv!

3 de junho de 2026

Hej Ronja!

Stort tack för dina fina ord! Det betyder verkligen mycket att höra att Shecommerce har varit en så värdefull investering för dig.

Att se din utveckling, både personligt och professionellt – är precis anledningen till att vi gör det här. Och jag håller med dig, gemenskapen vi bygger tillsammans med alla fantastiska kvinnor är något alldeles extra. Att få se er stötta, inspirera och lyfta varandra är ovärderligt.

Tack för att du är en del av Shecommerce och för att du tog dig tiden att dela med dig av din upplevelse. Vi ser fram emot att fortsätta följa din resa och allt du kommer att skapa framöver!

Classificada 5 em 5 estrelas

Så glad att jag hittade hit

Så glad att jag hittade hit. Har fått så god, personlig hjälp med att bygga upp min Shopify-butik.
Isabelle är fantastisk med sitt lugna och positiva sätt att både förklara men också ge tydliga instruktioner om nästa steg.
Jag känner mig trygg och ser med spänning fram emot lansering och möjligheten att äntligen göra verklighet av en dröm jag haft länge.

Fördelar med Shecommerce:

Personliga mentorssamtal

Plattform med goda utbildnings material och videos.

Regelbundna gruppsamtal där vi får uppdaterad info/tips av vår mentor och möjligheten att skapa kontakter, få nya idéer, spegla och lära oss av community't och varandras utveckling.

Louise Sixtensson

15 de maio de 2026

Hej Louise!

Vilken underbar recension, tack så hjärtligt! 🌟

Det värmer verkligen att höra att du känner dig trygg och peppad inför lanseringen. Det är precis den upplevelsen vi vill att alla våra medlemmar ska ha.

Det är en förmån att få följa med på din resa mot att förverkliga din dröm. Vi hejar på dig och ser fram emot att fira lanseringen tillsammans med dig i communityt! 🚀

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har länge varit intresserad av e-handel och har kikat på flera kurser tidigare men alltid varit tveksam om det varit värt pengarna då jag besitter en hel del förkunskaper. Men direkt vid första kontakt av mentorerna av SheCommerce kändes det otroligt rätt, deras drivkraft och passion för att hjälpa andra kvinnor nå sin framgång lyser igenom otroligt starkt. Jag har fått ett fantastiskt bemötande med både flexibilitet och vägledning, 5 stjärnor!

30 de abril de 2026

Hej Sofie!

Så glad jag blir av dina fina ord. Vi brinner verkligen för kvinnligt entreprenörskap.

Du är en så driven och härlig kvinna. Ska bli otroligt roligt att få följa din e-handelsresa. Mycket möjligheter framför dig!

Classificada 5 em 5 estrelas

Har sett så många ehandel’s ”gurus” där…

Har sett så många ehandel’s ”gurus” där ute. Men aldrig sett någon som bryr sig så mycket om att kunderna ska få resultat. Isabelle är verkligen nån som lever i & praktiserar ehandel. Varit så kul och lärorikt att få jobba med henne!

15 de abril de 2026

Resposta da Shecommerce

Tack så mycket, det värmer verkligen att höra. Brinner för kvinnligt entreprenörskap och så inspirerande att få möjlighet att jobba med drivna kvinnor som du.

Är tacksam för vår tid och varit så kul att fått följa din resa från noll till fina resultat. Många möjligheter i framtiden, keep going!