Banner for Shirttuning

Shirttuning Opiniões 175

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De site is makkelijk te bedienen en kom je er niet uit , dan is er een goede communicatie, goed materiaal wat jezelf uitzoekt , ja dit is top , de 2e x al weer

Classificada 5 em 5 estrelas

Maandag Nacht besteld - Woensdag in huis. Gekozen voor een Polo aan beide kanten laten drukken. Express levering was niet goedkoop maar de productie vindt ook niet plaats in Nederland. Achteraan gema... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de estampagem de roupa

Sobre Shirttuning

Druk & ontwerp goedkope T-shirts in de online shop van Shirttuning!

“Het is tegenwoordig zo makkelijk om een T‑shirt te laten bedrukken” – Ontwerp het product zelf vanuit het comfort van uw eigen huis. Naast topkwaliteit biedt Shirttuning ook uitstekende service. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, afstudeershirts of voor uw bedrijf of club – bij Shirttuning vindt u het juiste product voor elke gelegenheid.

Print & design cheap T-Shirts on the Shirttuning online shop!

"It's that easy to print a T-Shirt nowadays" - Design the product yourself from the comfort of your own home. In addition to top quality, Shirttuning also offers excellent service. Whether it is for a bachelor party, graduation shirts or for your company or club - at Shirttuning you will find the right product for every occasion.

Eerlijke prijzen zonder gedoe

Kortingen bij hogere aantallen • snelle voorraadverzending

Bij grotere aantallen bieden wij staffelkortingen. Voorraadproducten verwerken en verzenden wij doorgaans binnen 24–48 uur op werkdagen. Over de voortgang van uw bestelling informeren wij u per e-mail.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

175 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

5 stars website

Great website, great service and fast delivery

6 de abril de 2026

Resposta da Shirttuning

Thank you for ordering with us. We are glad that you are happy with your order. Shirttuning NL

Classificada 5 em 5 estrelas

De site is makkelijk te bedienen en kom…

6 de abril de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

Really helpful and communicative…

Really helpful and communicative personnel. Responded well to requests and delivered on time. The price was very friendly too.

3 de abril de 2026

Easy shirts

Ver easy to make your own shirt. Shirts are from a good quality

31 de março de 2026

Classificada 4 em 5 estrelas

Perfect

Perfect, quick, nice.

23 de março de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

De shirts zijn super mooi de opdruk…

De shirts zijn super mooi de opdruk ziet er mooi uit.
En wil zeker vaker bij jullie een t shirt laten bedrukken met een foto.

23 de março de 2026

Resposta da Shirttuning

Beste, bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw ervaring bij Shirttuning. :)

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Hallo,

Hartelijk dank voor uw bestelling. We zijn blij dat u tevreden bent.

Met vriendelijke groeten, Shirttuning NL

Very good

Very good........

2 de fevereiro de 2026

Resposta da Shirttuning

Thank you dor ordering with us. We are glad that you are happy with your order. Shirttuning NL

Classificada 5 em 5 estrelas

Iedere keer verrassen ze mij weer…

Ik heb nu twee keer een shirt laten bedrukken met een ontwerpje dat ik simpel met chatgpt had gemaakt en beide keren was het resultaat prachtig. Ondanks dat ik het goedkoopste zwarte t-shirts uit de collectie koos is de kwaliteit verrassend goed en de bedrukking zit er mooi en stevig op. Ik bestel voortaan voor ieder feestje een nieuw shirt en loop er altijd origineel bij 💪🏻

Resposta da Shirttuning

Thank you for ordering with us. We are glad that you are happy with your order. Best regards, Shirttuning.nl

Good service

Good service, fast response

Perfect!

Easy to design, and a quick delivery

2 de fevereiro de 2026

Classificada 1 em 5 estrelas

Oeverloos mailen over het zogenaamd…

Oeverloos mailen over het zogenaamd niet ontvangen logo. Nu 5x gezonden. Zijn dit nu Tjechen? Ik krijg rare antwoorden zoals het is besproken met een collega. Ik heb wel betaald maar krijg niets geleverd. Eigenlijk nog nooit zoiets slechts meegemaakt op het net. Echt heel vervelend want het was een kerstkadotje.

15 de dezembro de 2025

Goedendag,
het spijt ons dat u deze ervaring zo negatief hebt beleefd. We begrijpen heel goed dat dit extra vervelend is als het bedoeld was als kerstcadeau.

We willen dit graag verduidelijken: aan onze kant kunnen we in de e-mailcommunicatie helaas geen logo als bijlage terugvinden. Zonder het logo kunnen we de productie niet starten. Daarnaast lijkt het erop dat uw berichten telkens als een nieuwe e-mail/nieuw gesprek binnenkomen, waardoor de communicatie moeilijker terug te vinden en te koppelen is.

Kunt u ons alstublieft antwoorden op de laatste e-mail en het logo opnieuw meesturen als bijlage (of via een link)? Zodra we het logo ontvangen, zetten we de bestelling direct in productie en bevestigen we dit per e-mail.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.
Het Shirttuning-team

Slechte klantenservice

T shirt is verstuurd en kwijt geraakt bij PostNL. Die verwijzen me naar de afzender, omdat alleen die een onderzoek kunnen starten en Shirttuning weigert dit gewoon.

Dus geld kwijt, geen cadeautje meer op tijd voor Sint ondanks ruim op tijd besteld...

Dat er iets mis gaat met de post kan, maar help dan! Slechte service.

26 de novembro de 2025

Beste,,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.
Het spijt ons oprecht om te horen dat uw bestelling nog niet is aangekomen — we begrijpen heel goed hoe vervelend dit is, zeker wanneer het om een cadeautje voor Sinterklaas gaat.
Helaas geeft de vervoerder ons in dit geval geen verdere informatie en erkennen zij de zending niet als verloren, waardoor wij geen officieel onderzoek kunnen starten. We hadden u graag sneller geholpen, maar zonder bevestiging van de vervoerder zijn onze mogelijkheden helaas beperkt.
Dat neemt niet weg dat wij het ontzettend jammer vinden dat u deze situatie zo heeft moeten ervaren.
Mocht de zending alsnog bij u of bij ons terechtkomen, dan lossen wij dit uiteraard direct voor u op.
Neem gerust contact met ons op als u samen met ons nogmaals wilt kijken naar een mogelijke oplossing — we denken graag met u mee.
Het Shirttuning-team

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede kwaliteit en snel geleverd

Net 2 shirts binnengekregen, super kwaliteit en snelle levering

24 de setembro de 2025

Classificada 3 em 5 estrelas

Opzich prima, maar had beter verwacht

Opzich is het een prima shirt om als bijvoorbeeld een grappig cadeau te geven. Ik had echter wel iets betere kwaliteit verwacht voor een shirt van €20. De stof is redelijk doorschijnend en de foto die erop staat voelt er erg op geplakt.
Al met al, niet super slecht, maar ik had het beter verwacht…

9 de setembro de 2025

Resposta da Shirttuning

Hartelijk dank voor uw review en uw feedback.
We vinden het jammer dat het T-shirt niet helemaal aan uw verwachtingen voldeed.

Wat betreft de stof en de print: wij gebruiken standaard materialen en printtechnieken die geschikt zijn voor een goede duurzaamheid en zichtbaarheid, maar we begrijpen dat het soms anders kan aanvoelen afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en verwachtingen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super schnelle Lieferung und super…

Super schnelle Lieferung und super Qualität der Shirts. Einfache Bedienung und Handhabung des Shirt Creators.
Gerne wieder.

3 de julho de 2025

Resposta da Shirttuning

"Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw ervaring bij Shirttuning! We zien u graag terug voor uw volgende project. :)

Is van goeie kwaliteit

Is van goeie kwaliteit

20 de maio de 2025

good and fast

19 de maio de 2025

Super fijn bedrijf

Super fijn bedrijf, goede kwaliteit en super klantvriendelijk! Dit is mijn 2e keer met bestellen bij shirttuning.nl, ze reageren super snel mocht je vragen/problemen hebben en ze zijn super behulpzaam!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4 de junho de 2025

Shirttuning.nl

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.