Shoeliftz Opiniões 176

TrustScore: 4 em 5

3,9

Classificada 5 em 5 estrelas

Thank you Claire! You and your team did an excellent job in addressing my issue. Your attention to this matter is greatly appreciated and I thank you for your prompt response.

Classificada 1 em 5 estrelas

I never subscribed and had four charges that I had to dispute because I couldn’t reach the company via phone- would just hang up after saying all reps were busy. And chat just kept telling me I had a... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Imagine me ayudo en escuchar mi situación....y por ende me resolvió la baja inmediata.....mas alla de lo que se cobro.... hay posibilidades que se me reenvolse, si e s así...estaría eternamente agrade... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Thank you, Escalation Team. I wasn't sure trying your website would work but Ahlby helped me with a quick response. Thank you for settling this problem for so professionally.

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

176 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Thank you Claire

3 de março de 2026

Beware of Shoeliftz

They are part of several companies that like Bag2wear and they have charged my card multiple times without my permission and they have taken forever to process my refunds. They just keep giving me the run around and then request i do a review in order for them to proceed with processing my refund for money they should never have taken.

26 de janeiro de 2026

Claire me ayudó»

Claire me ayudó», «Claire está gestionando mi problema. De una suscripción que no hice. Esta en proceso. En esta de la solución. Gracias

22 de março de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Agradecimiento por la esucha...…

Imagine me ayudo en escuchar mi situación....y por ende me resolvió la baja inmediata.....mas alla de lo que se cobro.... hay posibilidades que se me reenvolse, si e s así...estaría eternamente agradecida....

20 de março de 2026

Me debitaron 3 veces dinero

Me debitaron 3 veces dinero, me enviaron un correo para silenciar el robo que borrara la reseña y 5 o 7 días me devolvían el dinero y son ladrones no se suscriban me hicieron 3 desembolsos y luego que iba a devolver el dinero no lo hicieron son estafadores

3 de março de 2026