Shooting World Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een topzaak! Vanaf het moment dat je binnenstapt, hangt er een warme en gezellige sfeer. Het personeel is supervriendelijk en gaat ontzettend professioneel te werk, wat direct een veilig en welk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We hadden het proefpakket waar je met een .22 en 9mm pistool schiet. Vriendelijk ontvangen bij binnenkomst. Daarna richting de schietbaan waar we een professionele uitleg kregen. Tijdens het schiet... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een fantastische ervaring! Dankzij de leuke en grappige briefing door Brent ben je onmiddellijk op je gemak! Zij doen dit met een enorme passie en met de nodige grapjes ben je snel op je gemak! Je... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De mensen waren er super vriendelijk en begeleiden je stap voor stap. Zeer duidelijke uitleg en vragen stellen was geen enkel probleem. Ook voor mijn vriendin die maar 1 hand heeft, waren ze z... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Campo de tiro

Schietclub, schietstand, schietbaan met 4 automatische 100 meter banen & 24 automatische 25 meter banen. Een professioneel begeleidend team en een ruime parking. Iedereen welkom, jong en oud, beginner of expert. Wij staan garant voor een leuke initiatie of proef pakket. Bel of mail ons gerust.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

80 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

7 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Geweldige club!

Geweldige club met fijne sfeer, professionele begeleiding, gezellige bar, fijne mensen,…
Top!

14 de janeiro de 2022

Als gepassioneerd schutter…

Als gepassioneerd schutter (gepensioneerd militair), vond ik een geweldige plek, een grote winkel, keuze, advies en beschikbaarheid.De schietbaan naast de deur biedt indoor schieten, gevarieerd en tot 100 meter. Een gastvrij clubhuis en goed advies.

14 de janeiro de 2022

super sfeer!

Professionele begeleiding, ruime keus aan wapens, super goede sfeer en een geweldige ploeg die, veilig en verantwoord, de initiaties, proefpakketten en opleidingen voorzien.
Daarnaast een gezellige bar met groot terras (in de zomer regelmatig BBQ). Eigenlijk een grote groep vrienden waar ook kan worden geschoten...

Toffe ervaring!

Verzorgde infrastructuur van de schietbanen met zeer professionele begeleiding, achteraf een gezellige bar met uitgebreide keuze! Echt een aanrader.

Classificada 5 em 5 estrelas

Schieten en dat in een veilige professionele omgeving

Wil je kennis maken met de schietsport op een leuke maar nog belangrijker veilige manier?

Er is echt maar 1 adres dus zoek niet verder.

Je wordt er ontvangen door vriendelijke gezichten en komt in een familie van vrienden terecht.

Schieten en nadien nog een drankje in een zeer verzorgde bar, wat wil je nog meer.

Enorme aanrader

Zeer professionele begeleiding tijdens het schieten door heel vriendelijke medewerkers en dit in een enorm verzorgde omgeving. Een fijne babbel en veel plezier achteraf in de gezellig ingerichte bar zijn een extra troef voor deze leuke hobby. Aanrader eerste klas!

Beste schietclub in België

Shooting World is de aangenaamste schietclub in België!

De schietclub bezit over voldoende ruimte en banen, heeft een goede infrastructuur en gezellige sfeer (bar en terras). Ik voelde me er meteen thuis.

De begeleiding van Start2Shoot is zeer goed en uitgebreid waardoor mijn schietvaardigheden exponentieel zijn gestegen.

De uitbater was bovendien zeer vriendelijk en beantwoordde al mijn vragen omtrent wapens, munitie en veiligheid met uitgebreide kennis.

Kortom, een aanrader!

Top!

Top club met uitstekende service in een familiale sfeer.

Aanrader!

Top club, altijd gezellig en alleen maar toffe mensen! Echt mensen met kennis van zaken mbt de schietsport en de jacht!