Sierbestratingsmarkt Opiniões 7

TrustScore: 3 em 5

3,2

Informações sobre a empresa

Informação fornecida por diversas fontes externas

Alles van Kijlstra, bestrating voor de laagste prijs met een snelle levering! Bekijk het aanbod hier op Sierbestratingsmarkt.com!

Informações de contacto

3,2

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

7 opiniões

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan. Met transport problemen. Order zowel telefonisch als schriftelijk geannuleerd. Bedrijf bleef bezorgen . Geld na annuleren nog steeds niet retour ontvangen. Zeer klant onvriendelijk

19 de agosto de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Helemaal tevreden

Op 5 juni 2024 hebben wij een bestelling geplaatst van betontegels, opsluitbanden, betonbielzen en ophoogzand. Op 10 juni 2024 werd de hele bestelling netjes geleverd met 1 dag van tevoren een mail en een kwartiertje van tevoren een telefoontje van de chauffeur. Helaas bleken er achteraf 3 producten beschadigd te zijn, na het doorgeven van deze klacht werden de 3 producten ongeveer anderhalve week later opnieuw en onbeschadigd geleverd. Wij zijn helemaal tevreden over zowel de producten als de duidelijke communicatie en de goede afhandeling van onze klacht.

3 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Een bedrijf waar je nooit iets moet…

Een bedrijf waar je nooit iets moet kopen of bestellen
Ze.zetten bij de.producten (in ons geval klinkers) levertijd 1- 5.werkdagen neer.
Je moet gelijk betalen anders komt er geen order.
Vervolgens 1 dag voor leveren een mail...niet te leveren.
Welke andere bestelling wilt u doen.
Aan de telefoon wordt alles.weggewuift..ook als je zegt het betaalde bedrag terug te willen.
Dan krijg je opnieuw mails..welk ander product wilt u??

Na boze telefoontjes en mails..U krijgt u geld terug tussen 1 en 5 werk dagen.
Op.dag 6 werdt het uiteindelijk gestort.
We hebben aangegeven dat ze eerlijke levertijden moeten aanpassen op de site.
Maar nee..het staat er nog steeds.
Nooit met.dit bedrijf in zee gaan.

15 de maio de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer onvriendelijk in hun…

Zeer onvriendelijk in hun klantencontact. Bellen niet terug wanneer je hierom vraagt. Krijg je een loze mail waarin je vraag nog niet wordt beantwoord. Daarna valt het contact stil en zit je dan als klant...

8 de fevereiro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Totaal geen service en onredelijk naar klant

Vooraf gebeld of ze konden leveren op mijn adres en dit was mogelijk, achteraf bleek dit dus niet zo te zijn en is mijn bestelling 200 meter van mijn huis neergeflikkerd terwijl dit ook 50 meter had kunnen zijn, allemaal banden van 65 kg ps, bedrijf wil niet netjes een compromis sluiten gezien de moeite die ik zelf moet doen om dit weer naar mijn adres te krijgen en legt de verantwoordelijkheid bij de klant neer, een sorry of service is ver te zoeken bij dit bedrijf.

29 de setembro de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

Men wil geen levertijd opgeven.

Men wil geen levertijd opgeven voor een bestelling van ruim € 600,- (zonder € 95,- bezorgingskosten) omdat het 'momenteel heel druk is'.
Daarentegen moet ik ook een afspraak kunnen maken met de stratenmaker én mag de levering niet op de openbare weg (voetpad) blijven staan van de gemeente.
Echter, geen enkel begrip hiervoor van Sierbestratingsmarkt.com en ook geen enkele poging om een alternatief te bedenken.

31 de agosto de 2020

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.