Się Żyw Justyna Borska Opiniões 66

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Polecam program oddechowy. Pani Justyna przekazała nam bardzo dużo wiedzy w łatwy i przyjemny sposób. W programie brałam udział z moją mamą która ma ciężkie choroby płuc, dzięki ćwiczeniom pani Justyn... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 1 em 5 estrelas

Obserwowałam tą panią na Instagramie. Ta pani opublikowała jakiś filmik jak produkowana jest posypka do ciast i tortów, podpis był jakby to było coś obrzydliwego itp. Rozumiem, że jest to niezdrowy p... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

W trakcie szkolenia uszy przestały się wiecznie zatykać, przestałam kaszleć i bardziej czytam własny organizm. Dziękuję Pani Justyno za wiedzę jaką Pani przekazuje. Nikt wcześniej nie był mi w stanie... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Pani Justyna to bardzo profesjonalna osoba o wysokim poziomie kultury osobistej. Specjalistka z dużym doświadczeniem - co było widać od samego początku konsultacji. W końcu ktoś dał nam gotowe wskazów... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Consultor de saúde pública
  2. Loja de cosmética

Escrito pela empresa

Pomagam ludziom odzyskać zdrowie, dobre samopoczucie, energię dożycia. Sama chorowałam wiele lat na stwardnenieni rozsiane i neuroboreliozę, dzięki temu mam ogromne, wieloletnie i niestety traumatyczne doświadczenia, które pomagają mi leczyć innych. Stosuje metody połączenia żywienia niskowęglowodanowego, ketogennego, diety GAPS oraz carnivore wraz z kluczowym dla naszego zdrowia oddechem. Dobieram model żywienia do stanu zdrowia i sytuacji życiowej pacjenta

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Najlepsze mydło jakie miałam w życiu…

Najlepsze mydło jakie miałam w życiu 🥰Używałam wcześniej mydła z łoju, ale to połączone z olejem rycynowym to jakiś majstersztyk 🩵Polecam gorąco 👌🏼

2 de agosto de 2024

Resposta da Się Żyw Justyna Borska

Dziękuję! Tak olej rycynowy to wspaniały składnik, który powoduje pienienie się mydła z łoju. Jest bardzo delikatne. Cieszę się, że rownież Pani je polubiła.

Polecam!

Bardzo duży zasób informacji przekazany w jasny, zrozumiały i rzeczowy sposób. Ogrom merytorycznych treści i wiele cennych wskazówek. Uzyskana wiedza - bezcenna! Polecam!

11 de agosto de 2024

Resposta da Się Żyw Justyna Borska

Dziękuję, bardzo się cieszę, że wszystko zostało zrozumiane i wykorzystane mam nadzieje, trzymam kciuki za sukcesy.

Zakupiłam szczotki

Zakupiłam szczotki - są doskonałe!!! Inny wymiar jakości. Bardzo dziękuję i serdecznie polecam!

12 de julho de 2024

Resposta da Się Żyw Justyna Borska

Super, bardzo się cieszę. Używam ich od lat, sprawdziłam te efekty, więc wspaniale, że Pani wprowadziła szczotkowanie do codziennej rutyny.

Classificada 5 em 5 estrelas

Intensywny Kurs Żywieniowy - Się Żyw

Wzięłam udział w Intensywnym Kursie Żywieniowym - FENOMENALNY - bardzo polecam! Ogrom fachowej wiedzy w połączeniu z sercem na dłoni Pani Justyny, okraszone jej świetnym humorem! Dla mnie ten Kurs był przewrotem kopernikańskim co dot. wiedzy na temat zdrowego żywienia i troski o ciało. W ciągu 7 tygodni wdrożyłam mnóstwo zmian żywieniowych jak również nowych nawyków dot. pielęgnacji i dbania o ciało, takich jak szczotkowanie, uziemianie, pauza kontrolna, oddychanie po kwadracie, moczenie stóp, automasaż.. Do tego w cenie, poza mnóstwem udostępnionych materiałów, była grupa wsparcia na FB - bardzo pomocna w trzymaniu się postanowień. Pozbyłam się przewlekłego zmęczenia (tryskam energią caluśki dzień), wzdęć i przewlekłych zaparć oraz częstych przeziębień. A niespodziewany efekt uboczny? Zrzuciłam 8 kg wagi, które zalegały w moim ciele po 2 ciążach. Wdzięczność!

18 de maio de 2024

Resposta da Się Żyw Justyna Borska

Bardzo się cieszę, że mogłam pomóc w powrocie na dobre tory zdrowotne, dziękuję za uczestnictwo i podzielenie się opinią.

Classificada 5 em 5 estrelas

Niezwykła i pełna wiedzy osoba

Niezwykła i pełna wiedzy osoba, którą dzieli się nią z szacunku do człowieka. Dziękuje za ogrom wiedzy, który zmienia moje postrzeganie na życie w zdrowiu.

9 de julho de 2024

Resposta da Się Żyw Justyna Borska

Bardzo dziękuję Pani Agnieszko, życzę zdrowia Pani i całej rodzinie.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kupilam juz kilka e-bokow

Kupilam juz 9 e-bokow, korzystam z nich na codzien...sa swietne !!! Dzikuje Justya za wiedze ktora nam przekazujesz !! :)

5 de julho de 2024

Resposta da Się Żyw Justyna Borska

Bardzo się cieszę i dziękuje, niech wiedza idzie w świat. ❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Moje kolejne zamówienie u Sieżyw:)

Moje kolejne zamówienie u Sieżyw:). Dzięki Justynie i codziennej darmowej porcji wiedzy którą daje i wsparcie możemy całą rodziną zmieniać swoje nawyki, ale przede wszystkim dla mnie Justyna jest aniołem która swoim przykładem motywuje do tego żeby codziennie zaczynać od nowa i nie poddawać się zwątpieniu że to co robimy ma sens. Dziękujemy

26 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Pani Justynka cudowna kobieta dzięki…

Pani Justynka cudowna kobieta dzięki której zrozumiałam jak ważne jest żywienie organizmu i w jaki sposób to robić aby odzyskać pęłnie życia i zdrowie. Jednak co ważniejsze dowiedziałam się że praktycznie całe swoje życie źle oddycham i jakie są tego skutki, teraz dopiero zrozumiałam dlaczego zawsze moja pojemność płuc była kiepska , dlaczego tak szybko się męczyłam i skąd wynikać może moje niedotlenienie, wdrożyłam metody oddechu zalecane z książek polecanych przez Panią Justynę i naprawdę z dnia na dzień jest lepiej , pauza kontrolna sie zwiększa, znikają powoli pajączki na nogach( dzięki też szczotkowaniu ) staje się wydolniejsza, nawet zaczęłam szybciej gubić tłuszczyk. Gdyby nie Pani Justyna nie miałabym pojęcia jak oddech ma wpływ na nasze samopoczucie i ciało. Tą wiedzę w większości macie za darmo , a eBooki i kursy są naprawdę tanie, warto inwestować w swoje zdrowie z Panią Justyna. Dziękuję

20 de junho de 2024

Bardzo się cieszę ❤️

Dziękuję Pani Justyno za ogrom wiedzy

Dziękuję Pani Justyno za ogrom wiedzy, przekazanej w przystępny i prosty sposób. Większość z nas nie zdaje sobie sprawy że prawidłowy oddech jest tak ważny i możemy sobie sami pomóc❤️
Jestem wdzięczna że mogłam uczestniczyć w tym kursie i uczyć się od najlepszych🙂

26 de maio de 2024

Wiedza na najwyższym poziomie

Program oddechowy prowadzony przez p. Justynę jest naprawdę bardzo wartościowym programem. Uczestnictwo w nim, dostarcza mi mnóstwo wiedzy dot. oddychania, pomogło poukładać sobie informacje z tego tematu, i jak postępować by pomagało.
Pani Justyna jest encyklopedią wiedzy. Przekazuje ją przystępnie, opisowo, zrozumiale. Tłumaczy zawiłości i jest motywatorem do systematycznego działania. Warto przejść przez program wspólnie by się oswoić z technikami oddechowymi i wprowadzić do codziennych praktyk.
Ja teraz pilnuję się by oddychać przez nos. I że jeszcze osiągnę prawidłowy oddech, zmieniony przez stresy.
Bardzo się cieszę, że uczestniczę w programie, są to dobrze zainwestowane pieniążki.
Podziwiam Panią Justynę za posiadaną i przekazywaną wiedzę, jej chęć niesienia pomocy. Jej przykład wyjścia z choroby daje nadzieje, że można działaniami, w tym oddychaniem wrócić do normalnego życia. Serdecznie dziękuję.

14 de março de 2024

Dietetyk w Polsce

Pani Justyna Borska jest dietetykiem z prawdziwego zdarzenia, sama doświadczyła choroby, z której się wydźwigała dzięki swojej wiedzy, którą zdobyła i determinacji.
Teraz umie doskonale pomóc odzyskać zdrowie, każdemu kto je utracił.
Jej wiedza jest na najwyższym poziomie.
Myślę, że jeszcze za nisko ją ceni, biorąc pod uwagę koszty jej konsultacji.
Dodatkowo wiedza, którą się dzieli w internecie poza konsultacjami, jest darmowa🥺❤
W sklepie, który prowadzi na sieżyw, są tylko prawdziwe produkty, wspomagające zdrowie, a nie produkty, na których robi się jedynie biznes.

11 de novembro de 2023

Strzał w 10 tkę!

Trafiając do Pani Justyny mam poczucie, że nareszcie ktoś połączył kropki. Czuje się uratowana. Wszystko mi się zgadza. Wiem, że to ten kierunek. A błądziłam długo około 15 lat
Odstawienie kawy, żywność która KARMI! oddech, wyrównanie poziomu glukozy . „Tylko” i „aż tyle”- a życie się zmienia diametralnie. Jestem na początku tej drogi ale odczułam na własnym ciele jak może być lepiej.
Dziękuje Pani Justynie za wiedzę, empatię, serdeczność, życzliwość a przede wszystkim bezkompromisowość w przekazywaniu swojej prawdy.
Pani Justyna jest AUTENTYCZNA to taka miła odmiana od całej reszty internetow!

Ściskam!

6 de novembro de 2023

Ścieżka zdrowienia z Justyną

Justyna ma niesamowitą wiedzę, a do tego jest osobą bardzo empatyczną i z ogromnym sercem. Daję z siebie ogrom, aby pomóc w zdrowieniu. Jej rady są niezwykle cenne i wartościowe. To nie jest zwykła konsultacja o odżywianiu, to ścieżka zdrowienia na wielu płaszczyznach. dziękuję za wszystko Justyna!

19 de outubro de 2023

Wizyta bardzo mi pomogła

Wizyta bardzo mi pomogła. Zostałam ukierunkowana jeśli chodzi o odżywianie i zmianę stylu życia, a także wyposażona w odpowiednie materiały do pracy. Pani Justyna jest konkretna i sympatyczna w odbiorze. Wszystko było dla mnie jasne. Rezygnacja z kofeiny to w moim przypadku był strzał w dziesiątkę, który przy odżywczej diecie pozwolił na lepsze samopoczucie i zdrowienie.

8 de agosto de 2023

Książki

Obsługa sklepu bardzo profesjonalna, najważniejsze są jednak treści i produkty dostępne w sklepie, nie bez znaczenia jest też wiedza Pani Justyny.
Polecam.

27 de agosto de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo polecam konsultacje u Pani…

Bardzo polecam konsultacje u Pani Justynki ogromna wiedza i chęć pomocy drugiej osobie. Oddana w tym co robi w 100% my dwa miesiące na zaleceniach i widać jak bardzo nam służy i pomaga. Z całego serca zachęcam do skorzystania.

26 de agosto de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais