Leia as opiniões dos outros
Ekstremt dårlig service i form af dårlig information under behandling og uhøflige medarbejdere med dårlig attitude. Mine veninder og jeg følte og alle sammen som om vi skulle "undskylde" for at vi vi... Ver mais
Føler mig altid som et nyt menneske efter min ansigtsbehandling. Jeg har, gennem de seneste 3-4 år, får foretaget en Fire & Ice ansigtsbehandling hver måned. Min hud elsker det og jeg elsker det. De... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Desværre ikke tilfreds med min tan
Desværre ikke tilfreds med min tan. Streger og ujævn meget orange hænder
Få ikke lavet spraytan her!!
Jeg var inde og få lavet spraytan en gang inden galla og jeg får ihvertfald ikke lavet her til galla. Mega uprofessionelt sted. Først og fremmest blev jeg ikke spurgt ind til hvilket resultat jeg ønsker farve osv. Derudover blev der ikke sagt noget om hvad jeg skulle gøre bag efter, virkelig ikke ok når hun godt vidste det var min første gang. Sidst men ikke mindst har jeg orange pletter og masser streger. Kommer ikke her igen det helt sikkert - man kan gøre dette selv meget pænere og billigere
Skuffende oplevelse og forkert pris
Skuffende oplevelse og forkert pris.
Jeg bestilte et lashlift som gave til min mor og havde store forventninger – især taget i betragtning af, at vi endte med at betale hele 825 kr i stedet for de oplyste 525 kr. Vi blev aldrig informeret om, hvorfor prisen pludselig steg med 300 kr, og det virker helt urimeligt, når resultatet desværre var langt fra tilfredsstillende.
Vipperne blev stort set ikke bukket – kun en anelse i spidserne – og allerede kort tid efter var løftet fuldstændig forsvundet, selvom alle instruktioner blev fulgt nøje. Det er skuffende, når man både betaler for en luksusbehandling og giver det som en gave, at resultatet udebliver fuldstændigt.
Behandlingen levede hverken op til forventningerne eller den lovede effekt, og jeg har stadig ikke fået refunderet differencen mellem det bestilte og det opkrævede beløb.
Alt i alt en meget ærgerlig oplevelse, som ikke levede op til hverken pris eller kvalitet.
Signe er den bedste til spraytan
Signe er den bedste til spraytan. Der er altid den bedste service og resultatet kan ikke blive bedre. Flot jævn farve, der holder længe og falder naturligt af. Jeg er kommet hos Signe i mange år og kunne ikke finde på at komme andre steder. Tak for god service og altid flot resultat til dig, Signe.
Fuldstændig fantastisk sted!!
Det er altid fantastisk oplevelse, jeg går kun hos Signe da hun simpelthen er den bedste!! Der er aldrig noget problem, altid en fantastisk farve, mega naturligt og verdensklasse service! Intet dårligt og sige. Kæmpe anbefaling fra en som har gået hos Signe de sidste par år!
Kæmpe anbefaling
Den mest naturlige, ensartede og holdbare tan, man kan få i København. Fantastisk personale og en utrolig fin og hyggelig klinik.
Det er det bedste og mest…
Det er det bedste og mest professionelle sted jeg nogensinde er blevet tannet, og personalet yder top service samt en fantastisk atmosfære i klinikken! ❤️
super fint sted❤️❤️
super fint sted, meget flinke og søde. Jeg fik lavet en spraytan og er meget glad for mit resultat og det holdt længe. Jeg fik enda komplementer på hvor flot den var.❤️
Vi var inde som en gruppe på 5 og er…
Vi var inde som en gruppe på 5 og er alle vildt tilfredse super god oplevelse, mega søde og god service. De tog godt imod os og introduceret os så vi var klar. Derudover et virkelig godt resultat hvor de gjorde det godt og grundigt. Klar anbefaling her fra😊
Uprofessionelt og virkelig dårligt resultat
Jeg var lige inden nytår inde og få lavet spraytan. Jeg kommer aldrig det her sted igen. Jeg har aldrig nogensinde oplevet så dårligt et resultat. Da jeg vaskede overskuds farven af efter 10 timer, røg nærmest alt af. Mine hænder var fuldstændig orange, mit ene ben var helt hvidt, mens det andet plettet. Begge mine arme var plettet. Jeg blev hverken spurgt ind til hvilken farve jeg præfererer eller hvordan jeg ønsker resultatet skal se ud. Jeg stod med bagepulver og citroner for at få det af, men det lykkedes desværre ikke. Værste nytår nogensinde. ALDRIG kom det her sted. Forresten så har jeg kontaktet dem 3 gange på e-mail og de har ikke svaret.
Jeg bruger altid signe Heindorf …
Jeg bruger altid signe Heindorf inden at jeg tager på en sol rejse. Elsker at jeg er pæn brun inden at jeg skal i bikini. Den holder i ca. 4 dage, efter poolbadning.
Jeg vil giver 5⭐️.
Har brugt Signe Heindorf suntan til både bryllup og Nytår og der holder det i en 7 dage.
Bedste anbefaldning herfra.
Et nyt menneske efter behandling.
Føler mig altid som et nyt menneske efter min ansigtsbehandling.
Jeg har, gennem de seneste 3-4 år, får foretaget en Fire & Ice ansigtsbehandling hver måned. Min hud elsker det og jeg elsker det. De er det skønneste søde personale, med de blødeste kyndige hænder og mens maskerne arbejder, får man skøn hovedbundsmassage. Tak for jer <3
Uprofessionelt og dårligt
Hej.
Jeg var i dag 6/12 kl 1200 inde og få en lash lift og brow lift.
Jeg går desværre derfra med en dårlig oplevelse. Jeg plejer at være fast kunde andetsteds, men da hun er på barsel måtte jeg finde et andet sted.
Jeg bliver taget hurtigt imod og fulgt ned i kælderen, og efter jeg ligger mig på briksen bliver der ikke sagt et ord før vi er færdige. Jeg bliver hverken spurgt til eller fra hvilken farve jeg præfererer, hvilket buk jeg gerne vil have eller noget som helst. Da jeg så er færdig efter under 60 min (selvom der er sat 90 min “velvære” af), har jeg farve rundt om øjnene som jeg selv kan tørre af med en vatpind. Vipperne er klumpet sammen og har et buk hvor vipperne er bukket “ind i hovedet igen”, altså bukkeformen har været for lille. Jeg får lov selv at redde dem igennem, og ellers må jeg ringe i morgen hvis jeg stadig ikke er tilfreds.
Her til eftermiddag sidder jeg og skraber noget “klister” af mine øjenlåg og får farverester på fingrene når jeg klør mig i øjnene. Men som hun sagde “det er svært ikke at ramme udenfor, sådan er det.”
Jeg betalte 30% mere end jeg plejer - men med den oplevelse var det slet ikke det værd. Bukket er ikke pænt, har farverester udover alt, og en super dårlig service af behandleren.
Jeg synes bare jeg ville dele min oplevelse med indehaveren. (Er også sendt på mail dog uden svar)
Super uprofessionelt resultat
Super uprofessionelt resultat! Jeg fik en almindelig spraytan, kroppen er ok men ansigtet er lysere og hænderne er den helt galt med! Super mørke og ujævne, helt forfærdeligt. Jeg er så pinlig over dem 😩
Ville gerne have lagt billeder op af dem men det kan man ikke her på truspilot.
Skønneste facial og sødeste behandling
Skønneste facial og sødeste behandling. Kan klart anbefales.
Så dygtig og kompetent behandling
Så dygtig og kompetent behandling. Mine varmeste anbefalinger.
Professionel forkælelse med flot…
Professionel forkælelse med flot resultat - fire & ice - af søde Emilie.
Perfekt til kommende konfirmander
Min datter skal konfirmeres, og ville gerne prøve shellack negle og en spraytan. Optakt, booking, information og velkomst var meget professionel, og med den største empati i forhold til at det var en teenagers første besøg. Resulteret er meget flot, diskret og smukt.. Vi kan kun anbefale stedet, og alle kommende konfirmander, unge piger, kvinder og andre der trænger til et lille frirum af velvære og kindness flyver derhen med det samme👍👍
Lækkert resultat og super venlig service
Super oplevelse
Super oplevelse, og meget professionel ansigtsbehandling fra start til slut.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.