- Serviço de corte a laser
- Decoração e Design de Interiores
- Gravador
- Designer gráfico
- Serviço de fabrico
- Loja de impressões e letreiros
Silmarils lasersnijden & graveren, uw partner voor lasersnij- en graveerwerk! Als eenmanszaak staan wij garant voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en oog voor detail. Van de kleinste opdracht tot massaproductie voor bedrijven, wij staan voor u klaar.
Romestraat 8, 9280, Lebbeke, Bélgica
- 0480 62 73 81
- info@silmarils.be
- silmarils.be
Mooie gravures en perfecte afwerking…
Mooie gravures en perfecte afwerking van het product. Heel tevreden mee.

Gegraveerde kerstboomhanger
Zeer tevreden met de kerstboomhangers! Ik wilde er één als decoratie op de kast zetten, en zonder dat ik het hoefde te vragen, maakte Laurenz er zelf een passend staandertje bij. De communicatie was vlot en de afhaling verliep super snel.

Gepersonaliseerde baksteen
Super origineel cadeau voor mijn broer.
Nergens anders gezien.
Tevreden over de communicatie en de vlotte verwerking van mijn bestelling.

Geboortesuiker
Kan perfect een idee uitwerken , vriendelijk en professioneel, snel afgewerkt

Super klantvriendelijke service
Super klantvriendelijke service. Zowel een gravering op inox als een gravering op leder werden grondig voorbereid en perfect afgewerkt.
We zijn erg tevreden met de service én met het resultaat.

Heel professioneel !
Heel professioneel, snel en mooi werk geleverd. Heel tevreden en super vriendelijk. Een aanrader 👍 Carine

Top service!
Buiten een heel fijne afwerking van de gegraveerde glazen was er ook sprake van een heel snelle en vriendelijke communicatie.

Klant is echt koning.
Bij een one-line paaskonijn in 3mm dik rood spiegelacrylaat vroeg ik om het ook in spiegelbeeld te krijgen zodat het tweede naar het eerste zou kijken. Het werd onmiddellijk gemaakt. Bij Silmarils is de klant echt koning. Supermooie decoraties in verschillende thema's en in verschillende grondstoffen !!