Informações sobre a empresa

1. Passatempos e trabalhos manuais

Informação fornecida por diversas fontes externas

Silver Creek, Colorado, is vanaf 1875 een welvarend mijnwerkersdorpje tot de 'Silver Crash' van 1893. In de jaren 50 van de vorige eeuw leefde het dorp weer op door de vele ambachtslieden. De geschiedenis van pioniers, mijnwerkers en artisans inspireren het merk Silvercreek vandaag de dag. De hedendaagse 'artisan' ontwerpt en creëert modern werk met behulp van oude ambachten en rijke materialen. De nieuwe kijk op de creaties die gemaakt worden staan parallel aan de manier waarop wij voor Silvercreek onze collecties ontwerpen. Loving the past, living the present. http://www.silvercreek.nl/

Informações de contacto

3,4

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

8 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Super tevreden

Als alles goed gaat weet je niet wat n bedrijf echt waard is. Het gaat erom hoe iets wordt opgelost. Dat is bij Silvercreek super verlopen. Mails zijn snel en vriendelijk beantwoord door ene Jip van de klantenservice en zij heeft me op de hoogte gehouden van de voortgang.
Helemaal top, ik koop hier zeker vaker!

4 de setembro de 2025

Binnen een jaar kapot

Kleding voelt als goede kwaliteit in de winkel. Daarom diverse keren shirts / vest gekocht. ECHTER, binnen een jaar de rits van het vest al kapot. Een t-shirt met een scheur op een naad (mouw) Een 2e shirt met ook een los draadje waardoor een omgevouwen mouw niet mooi blijft zitten, en een 3e shirt heeft logo los gelaten.. Ter info: shirts van 40 euro gaan bij ons NIET in de droger dus daar ligt het niet aan.

Daarom toch even terug naar de winkel maar ja... wie bewaart nou zo'n bonnetje? Wel bankafschriften meegenomen met betalingen van diverse datums.

Ik snap dat ik zonder bonnetje niks kon bewijzen, maar omdat het om 3 kapotte shirts + een vest ging toch even een soort algemene melding gaan maken en kijken wat er mogelijk is. uit "coulance" hebben ze een nieuwe rits in het vest gezet. maar toch nog 3 kapotte shirts thuis liggen... ik sla dit merk voortaan over.

PS: Het vest is van een soort geweven / ribbel structuur en die begint nu ook al te rafelen. Niet normaal voor een vest van €70

29 de abril de 2025

Silvercreek flared jean gekocht

Silvercreek flared jean gekocht. De broek heeft draaipijpen. Slechte kwaliteit.

16 de maio de 2024
logótipo da Silvercreek

Resposta da Silvercreek

Beste Klant,

Wat vervelend om te horen dat de flared jeans een draaipijp heeft.

Natuurlijk mag je daar mee terug gaan naar 1 van onze 70 winkels en dan krijg je daarvoor een nieuwe jeans.

Neem wel even een aankoopbewijs/ bankafschrift mee of als je in het bezit bent van onze mycard staan daar je winkelaankopen op geregistreerd

Mocht dat niet tot de mogelijkheden behoren mag je hem kosteloos retour sturen naar ons antwoordnummer.

Open 32

tav klantenservice

Antwoordnummer 2402

6800 VJ Arnhem.

Slechte kwaliteit

2 paar jeans gekocht van 100 euro per stuk. binnen een jaar is bij beide broeken het kruis uitgesleten en gescheurd. Mijn andere broeken waren al 1,5 jaar oud toen ik deze broeken kocht en vertonen tot op de dag van vandaag geen slijtage op die plekken.

16 de março de 2024

Slechte kwaliteit

Kwaliteit van de kleding is echt heel slecht. Ik koop heel vaak Silvercreek broeken of T-shirts en ze gaan nooit langer mee dan 3 maanden.

29 de setembro de 2022

Slechte communicatie

Slechte communicatie, verkeerde bestelling geleverd en daarnaast ook nog een volledige Afterpay moeten betalen na retourneren in de eigen winkel. Erg slecht!

13 de abril de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.