Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Simple Leasing. Meget professionelt service hele vejen igennem. Forløbet var trygt og overskueligt, og jeg følte mig godt rådgivet i forhold til valg af bil... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Endnu engang en fantastisk oplevelse hos Simpel. Jeg har fået min BMW i4, og de fandt et smukt eksemplar hjem. De var også gode til at rådgive om, hvilken farvekombination og hvilket udstyr den skulle... Ver mais
Leasingbil hentet hjem fra Tyskland via Simple Leasing. Det var første gang jeg prøvede den slags og jeg var lidt i tvivl om hvor besværligt det ville blive, men det viste sig at være problemfrit. Nic... Ver mais
Har egenligt været fin tilfreds med forløbet med at finde en bil og få den hjemmefra Tyskland. Men de efterfølgende problemer hvor simple leasing ikke har gjort sit arbejde ordenligt og så vælger ikk... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Simple Leasing vil gerne gøre det simpelt og nemt for dig at lease en bil. Vi ser det som en af vores vigtigste opgaver at sørge for, at du bliver korrekt rådgivet og får markeds bedste leasing. Hos os kan du få alle typer flexleasing (erhverv-, privat-, split-, og sæsonleasing), og vi har desuden stor erfaring med hjemtagelse af biler fra udlandet. I alt har vi mere end 15 års erfaring med leasing og har hjulpet mere end 3000 kunder.
Informações de contacto
Blokken 37, 3460, Birkerød, Dinamarca
- 44 911 911
- info@simpleleasing.dk
- simpleleasing.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Det hele gik bare så fint
Det hele gik bare så fint. Hurtig levering som de skriver.
Gode priser og kanon service. Kan varmt anbefale simple leasing. Det er ikke sidste gang vi handler med dem.
Super professionelt og serviceminded…
Super professionelt og serviceminded virksomhed, kan klart anbefales 🚗🚗🚗
Altid super betjening og meget fine…
Altid super betjening og meget fine biler
Stor tillid til Simple Leasing…
Det er super hjælpsomt team hos Simple Leasing og meget troværdige i deres kommunikation. Som første gangs leasing tager, var det vigtigt at finde en aktør, hvor tilliden er i orden. Jeg kan varmt anbefale dem.
Super kompetent service!
110% iorden ++++++
Super professionelt firma, super nemt at komme i kontakt med dem under hele processen. Kun positivt herfra og de kan klart anbefales.
Simple Leasing, ja tak...
God rådgivning ift. type af bil og mærke, ud fra de kriterier jeg havde.
Hurtig og effektiv søgning på matchende profiler.
Let papirgang, hurtig leverance af bilen.
Alt spiller bare :)
super service
super service - helt afslappet og en følelse af at være i gode hænder :-)
Johan fra Simple Leasing
Johan fra Simple Leasing har fra dag 1 gjort processen tryg og nem. Vi har leaset en BMW som skulle hentes i Tyskland. Stod i en mega dårlig logistisk situation, Johan tog toget til grænsen for at hente vores bil og hjalp os ud over alle grænser for at løse vores problem hurtigst muligt. Johan er altid på telefonen, hurtige tilbagemeldinger, hurtig information, hurtig behandling uden at der bliver gået på kompromis med service, kundekontakt, kvalitet og hensyn til kundens ønsker.
Den varmeste anbefaling til Simple Leasing og i særdeleshed Johan.
Tusind tak
Min oplevelse af Simple Leasing er god…
Min oplevelse af Simple Leasing er god fra første henvendelse til bilens levering på Fyn. Alle spørgsmål er relevant besvaret hurtigt og dækkende. Dokumenter blev grundig forklaret. Bilen var topklargjort ved modtagelsen. Simple Leasing kan hermed anbefales.
Kompetent og hurtig proces
Kompetent og hurtig proces.
SL fik på mindre end 48 timer solgt og afmeldt nuværende bil og leveret ny på hjemmeadressen.
Tak til Rasmus og hele SL holdet for endnu en gang at have leveret ud over det forventede!
Det er min anden bil leaset gennem…
Det er min anden bil leaset gennem Simple Leasing. Det har fungeret upåklageligt. Nemt og ingen overraskelser.
Meget tilfredsstillende
Super oplevelse
Super oplevelse! Simple Leasing er top professionelle, svarer hurtigt og prisen var skarp. Jeg kan varmt anbefale Simple Leasing.
Min oplevelse med Simple Leasing
Jeg har netop hentet min bil hos Simple Leasing. Virkelig flinke, hjælpsomme og meget opmærksomme mine behov.
Simple Leasing og deres sælger Daniel får mine varmeste anbefalinger.
God oplevelse
God service ifbm. med mulig bilhandel. Endte ikke med at handle hos dem, da bilen ikke helt var den jeg søgte. Daniel var yderst hurtig til at beregne, svare og assistere og man fornemmer at de har styr på sagerne!
Fantastisk service
Rasmus fra Simple Leasing har hjulpet mig med at finde den helt rigtige Volvo XC90 T8 - og jeg er kræsen, så det var en krævende opgave. Men Rasmus fandt den helt perfekte bil - og endda til en rimelig pris.
Derudover kunne jeg ikke hente bilen i dagstimerne - og når man skal have ny bil kan man jo ikke vente, så Rasmus kom kl. 20 om aftenen og overleverede bilen. Det er virkelig god service :)
Jeg kommer helt sikkert tilbage.
Super god service
Super god service. Simple Leasing kan klart anbefales!
Vi vil i hvert fald kontakte dem igen når vi skal have en ny bil.
Jeg fik den bedste service fra start…
Jeg fik den bedste service fra start til slut, Rasmus har været eminent i gennem hele forløbet
Jeg kan varmt anbefale Simple Leasing…
Jeg kan varmt anbefale Simple Leasing A/S .
Super god kundeservice .
Tryghed fra kompetente medarbejdere, hele vejen igennem .
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.