Veldig fornøyd med alle produkter jeg har kjøpt derfra. Alt som er anbefalt etter min hudtype har fungert på meg, og jeg har ikke hatt så fin hud før som det jeg har nå. Ser frem til å teste flere pro... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fikk en cleanser i julegave hvor det dessverre var skjedd en produksjonsfeil på pakningen, slik at den hadde åpnet og tømt seg ganske mye. Sendte bilder til kundeservice, hvor de beklaget seg og sendt... Ver mais
Fikk veldig fort svar på spørsmålet mitt når jeg sendte mail til sincere. Og de var jo super hyggelig og hjelpsomme. Anbefales sterkt å ta kontakt med sincere hvis det er noe spørsmål angående hudruti... Ver mais
Vil virkelig anbefale denne nettbutikken! Jeg bestilte noen varer, der et av produktene kom fram med defekt forpakning. Sendte mail om dette sammen med vedlagte bilder av produktet, og kun 20 min sene... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Nøye utvalgte hudpleieprodukter for deg og din hud. Sincere er en norsk nettbutikk med fokus på koreansk hudpleie.
Informações de contacto
Josefines gate 26, 0351, Oslo, Noruega
- kontakt@sincere.no
- sincere.no
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
God kundeservice og utrolig hyggelige…
God kundeservice og utrolig hyggelige kundebehandlere! ❣️
Veldig hjelpsomme
Veldig hjelpsomme, med utfyllende svar og forklaringer<3
God kundeservice!
Fikk kjempe god hjelp og svar på de spørsmålene jeg hadde!
Så hyggelig og behjelpelig kundeservice!
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice! Sendte melding sent på kvelden å fikk svar på morningen som var masse til hjelp🥰 kommer 100% til å bestille her igjen
Sendte først inn en mail og fikk raskt…
Sendte først inn en mail og fikk raskt svar etter en dag, men da ble jeg bedt om å sende noen bilder av et produkt jeg mottok siden jeg hadde en klage om det. Har fremdeles ikke fått noe svar på den andre mailen tilbake selv etter 1,5 uke

Resposta da Sincere
God kundeservice!❤️
Raskt svar og den beste kundeservicen jeg noen gang har vært borti!❤️
Veldig hyggelig kundeservice og svarer…
Veldig hyggelig kundeservice og svarer raskt.
Kommer til å kjøpe igjen!
Kjøpte begge rely cleanserne, og jeg liker dem godt. Rask og trygg levering. <333
Super kundeservice
Super kundeservice! Og mange gode produkter med god beskrivelse av bruksområde og hvem det passer til. Anbefaler!
Uten tvil de beste på kundeservice
Uten tvil de beste på kundeservice. Jeg er utrolig fornøyd, både med produkt og bedrift i sin helhet!
Sincere er en helt perfekt nettside
Sincere er en helt perfekt nettside med super god kundeservice. Og elsker RLY serien da den har renset opp hele huden min❤️❤️
Lojal og bra nettside🥹
Utrolig god kundeservice og de svarer…
Utrolig god kundeservice og de svarer raskt på spørsmål😊
Defekt produkt
Hadde et produkt som var defekt og de ordnet opp med en gang! Veldig fort og god kundeservice 😊
Utrolig bra kundeservice
Utrolig bra kundeservice! Gode produktet som anbefales. Rask levering <3
Fikk god hjelp!💕
Informasjon og veiledning
Mye nyttig og hjelpsom informasjon på produkter og hudproblemer på nettsiden deres. Veldig enkelt å orientere seg på hva man trenger og ikke trenger, eller ikke passer til egen hudtype/tilstand. Fått god hjelp fra kundeservice, veldig hyggelig folk :)
Eneste skincare-bedriften jeg stoler på!
Eneste merket og personene jeg stoler på når det kommer til hudpleie! Ikke bare er de alltid ærlige og sørger for kvalitet i de produktene de tar inn - men de bruker tiden sin til å gi deg gratis tips, anbefalinger og svar på spørsmål om du skulle trenge det. 10/10
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.