Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De artikelen waren netjes verpakt en mooie kwaliteit. Mijn enige opmerking is dat de levering niet zo snel ging als gehoopt (vier dagen vanaf dag bestelling) en dat de bordjes vrij klein zijn. Zek... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Het bestelde kwam gebroken aan! Met de Chat robot kwam ik niet verder , dan maar telefonisch. Goed en vriendelijke te woord gestaan.Het gebroken item is vergoed. Bedankt voor jullie goede service.

Classificada 2 em 5 estrelas

Informações sobre a empresa

1. Compras e moda

Informação fornecida por diversas fontes externas

Ontdek fashion en Homeland voor dames, heren en kinderen | Life designed with Sissy-Boy |

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

1 mil opiniões

Respondeu a 84% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles geheel volgens afspraak en…

Alles geheel volgens afspraak en verwachtingen geleverd! Ben erg blij met mijn aankopen!

14 de fevereiro de 2026

Beste Jetty,

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review! Heel veel plezier met je aankopen en graag tot ziens bij Sissy-Boy!

Classificada 1 em 5 estrelas

Bruin desem brood niet vers, tonijnsalade nauwelijks proefbaar

Vandaag wederom een tonijnsalade met desembrood in de herkansing. Ook ditmaal was de bruine boterham verre van vers. Vers desem brood heeft een knapperige korst en een heelijke smaak. Helaas deze was niet vers. Er zat zo een dun laagje tonijnsalade op dat je dat bijna niet kon proeven. Ik heb dit aangegeven en ze zouden het aan de keuken doorgeven. 😳 Dit is nu de tweede keer. Gelukkig was de koffie goed. De toiletten dienen aandacht. Weet dat het door bezoekers komt maar dit is voor mij een reden om
Volgende keer voor een andere plek te kiezen. Doe hier jullie voordeel mee. Zo zonde want het een leuke plek.

15 de fevereiro de 2026

Beste Marja,

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat het desembrood niet vers was en de tonijnsalade te dun. We nemen dit mee naar de keuken om te verbeteren. Fijn dat je de koffie wel goed vond! Ook de toiletten krijgen extra aandacht. Hopelijk geven we je een volgende keer een betere ervaring.

Classificada 2 em 5 estrelas

Slechte kwaliteit en klantenservice

Ik heb online een prachtige mantel besteld van 188€ met korting (normaal kost deze 349€!). Bij ontvangst heb ik helaas vastgesteld dat de knopen allebei loshingen. Na het dragen van mijn jas voor ongeveer 3 weken begon de naad ook op verschillende plaatsen los te komen. Hiervoor heb ik met de klantenservice gemaild. Na lang aandringen, konden ze me max 20€ teruggeven als ik deze zou laten maken bij een klerenmaker… Ze nemen de jas zelf niet terug. Niet bepaald een goede dienstverlening. Je verwacht toch wel enige kwaliteit bij het betalen van zo’n prijs! Ik koop hier niet meer.

2 de fevereiro de 2026

Beste Lise,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je ervaring met onze mantel en klantenservice niet naar verwachting was. Dit is zeker niet de standaard die we voor onze producten en dienstverlening willen bieden.
We zouden graag met je meekijken om te zien of we samen tot een betere oplossing kunnen komen. Zou je contact willen opnemen met customersupport@sissy-boy.com ?
Hartelijk dank!

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele mooie spiegel en echt keurig…

Hele mooie spiegel en echt keurig ingepakt!

2 de fevereiro de 2026

Beste Leonie,

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de spiegel!
Goed om te weten dat alles keurig ingepakt bij je is aangekomen — daar besteden we veel aandacht aan. Dank je wel voor je mooie review en heel veel plezier met je mooie spiegel!

Mooie artikelen

Mooie artikelen, goede kwaliteit

10 de fevereiro de 2026

Resposta da Sissy-Boy

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de artikelen en de kwaliteit! We wensen je heel veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij Sissy-Boy!

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel blij met mijn tas en goede snelle…

Heel blij met mijn tas en goede snelle leverjng

10 de fevereiro de 2026

Beste Linda,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering én het mooie product! Dank je wel voor je review en veel plezier met je aankoop!

Classificada 5 em 5 estrelas

Superfijne ervaring na gedoe met levering

Superfijne ervaring na gedoe met levering bank. 2x thuis gewacht voor niets. Goed en netjes opgelost. Kan ik waarderen!! Dank

6 de fevereiro de 2026

Beste Katy,

Dank je wel voor je begrip en je waardering, dat betekent veel voor ons! We wensen je heel veel plezier met je bank. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar!

Snelle bezorging

Snelle bezorging mooi produkt

5 de fevereiro de 2026

Beste Willeke,

Dankjewel voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de snelle bezorging en het product. Veel plezier gewenst met je aankoop!

Classificada 4 em 5 estrelas

Prima jas

Prima jas, goed afgewerkt en goede kwaliteit, valt iets groter.

4 de fevereiro de 2026

Beste Kate,

Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en afwerking van de jas. Veel plezier gewenst met de aankoop!

Mooie kwaliteit

Netjes en mooi verpakt. En hele mooie kwaliteit producten

Beste Sadia,

Dank je wel voor je review!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze producten én de verpakking. Daar besteden we veel aandacht aan. Hopelijk geniet je er volop van en zien we je graag snel weer terug!

Classificada 5 em 5 estrelas

Sissy Boy Nijmegen, aardig, behulpzaam en supervriendelijk!!!

Vandaag was ik bij Sissy Boy Nijmegen. Wat een gezellige winkel, van alles te zien, geen opdringerig personeel, maar heel alert en present als je hen nodig hebt. Aardig, behulpzaam en meedenkend. Mijn aankopen werden extra zorgvuldig ingepakt, omdat ik binnenkort ga verhuizen. Het zijn die kleine persoonlijke attenties die het doen. Een vriendelijk woord, een luisterend oor, meedenken...hier kan geen 'on-line- winkel' tegen op. Bedankt Vriendelijke medewerkers van Sissy Boy Nijmegen!!!!

Beste Hester,

Wat een ontzettend fijne review, dank je wel! 🤍
Wat leuk om te lezen dat je je zo welkom voelde in onze winkel in Nijmegen. We doen ons best om er te zijn wanneer het nodig is, zonder opdringerig te zijn – super dat dit zo is ervaren. Extra fijn dat de kleine persoonlijke aandacht en het zorgvuldig inpakken zo werden gewaardeerd.

Heel veel succes met de verhuizing en hopelijk zien we je snel weer terug bij Sissy Boy Nijmegen. Je bent altijd van harte welkom!

Mooie kussens

Beste Elles,

Wat fijn om te horen, dank je wel!
We zijn blij dat je zo tevreden bent met de kussens. Veel plezier ermee!

Fantastisch!

Snelle leveringen, netjes verpakt en prachtige sierkussens kussens + plaid

24 de janeiro de 2026

Beste Kelly,

Fantastisch om te lezen, dank je wel! Wat fijn dat de levering snel was, alles netjes verpakt aankwam en dat je zo blij bent met de sierkussens en het plaid. Heel veel plezier ervan!

Snel en naar wens afgehandeld

Snel en naar wens afgehandeld

22 de janeiro de 2026

Beste Hetty,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles snel en naar wens is afgehandeld. We helpen je graag weer een volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

prachtige haarband met een bijpassende…

prachtige haarband met een bijpassende tas, ben heel blij met dit mooie setje. Echt een aanrader, heel netjes ingepakt!

28 de janeiro de 2026

Beste H.J.

Wat fijn om te lezen, dank je wel! Superleuk dat je zo blij bent met de haarband en de bijpassende tas. En extra fijn om te horen dat alles netjes was ingepakt. Dank voor de aanrader en heel veel plezier met dit mooie setje!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooi oversized kwalitatief zacht vest…

Mooi oversized kwalitatief zacht vest in een warme donkerbruine kleur. Neem wel een maat kleiner want het valt groter uit.

27 de janeiro de 2026

Beste Marion,

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het vest en de zachte, kwalitatieve stof. Veel plezier gewenst met de aankoop!

Prachtig sprei

Snelle levering, prachtig product voor nette prijs, erg blij met mijn nieuwe sprei!

23 de janeiro de 2026

Beste Jan,

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe sprei!
We zijn blij dat alles naar wens was en dat de levering snel verliep. Geniet ervan!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.