Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De artikelen waren netjes verpakt en mooie kwaliteit. Mijn enige opmerking is dat de levering niet zo snel ging als gehoopt (vier dagen vanaf dag bestelling) en dat de bordjes vrij klein zijn. Zek... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Het bestelde kwam gebroken aan! Met de Chat robot kwam ik niet verder , dan maar telefonisch. Goed en vriendelijke te woord gestaan.Het gebroken item is vergoed. Bedankt voor jullie goede service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag was ik bij Sissy Boy Nijmegen. Wat een gezellige winkel, van alles te zien, geen opdringerig personeel, maar heel alert en present als je hen nodig hebt. Aardig, behulpzaam en meedenkend. Mij... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Ik heb online een prachtige mantel besteld van 188€ met korting (normaal kost deze 349€!). Bij ontvangst heb ik helaas vastgesteld dat de knopen allebei loshingen. Na het dragen van mijn jas voor onge... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Compras e moda

Informação fornecida por diversas fontes externas

Ontdek fashion en Homeland voor dames, heren en kinderen | Life designed with Sissy-Boy |

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

1 mil opiniões

Respondeu a 84% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte klachtafhandeling

Onlangs een broek gekocht, deze was na 1 keer wassen volgens voorschrift verpest (allemaal witte strepen). In de winkel konden ze niks doen, vervolgens per mail een klacht ingediend maar werd weer naar de winkel verwezen. Opnieuw aangegeven dat ik daar al was geweest, kreeg toen ook per mail te horen dat ze niks konden doen. De ene ster is voor de excuses die erbij stonden.

Verwacht betere kwaliteit en betere service!

N.a.v. de reactie hier op Trustpilot opnieuw gemaild en de klacht werd alsnog afgewezen.

28 de novembro de 2025

Beste Sabrina,

Dank je voor je feedback. Het spijt ons dat je ervaring niet naar verwachting was en dat je geen oplossing hebt ontvangen. Dit is niet de service die we willen bieden. Zou je je gegevens kunnen sturen naar customersupport@sissy-boy.com zodat we je klacht kunnen onderzoeken en een passende oplossing kunnen bieden?

Onze excuses voor het ongemak. We hopen dit snel voor je op te lossen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Very fast shipping, happy experience

Very fast shipping, the flower pot I order is so beautiful and is not something I could find elsewhere. Happy shopping.

19 de novembro de 2025

Resposta da Sissy-Boy

Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear you're happy with both the fast shipping and the flower pot. It’s great to know you found something unique! We hope to welcome you back for more happy shopping experiences soon!

Mooi kleed, snel geleverd

Na bestellen is het kleed dat we gekocht hebben binnen 2 dagen geleverd!

20 de novembro de 2025

Resposta da Sissy-Boy

Wat fijn dat je zo snel je kleed hebt ontvangen! We doen ons best om bestellingen snel te leveren, en het is geweldig dat het zo goed is gegaan. Veel plezier ermee!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden over het product en…

Zeer tevreden over het product en contact met de klantenservice m.b.t. tot een vraag die wij hadden alvorens wij het vloerkleed hadden besteld.

21 de novembro de 2025

Beste Tamara,
Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat zowel het product als onze klantenservice aan je verwachtingen hebben voldaan. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder! Veel plezier met je nieuwe vloerkleed!

Classificada 5 em 5 estrelas

Professioneel, behulpzaam én vriendelijk!

Snelle levering en volgens afspraak!

De service van - en het contact met -Sissy Boy Tilburg was zeer professioneel én prettig.

Jullie zijn toppers!!

14 de novembro de 2025

Beste Esther,

Wat een prachtige review, hartelijk dank! Fantastisch om te horen dat je onze service als professioneel, behulpzaam én vriendelijk hebt ervaren. We zijn blij dat alles volgens afspraak is verlopen en dat je tevreden bent met de levering. Graag tot ziens bij Sissy-Boy!

Snelle en correcte levering

19 de novembro de 2025

Beste Anne,

Hartelijk dank voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je de levering snel en correct hebt ervaren. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Top webshop

Top webshop! Ontzettend snelle levering, mooie producten en precies zoals omschreven/op de foto’s.

13 de novembro de 2025

Beste Annabel,

Hartelijk dank voor deze geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop, de snelle levering en de producten. We doen ons best om alles precies zoals beloofd te leveren. Tot de volgende keer!

Prima service snel geleverd

7 de novembro de 2025

Beste Carole,

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat de levering snel was en je tevreden bent. We hopen je snel weer te mogen helpen!

Mooie laptop sleeve

Mooie laptop sleeve, heel blij mee en snel geleverd.

6 de novembro de 2025

Beste Sanne,

Wat fijn om te horen dat je blij bent met de laptop sleeve en de snelle levering! Dank je wel voor je positieve feedback. We hopen je snel weer te mogen helpen!

Kwaliteitsvolle producten

Een vlotte, verzorgde en snelle service!
Kwaliteitsvolle en mooi afgewerkte producten (kleding wat mijn bestelling betreft)
Ben er super blij mee ❤️

10 de novembro de 2025

Beste Linda,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de service. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen!

Classificada 4 em 5 estrelas

snel en goed.

6 de novembro de 2025

Beste Marc,

Bedankt voor je feedback! Wij hopen je snel weer te mogen helpen bij Sissy-Boy!

Goede verzending

Zeer goede ervaring. Sneller geleverd dan verwacht.

31 de outubro de 2025

Beste JP,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je bestelling sneller is geleverd dan verwacht. We hopen je snel weer te mogen helpen!

Classificada 1 em 5 estrelas

Vorige week maandag kocht ik een…

Vorige week maandag kocht ik een armband in de winkel in Arnhem, welke ik wilde retourneren omdat hij ontzettend 'klingelt'. Ik heb hem niet gedragen, zat nog in verpakking + prijskaartje, maar ik kwam er meteen al achter toen ik hem om wilde doen.
Gold plated armband met bedels - Dames | Sissy-Boy

Ik kreeg tot mijn verbazing te horen dat sieraden niet geretourneerd kunnen worden. Van oorbellen kan ik dat nog begrijpen, maar van een armband....

Hoe dan ook, ik vind dat dat verteld had moeten worden bij het aanschaffen van de armband.

Nu zit ik met een armband van 25,- weggegooid geld dus. + een hele nare ervaring met jullie merk/winkel.

Om het nog wat onaangenamer te maken, bij de klantenservice ving ik bot. 0 begrip en je wordt totaal niet gehoord. Ik kom hier gewoon nóóit meer.

Update 25-11: Sissy boy meteen weer gemaild nav hun reactie op deze review. Gewoon wéér geen reactie gehad.

3 de novembro de 2025

Beste Iris,

Dank voor je bericht. Het spijt ons dat je zo’n nare ervaring hebt gehad. We willen dit graag met je bekijken en samen naar een oplossing zoeken. Kun je contact opnemen met onze klantenservice via customersupport@sissy-boy.com

Hartelijk dank!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.