Sistieshop Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fine og meget holdbare smykker og hurtig levering. Da jeg havde lidt problemer med ombytning af en vare var Kamille rigtig sød til at hjælp med at få det i orden. Det er jeg rigtig glad for.

Classificada 5 em 5 estrelas

Stor tilfredshed med smykkerne fra jer. Har været i kontakt med jer omkring anløbne øreringe og i tilbyder at sende mig et nyt par. Fin service. Dejligt at kunne benytte hello@ for at komme i k... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 2 em 5 estrelas

Smykkerne er rigtig smukke og leveringen er hurtig, men kvaliteten lever på ingen måde op til prisen. Selve kæderne vedhængene er på ser og føles billig, og den ene halskæde fra Signe Kraghs nyeste ko... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin oplevelse, havde fået bestilt forkert vare , og min adresse manglede. Skrev til dem og alt blev løst til perfektion. Skulle have bestilt en ny vare, men svigerdatteren ombestemme sig for Gav... Ver mais

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 80% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

50 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde den bedste oplevelse hos…

Jeg havde den bedste oplevelse hos Sistie i Hillerød!!! Jeg havde bestilt et smykke, men havde overset beskeden om, at den var kommet til afhentning i butikken. Det var fredag, og de lukkede om 30 minutter, så jeg kunne ikke nå at hente det inden weekenden (smykket var en gave, der skulle bruges den weekend). Jeg ringede og fortalte min situation og blev mødt af den bedste kundeservice! Den ene ansatte tilbød at blive ekstra tid, så jeg kunne nå forbi, og den anden tilbød at køre forbi min postkasse med smykket, da hun skulle den vej hjem. Der var simpelthen kun gode ting at fortælle om deres kundeservice. Tak herfra!

27 de junho de 2025

Hej Elisabeth,
Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse ❤ Vi ved, hvor vigtigt det er, at gaver når frem i tide, og vi gør altid vores bedste for at yde den gode service. Det glæder os enormt, at du satte pris på hjælpen, og vi håber, du kigger forbi igen en dag. Tak for din støtte og de fine ord 🙌🫶👍
Mvh. Kundeservice

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Fin vare. Mit barnebarn blev meget glad for ringen. Jeg handler gernehos jer igen.

30 de junho de 2025

Resposta da Sistieshop

Hej Mona, Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at dit barnebarn blev glad for ringen. 🥰

Super service !!! .

Varen var som forventet og beskrevet.
Hurtig og god service. Jeg havde skrevet forkert og krydset for at hente i butikken. Blev ringet op fra forretningen da de så på min adresse at det nok ikke passede og pakken blev sendt til nærmeste pakkeshop. Superflot service 🫶🏻🤩

1 de julho de 2025

Hej Anne,
Tusind tak for din anmeldelse af vores kundeservice. 🥰🙏
Vi håber at smykket bringer glæde!

Rigtig god dag!

Meget fin oplevelse.

Meget fin oplevelse.
Hurtig levering, pæn æske og smykker i en lille pose nede i æsken.
Alle var glade.

24 de junho de 2025

Hej Mette,

Tak for din anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at alle var glade 😍

Sommerhilsner fra os! ☀
// Fie, kundeservice

Øreringe

Gode smykker og hurtig levering

21 de maio de 2025

Hej Amelia Tusind tak for din anmeldelse! 🌸
Vi håber at du bliver rigtig glad for dine smykker.
Sommerhilsner herfra.

Superfin hjemmeside

Superfin hjemmeside. Hurtig levering 😊

9 de junho de 2025

Hej Anne,
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at vores hurtige levering, bliver værdsat 😍

Rigtig god dag

Stort ønske 🙂

Stort ønske 🙂

Efter at have fulgt min datter fra sidelinjen, måtte jeg have smykker til hende. Hun har kigget så mange gange på nettet og har plaget om smykkerne. De er nu købt og det bliver en stor overraskelse 🙂
Nem hjemmeside og hurtigt levering

13 de junho de 2025

Hej Lise,
Hvor lyder det bare som en dejlig overraskelse 💖 Vi elsker, at du har fulgt med i din datters begejstring og nu gør drømmen til virkelighed. Tak fordi du valgte os – og for de søde ord om både webshop og levering. Vi håber, overraskelsen bliver en stor succes 🌟😍 Mvh. Kundeservice

God information

God information, når man ringer til jer

6 de junho de 2025

Hej Hanne,
Mange tak for din anmeldelse og for at fremhæve vores kundeservice. Vi sætter stor pris på din feedback 🥰 Hvis der er noget, vi kan gøre anderledes for at give dig en femstjernet oplevelse næste gang, er du meget velkommen til at kontakte os 👍 Mvh. Kundeservice

Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtig levering og fik varen i pæn…

Hurtig levering og fik varen i pæn indpakning. Dog har stilken på ørestikke for kort på på trods af at det var til en helix pircing, så måtte sende det retur. Min retur behandling er gået hurtig, og allerede dagen efter afsendelsen modtog jeg besked om at jeg vil få pengene retur.

13 de junho de 2025

Hej Maiken,
Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord om vores levering og returproces ❤️ Vi beklager, at ørestikken ikke passede, så din feedback omkring stilkens længde er givet videre til vores produktteam 👍 Mvh. Kundeservice

Classificada 1 em 5 estrelas

HOLD JER VÆK - elendig kvalitet.

HOLD JER VÆK. Virkelig dårlig kvalitet. Min ene hoop ørering gik i stykker i låsen efter et døgn. Et andet par kan jeg nærmest ikke få låsen af eller på. Jeg endte med at måtte klippe øreringen af da låsen havde sat sig fast hverken jeg eller tre andre kunne få låsen af. Hvis man kunne tilføje billeder så havde jeg sendt billeder med af mine ødelagte smykker i dårlig kvalitet til super meget overpris…. Spild af penge. Pilgrims kvalitet er laaaaangt bedre

8 de abril de 2025

23. juni 2025
Kære Ida,

Vi har forsøgt at kontakte dig via e-mail for at finde en løsning på reklamationen af dine smykker 😊 Vi vil meget gerne hjælpe dig og sørge for, at du får en positiv oplevelse hos os ❤️ Vi afventer stadig dit svar og håber på at høre fra dig. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du også mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.nr.: +45 4267 4942.

Rigtig god dag 🌷Mvh. Kundeservice
______________________________________
12. juni 2025
Kære Ida

Jeg er ked at at høre, at du har haft en så skuffende oplevelse med vores smykker.
Vi har ingen historik på at vi har hørt fra dig, med hvad der lyder som en klar reklamationssag før denne anmeldelse. Vi har derfor aldrig fået muligheden, for at forbedre din helhedsoplevelse af os, og yde vores fantastiske kundeservice.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og finde en løsning – enten i form af ombytning, reparation eller refusion – afhængigt af omstændighederne. Du må meget gerne kontakte vores kundeservice direkte på hello@sistie.dk, og hvis du har mulighed for det, sende billeder af de beskadigede smykker.

Vi er oprigtigt kede af at høre, at dine øreringe gik i stykker, og at du havde så store problemer med låsene. Det er naturligvis ikke den kvalitet eller oplevelse, vi ønsker at levere, og vi forstår din frustration. Det er dog langt fra et generelt problem, da det ikke er noget vi har hørt om før.

Vi beklager, at vi ikke har levet op til dine forventninger denne gang – men vi håber, at vi får mulighed for at rette op på det. ❤

Meget positiv købsoplevelse

Meget positiv købsoplevelse og hurtig levering. Kan varmt anbefales.

28 de maio de 2025

Hej Sten,
Tak for din anmeldelse 👍Vi er glade for at du kunne lide vores at købe smykker hos os. Rigtig god dag 🌞

Super god service

Super god service. Hurtige til svare og hjælpe en ❤️ så kan kun varmt anbefale dem og køber helt sikkert igen 🫶🏻

5 de maio de 2025

Hej Rikke,
Tusind tak for din anmeldelse - den er vi meget glade for! 🥰

Rigtig god dag herfra.

Mega flotte armbånd

Mega flotte armbånd. Hurtig levering :0)
Kan kun anbefale dette smykke firma.

9 de maio de 2025

Hej Birgitte,
Det er vi mega glade for at høre!
Tusind tak for at tage dig tid, til at give os en anmeldelse 💕

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Hurtigt levering

Hurtigt levering

7 de maio de 2025

Resposta da Sistieshop

Hej Cecilia, Tak for din anmeldelse - vil du sende os en mail på hello@sistie.dk med feedback på, hvad vi kan gøre for at komme op på 5 stjerner? 🥰

Rigtig god dag.
Venlig hilsen Fie, kundeservice.

Meget tilfreds!

Meget tilfreds!
Fine smykker i lækker gaveæske.
Glæder mig til at handle der igen. 🥰

5 de maio de 2025

Hej Margrete,
Tak for din flotte anmeldelse! Den er vi meget glade for! 🥰

Vi ønsker dig en dejlig dag ☀

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais