Siteup Opiniões 11

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Dybt imponeret over SiteUps tilgang til…

Dybt imponeret over SiteUps tilgang til SEO. Det er så nytænkende og langt foran andre agencies jeg har arbejdet med, grundet deres dybe forståelse af markedet primært. De forstår bilbranchen ud og ind.

Stor anbefaling herfra.

6 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi ville gerne have en hjemmeside der…

Vi ville gerne have en hjemmeside der afspejlede kvaliteten i det vi laver – og det har vi fået. SiteUp lavede et rigtig flot site i Webflow, og det giver mening ift. vores målgruppe. Ads kører stadig, og vi får okay med henvendelser – dog mange som ikke matcher vores prisklasse, men det har vi snakket om og justerer løbende. Super team, nemme at arbejde med.

Bedste hilsner, S.A.M. Car Care

2 de dezembro de 2024

Top Kvalitet

Jeg hyrede SiteUp til at bygge min hjemmeside og lave SEO for min rengøringsvirksomhed for cirka et halvt år siden. Jeg besluttede mig for at gå SEO vejen, fordi priserne for Google ads i rengøringsbranchen er super høje i dag. Vi har nogle større kunder, så vi har ikke nødvendigvis brug for at køre annoncer hele tiden, og derfor allokerede vi penge til SEO i stedet.

Nu, et halvt år senere, får vi allerede over 15 henvendelser per måned, både fra private, erhvervskunder og folk, der har brug for flytterengøring. Jeg er super glad for, at vi investerede i SEO i stedet for at betale for annoncer hele tiden.

Selve kommunikationen med bureauet og arbejdsprocessen er super let og spot on. De er nemme at komme i kontakt med, har altid svar på mine spørgsmål, sætter realistiske forventninger osv. Det hele fungerer perfekt for mig!

24 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi vil gerne takke Victor fra SiteUp…

Vi vil gerne takke Victor fra SiteUp for hans støtte og ekspertise i at hjælpe os med at øge vores hjemmesides synlighed i Google.

Vi har en række strategiske søgeord, hvor det er altafgørende for os at ligge øverst i Google. Da vi hyrede Victor til at udvikle og implementere en plan for at nå dette, fik vi præcis den handling, vi havde brug for. Victor udmærkede sig ved at lytte grundigt til vores behov, stille de rette følgespørgsmål og identificere konkrete muligheder for optimering, alt sammen med en pragmatisk tilgang, der gav resultater.

Victor arbejdede tæt sammen med vores marketingafdeling. Kommunikationen var klar og løbende, og implementeringen af strategierne blev håndteret med både fleksibilitet og fokus på målsætninger. Vi er meget tilfredse med det opnåede og kan klart anbefale Victor og SiteUp til andre, der søger en partner med både tekniske kompetencer og forståelse for forretningsbehov.

Mange hilsner fra Norisol

28 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Thank you for all the assistance and…

Thank you for all the assistance and ongoing service you are providing. This company truly listens to your digital needs and goes the extra mile to make it happen. Everything is meticulously planned and executed according to the desired deadlines. I couldn’t be happier with my decision to entrust them with my web development and SEO needs.

2 de setembro de 2024

Fantastisk oplevelse med GETD

Fantastisk oplevelse med GETD! Servicen var i top, og vi følte os virkelig hørt gennem hele processen. Kvaliteten af arbejdet er tydelig, og resultatet kan ses allerede efter en uges tid. Prisen matcher det høje niveau af både service og udførelse af hjemmesiden + ADS. Kan varmt anbefales!
Hilsen City2Clean.dk

1 de dezembro de 2024

Godt arbejde, jeg anbefaler

Meget behageligt samarbejde, alt var professionelt og effektivt. Vi var virkelig imponeret over deres opmærksomheden på detaljer og evnen til at forstå vores behov. Resultatet er mere end fremragende, og vi har en masse kunder) Anbefales!

19 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

"Exceptional service from digitalised I…

"Exceptional service from digitalised I couldn't be happier with their professionalism, responsiveness, and dedication to customer satisfaction. From start to finish, they exceeded my expectations. If you're looking for a reliable and trustworthy partner, look no further. I highly recommend for all your needs

13 de setembro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais