Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Echt werkelijk niet te geloven onbehoorlijke behandeling van klant. Geen product, geld weg en onbereikbaar telefoonnummer. Tijd voor zwaardere middelen. De reactie hieronder is toonvoorbeeld van... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Eerst zouden de schoenen op voorraad zijn, dan blijkbaar niet maar plots toch bericht dat ze verzonden waren. Al bij al gelukkig niet echt lang moeten wachten zeker gezien de drukke pakjes periode.... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Persoonlijk vindt ik de schoenen super goed zitten. Vooral de goede ondersteuning aan enkel en hiel. Ik heb de schoenen dagelijks 10 tot 14u aan en nooit last van de voeten. Door de goede ondersteunin... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de calçado

De SIXTON webshop van Uniwork voor alle Sixton veiligheidsschoenen.

Informações de contacto

3,5

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

72 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering van mijn werklaarzen

Snelle levering van mijn werklaarzen. En wat een goede kwaliteit heeft Sixton! Niet eerder zulke prettige laarzen gedragen! Top service!

7 de dezembro de 2022
Opinião espontânea

Resposta da Sixton

Wat fijn om te horen! Heel veel plezier toegewenst met de laarzen en graag tot de volgende keer bij Sixton.shop.

WerkLaarzen

Goede werklaarzen nette prijs/kwaliteit verhouding

19 de outubro de 2022

Beste klant,

Dank voor deze mooie beoordeling. We wensen u veel succes met uw aankoop en hopen u vaker terug te zien in onze shop!

Met vriendelijke groeten,

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij een resellers in Deventer na 4…

Bij een resellers in Deventer na 4 weken had ik nog niet mijn sixton en als ik vraagde de status van de bestelling en de levering datum ze wisten ook niks van. Ik heb dus online besteld en NA 3 WERKDAGEN DE WERKSCHOENEN WAREN AAN MIJ DEUR! TOP SERVICE!

30 de junho de 2022

Prima service

15 de maio de 2022

Beste klant,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de service en we hopen u vaker terug te zien in onze shop.

Classificada 1 em 5 estrelas

dit vind ik vervelend dat voor de…

dit vind ik vervelend dat voor de tweede keer een review moet geven. ff meer aandacht geven aan het versturen van review mails. voor de rest is alles goed

4 de abril de 2022

Resposta da Sixton

Dat kwam doordat u eigenlijk 2 bestellingen had. Een voor de verkeerde maat en een die wij hebben gemaakt voor de juiste maat die u doorgaf. Vandaar 2 beoordeling uitnodigingen. Sorry dat dat overlast gaf maar we hopen dat u de beoordeling hierop wilt aanpassen of verwijderen.
Mvg,

Topkwaliteit

Top schoenen, vlotte levering

19 de outubro de 2021

Beste klant,
Dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad!
Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en hopen u weer te zien in onze webshop.

Mvg,

Classificada 2 em 5 estrelas

Ordered 44,,,wear,,,45....got at least…

Ordered 44,,,wear,,,45....got at least 46/47...this is redicilous for EU standarts!!!!

24 de julho de 2021

Resposta da Sixton

Thank you for your review.
This is either a wrong size boxed or most expectedly a manufacturing problem. The difference cannot be so huge usually.
Did you know you can return your order? It is part of our service and we do not suggest to keep walking on shoes that are too big.
After having contact with you we did not hear anything anymore so we expect all to be fine for now.

Heldere communicatie, goede service

De door mij bestelde inlegzooltjes waren niet op voorraad. Daar kreeg ik een keurige mail over, met daarin het weeknummer dat ze weer leverbaar zouden zijn. De betreffende week werden ze prompt geleverd. Heldere en vriendelijke communicatie door het bedrijf.

21 de julho de 2021

Resposta da Sixton

Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad en hopen u vaker te zien in een van onze webshops.

Klantenservice www.sixton.shop

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.