Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Working with Mark and Sjoerd was a great experience. They really thought along with us during the gift selection for our employees and clients for Christmas. Mark and Sjoerd were very flexib... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooi bedrijf van twee jonge enthousiaste mannen met een mooi concept. Kerstpakketten met producten uit jouw stad/streek. Daarbij kun je je eigen sleef om de doos (laten) ontwerpen en denken ze met je... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Wij hebben de samenwerking met Sjarkboxes als zeer prettig ervaring. Ze hebben voor SBM het eindejaarsgeschenk en relatiegeschenken verzorgd. Het gebruik van lokale producten is een mooi voordeel. Sj... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed en persoonlijk contact, waarbij er werd meegedacht met onze wensen. Sjarkboxes levert maatwerk. Naast een standaard pakket ook een Vegan variant gerealiseerd. Afspraken altijd nagekomen e... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de brindes corporativos

Wij bieden kerstpakketten, personeelsgeschenken & relatiegeschenken voor bedrijven, in de vorm van Sjark Boxes. Onze boxes zijn uniek door de hoge kwaliteit verpakking, die luxe uitstraalt. Dezelfde kwaliteit vormt de kern van de inhoud van de boxes, mooie producten het liefst lokaal geproduceerd. Als laatste hebben wij personalisatie hoog in het vaandel staan. Wij bieden de mogelijkheid om de verpakking te personaliseren voor uw bedrijf.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

30 opiniões

Volgend jaar weer!

Leuk om bij de mannen van Sjarkboxes je kerstpakketten te bestellen. Persoonlijke pakketten met producten van lokale ondernemers. Sjoerd en Mark denken graag met je mee om je wensen te bespreken, persoonlijke designs ontwerpen en er echt wat leuks van te maken. Absoluut een aanrader.

6 de dezembro de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

de boxen waren prima

de boxen waren prima, van het personeel alleen maar goede reacties ontvangen.
een kleine ervaring van mijzelf. de ijzerkoekjes van Voskamp waren niet zoals gewend. voor de rest een heel leuk pakket

1 de janeiro de 2023

Hoge kwaliteit en persoonlijk

Afspraken altijd nagekomen en alles op tijd. Geen stress bij ons.

Kwaliteit spat er van af - verpakkingsmateriaal en producten. Waarbij het voor ons een extra plus was dat dit regionale leveranciers waren.

Wij zullen Sjarkboxes zeker nog een keer inzetten.

21 de dezembro de 2022

Super

Geweldige mannen om mee samen te werken. Ze denken goed mee en komen met ideeën. Ze staan ook open voor ideeën van de klant. Twee keer een kerstpakket besteld bij Sjarkboxes en twee keer totaal verschillende pakketten.
Wij bevelen deze mannen van harte aan!

Sg Spieringshoek

17 de janeiro de 2022

50 perfecte kerstgeschenken

Ons bedrijf (Disc) heeft 50 boxen laten maken als kerstgeschenk voor alle werknemers. Dit heeft Sjarkboxes perfect opgepakt op alle fronten. De box zelf was volledig gepersonaliseerd op een grafisch & tekstueel professionele manier.. maar ook de inhoud was samenhangend uitgezocht. Bovendien was alles betrokken bij lokale ondernemers uit de vestigingsstad van Disc en haar directeur. Door dit "lokale inkoop initiatief" doe je zowel de ondernemer als de werknemer een "cadeau" (past goed bij de kerstgedachte). Kortom de box was mooi, doordacht en royaal & lekker gevuld. Daardoor veel leuke reacties gehad van onze werknemers.

4 de janeiro de 2022

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.