Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget behjælpeligt personale, fysisk showroom med mulighed for at se og prøve møblerne. Produkterne har en meget høj kvalitet, og levering er hurtig og effektiv

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk hjælp ved bestilling af senge og flere højskabe, levering på aftalt dato, montering af alt som aftalt af 2 erfarne og dedikerede folk - der var fuld fokus på kvalitet fra start til slut. Mi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

En super god og ekstraordinær service. Jeg har købet en skabsseng usamlet og i original emballage på dba. I forbindelse med samling fik jeg ødelagt et delelement. Jeg kontaktede “Skabssenge.dk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte en skabsseng og fik kyndig råd og vejledning. Mega god kundeservice, transport/leveringsfirma og ikke mindst montørerne. Jeg kan kun anbefale at handle her. Sengen er SÅ flot. Eneste... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de camas

Escrito pela empresa

Skabssenge i Nordisk design. Mere boligareal. Flere designmuligheder.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Rigtig god service

Rigtig god service og meget hjælpsomme medarbejdere. Foldesengen er funktionsdygtig og af god kvaltitet
Husk at være ekstra opmærksom på monteringsvejledningen

7 de março de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god og flot kvalitetsseng

Rigtig god kvalitetsseng, både flot og funktionel og knirker ikke. Vi samlede selv og det tog omk. 9 timer, pga. af manglede gulvplads plads og et juletræ. Havde der været bedre gulvplads, havde det været lettere at have alle kasser åbne og samle mere effektivt. Vigtigt, følg manualen - men også de små ændringer der er med i de øvrige kasser. Jeg er så super glad for min seng og vil helt sikkert anbefale den til andre.
Også super service fra Skabssengens venlige personale, da jeg var i tvivl omk. valg af madras.
Jeg kan varmt anbefale at handle her.

2 de março de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

En super god og ekstraordinær service

En super god og ekstraordinær service.

Jeg har købet en skabsseng usamlet og i original emballage på dba. I forbindelse med samling fik jeg ødelagt et delelement. Jeg kontaktede “Skabssenge.dk” hvor jeg blev mødt med venlighed, forståelse og et oprigtigt ønske om at hjælpe.

“Skabssenge.dk” v/Kasper fik super hurtigt skaffet “stumpen” og jeg er lykkelig videre med samling af min skabsseng. 😊

Jeg kan kun give Skabssenge ApS mine bedste anbefalinger.

13 de janeiro de 2021

God kvalitet og fantastisk service😊

God kvalitet og fantastisk service😊
Fuldstændig problemfrit ift. rådgivning, levering og montering.
Jeg kunne ikke være mere glad for mit valg af seng og jeg vil anbefale det til alle jeg kender - helt fantastisk produkt😍

4 de janeiro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

"Følsomme pumper", meget svær at samle, og dårlig service efter salg

Vi købte en skabsseng i juli 2020. Vi blev forsikret om, at den var nem at samle, og at vi nemt kunne flytte den til en ny lejlighed (da vi ventede på at komme videre i vores andelsforening). Vi fik at vide, at det tog 5 timer at samle. Det viste sig, at det tog dobbelt så meget tid at samle den og det værste var, at pumpen ikke virkede. Den fik vi skiftet af skabssengen. Vi har netop flyttet og samlet sengen på ny. Begge pumper er nu gået igen. Vi har ringet og fik at vide, at det kan tage uger for en montør at komme ud, da han kommer fra Odense og de samler 4 cases før han tilkaldes og pumperne er "Følsomme". Han sagde desuden, at min mand ikke formåede at samle sengen og det måtte hænge sammen med det. Det er decideret uhørt, da min mand er ganske kapabel til at samle møbler. Det er også ekstremt dårlig service.
Køb ikke sengen. Pumperne som holder en ekstremt tung seng oppe er for følsomme og derfor farlige sikkerhedsmæssigt. Vi smider den ud på trods af, at sengen er meget dyr.

2 de dezembro de 2020

Genialt sengekoncept

Kvaliteten er helt i top, funktionaliteten fantastisk, du sover som en drøm, og skønt at kunne slå sengen op, så du får alt den skønne gulvplads i det daglige. At møblet så også er så pænt, gør kun det hele bedre.

5 de agosto de 2020

Jeg bestilte en Skabsseng

Jeg bestilte en Skabsseng, 200x140.
De var medgørlige i forhold til bestilling og levering og var altid venlige og imødekommende når jeg ringede til service nummeret. Montørerne var også professionelle og venlige til at informere og arbejde.
Madrassen og sengen virkede upåklageligt og var super behagelig.
Jeg kan anbefale at bestille hos Skabssengen.

3 de fevereiro de 2019

Godt produkt, god service

Kan kun give min varmeste anbefaling af Skabssengen.dk. Havde lige et par spørgsmål der blev besvaret hurtigt. Efterfølgende bestilling og levering gik også lige efter bogen! Godt produkt og super service!

12 de janeiro de 2019

Super betjening

Super betjening. Hurtig levering. Super produkt.
Skabssengen var let at samle med den medfølgende vejledning.
Jeg anbefaler dette firma til alle mine venner.

23 de outubro de 2018
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais