Vi har fået fjernet et hvepsebo under tagudhænget. De kom dagen efter vi havde ringet, og det blev hurtigt fjernet af venlig og kompetent mand, der også gjorde rent efter sig. Og vi har ikkke set en... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er meget tilfreds med den service, jeg har fået. De kontaktede mig meget hurtigt, efter jeg havde bedt om et tilbud, og allerede dagen efter kom de og fjernede hvepseboet. De var meget venlig... Ver mais
A empresa respondeu
Super god til at fortælle hvad der skal ske, og jeg synes det er fint han kom bagefter og fortalte lidt om forløbet, og hvordan vi efterfølgende skulle forholde os. Han kom tidligere end de før... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig fantastisk service. Vi har haft glæde af skadedyrforbudt.dk's faglighed og kompetente arbejde flere gange, senest gik der under 30 min fra vi ringede til der stod en medarbejder ved vores hus... Ver mais
A empresa respondeu
Først og fremmest: Vi er selvfølgelig medlem af Brancheforeningen for Skadedyrsfirmaer, hvor vi også har en plads i bestyrelsen. Det betyder, at vi aktivt deltager i skadedyrsbranchens årlige møder og videreuddannelse, indgår i netværk med andre dygtige skadedyrsfirmaer, og har et overordnet værdisæt bag os. Alt sammen for at højne niveauet igennem samarbejde og vidensdeling med andre i branchen, og i øvrigt i tæt samarbejde med producenter til branchen og Miljøstyrelsen. Det aktive medlemskab giver os i dagligdagen et dynamisk og udviklende arbejdsmiljø, som medfører en høj integritet og ansvarsfølelse for vores arbejdsområde. Det kan kunderne mærke. Vores kompetente medarbejdere håndterer mange forskellige slags skadedyr på hele Sjælland, og vi gør det selvfølgelig til konkurrencedygtige priser. Vi har ikke et mål om at være de billigste på markedet, men vi har et mål om at løse kundernes problemer til fuld tilfredshed. Vi sætter en ære i at være ordentlige håndværkere, som både er fagligt dygtige og servicemindede, og som også kommunikerer klart om forventninger til arbejdet og prissætningen for opgaven. Vi håndterer både de små opgaver hos private kunder, og de større opgaver hos erhvervsvirksomheder, boligforeninger og kommuner. Vores grundholdning er, at dyr og insekter som udgangspunkt ikke er skadedyr. De er her jo bare og lever deres liv. Det er sammenstødet mellem mennesker og dyr/insekter, som kan medføre nogle problematikker, der af forskellige årsager skal eller kan håndteres. Det kan dreje sig om bygningsskade, tingskade, sundhed, livsfare eller fx psykisk belastning. Ofte kan skadedyrsbekæmpelse foretages ved helt simpelt at ændre på nogle forhold i omgivelserne omkring problemet, og på den måde skabe ugunstige betingelser for et skadedyrs trivsel. Mange skadedyrsproblemer kan derfor løses helt uden brug af gift, eller ofte kun med en begrænset brug af gift.
Gl. Skovvej 131A, 4420, Regstrup, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Vi kontaktede Skadedyrforbudt.dk på grund af mistanke om erhvervelse af væggelus under nylig overstået rejse. Indehaveren Jesper gav udførlig og beroligende oplysning og rådgivning på venligste og forstående facon i 27 minutter. Ganske gratis. Og dét selv om han kunne han have udnyttet vores panikfølelse til at gøre forretning. Excellent service. Simpelt hen. Bedste anbefaling herfra.
Skulle vi en anden gang få behov for hjælp, kontakter vi den tøven dette firma igen.

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Jesper gav mig en meget grundig og vidende telefon”konsultation” om borebiller og husbukke, endskønt han allerede havde fortalt, at vi havde sommerhuset lovligt langt fra hans firmas distrikt.
Det var dejligt betryggende og spændende viden. Tak!
( vi endte med at konstatere besøg af amerikanske fyrretæger, som er ganske imponerende, men uskadelige)

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Igen top service og gode produkter.
Anbefales!!!

Meget meget tilfreds.
Jesper i telefonen er meget venlig og informerende. Man føler at de vil en det bedste.
Vi havde brug for bekæmpelse mod sølvfisk/skegkræ og murbier. Det var muligt at få 2 mænd hjem til os allerede dagen efter. De var meget venlige. Ud over at udføre det arbejde de skulle, kom de også med anbefalinger omkr bekæmpelse af myrer, som vi også havde problemer med.
Senere hen fik vi også brug for bekæmpelse af hvepse. Også meget tilfredse med behandlingen.
Uger efter bliver der fulgt op på om bekæmpelsen var effektiv nok og man får at vide hvor lang garanti man har. Indtil videre (15 uger efter) ser det ud til at behandlingen har været effektiv. Ingen sølvfisk/skegkræ, ingen hvepse, ingen murbier.
Vi kommer til at bruge dette firma fremover.

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Alt spillede perfekt fra 1. henvendelse ang flagermus . God kommunikation hele vejen igennem. Pligtopfyldende og hjælpsomt personale. Fin pris . Kan kun anbefales.

Fantastisk oplevelse
Vi ringede til Jesper fredag aften og fortalte vi havde kæmpe gedhamse og vi var allergiske
Han sendte mandag morgen så tidligt som muligt sin mand Ronnie ud som kom og kørte igen på 30 min og i de 30 min forklarede han om hvordan de gjorde og deres politik super medarbejder i har jer
De kan klart anbefales
👍👍

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Det er nu 1½ uge siden, vi fandt ud af, at vi har fået væggelus. I den tid, har vi modtaget intet mindre end enestående service og rådgivning fra Jesper. Han har rådgivet os flere gange over telefon og svarer med det samme på sms med spørgsmål, som vi havde. Ronnie har desuden rykket ud for at give vores lejlighed en behandling – et super godt besøg.
Det har været guld værd, for ligesom væggelus gennemgår en cyklus med forskellige stadier i deres udvikling, gør deres ”værtsfamilie” det samme: Stadie nr 1: Lykkelig uvidenhed. Stadie nr 2: Mistanke. Stadie nr 3: Benægtelse (det er sikkert bare myggstik). Stadie 4: Erkendelse, når man efter grundig eftersøgning finder væggelus. Stadie 5: Panik stadie A (ring til Jesper) – opret isolations zone omkring sengene, smid ud, gør rent, vask, frys, tørretumbl. Stadie 6: Panik stadie B (ring til Jesper) - smid ud, gør rent, vask, frys, tørretumbl. Stadie 7: Panik stadie C (sms til Jesper) - smid ud, gør rent, vask, frys, tørretumbl. Stadie 8: Ny hverdags rutine med isolationsrutiner omkring sengene begynder at indfinde sig og ingen spor af flere/nye væggelus.
Særligt i de 3 Panikstadier A, B og C, har det været uvurderligt med rådgivning 😉- Tak Jesper. Vi er nu i stadie 8, så vi kender ikke, hvad næste stadier er endnu 😊
Med den fantastiske service, kunne man godt tro, at det var dyrt, men det er det ikke. Vi kan kun sige, at Jesper og hans medarbejdere er de helt rigtige at gå med, hvis man skulle få væggelus 😊

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Waouv! - Kompetent og nærværende behandling. God pris og vi fik ram på husmåren :-)
Tak Jesper og company for jeres hjælp. Jeg kommer igen hvis jeg får ubudne gæster.

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Hurtige, serviceorienterede, inddragelse og effektive. Fjerne et bo forstor gedehams

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Fik utrolig god rådgivning ifm. konstatering af borebilleangreb.

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Hurtigt og super bekæmpelse:-)
Hveps ind (h)vips væk:-)

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Meget hurtig udrykning og serviceminded firma.

Fantastisk service!
Jeg vil gerne dele min ekstremt positive oplevelse med Skadedyrforbudt.dk og give dem en velfortjent 5-stjernet anmeldelse for deres fremragende service.
Jesper hos skadedyrforbudt.dk er yderst venlig og lyttede opmærksomt til mine bekymringer og spørgsmål. Hans faglige viden var tydelig, og han kunne forklare processen på en klar og forståelig måde. Og han svarede selvom jeg sendte sms’er kl. 22 om aftenen!
Alt i alt vil jeg varmt anbefale Skadedyrforbudt.dk til alle, der har brug for professionel skadedyrsbekæmpelse. Deres ekspertise, effektivitet og fantastiske kundeservice er virkelig i en klasse for sig.

Hej Alle
Jesper er virkelig en mand der holder ord 🤩🤩
Ringede kl 8,30 fik en mand på opgaven og kl 9,30 ikke flere bier 🤩🤩🤩
Kan varmt anbefales
Tanja M

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Hvepsebo, nervøse pga. summen i væggen hvor kone og lille baby sover. God forstående kundeservice fra Jesper, fik en mand hurtigt ud der fixede problemet in-No time og blev og forklarede og dokumenteret til forsikring. 10/10 vil bruge dem fremover til alt de kan og hvad vi evt. ville få af problemer med huset

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Jeg har desværre opdaget væggelus i min lejlighed, og derfor talte jeg med Jesper i 30 min for rådgivning og evt. booking af bekæmpelse.
Jesper fortalte mig nærmeT alt, hvad han vidste, og vejledte meget grundigt uden at det var for egen vindings skyld - han anbefalede mig nemlig til slut et helt andet firma, fordi de muligvis var lokaliseret tættere på min bopæl. Jeg har ikke benyttet deres skadedyrsbekæmpelse men er helt overbevist om, man får lavet et godt stykke arbejde af Jesper

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Medarbejder kunne komme ud allerede morgenen efter jeg kontaktede Skadedyrforbudt.
Ankom til aftalte tid, og gav god og grundig hjælp. Dejligt med prisen oplyst på forhånd og garanti på servicen.
Vil kontakte igen, hvis vi får behov.

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Virkelig kompetente, professionelle og servicemindede fra start til slut. Jeg ringede en aften og de kom dagen efter tidligt - Virkelig imødekommende og flinke både over telefon og da opgaven blev udført på stedet. Kæmpe anbefaling af firmaet herfra!

Resposta da Skadedyrforbudt.dk
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.