Skærbækcentret - kursus & konferencecenter Opiniões

2,7

Svømmehallen var fin, men man skulle vente i 30 min bare for at kunne bestille mad, og så vente yderligere 45 min på maden. Absolut elendig service

#Spis&Bowl Fine og gode bowlingfaciliteter men den tilhørende menu var elendig og alt for dyr i forhold til kvalitet og tilberedning. Det var på ingen måde pengene værd. Hvis der bliver en næste g... Ver mais

Vi var på familietur med børn, svigerbørn og børnebørn og har haft skønne dejlige vinterferiedage. Hytterne svarer til beskrivelsen og vi kunne endda have vores hund med. Dejligt. Børnebørnene nød svø... Ver mais

Altså den anden stjerne er kun fordi faciliteterne er fine, for service er godt nok under alt kritik. Vi var i badeland og da vi kom ind var der ca.5 minutter til de åbenbart lukkede i en time for at... Ver mais

1. Casa rural
  2. Agência de turismo
  3. Operador turístico
  4. Agência de viagens

Informação fornecida por diversas fontes externas

Skærbækcentret - Danmarks hyggeligste feriecenter med plads og tid til nærvær, hygge og fælles oplevelser. Tæt på Nationalpark Vadehavet.

Mau

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

(44)

10 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Vi syntes at rengøringen var…

Vi syntes at rengøringen var mangelfuld, støv på paneler, edderkoppespind i hjørnerne, nuldermænd under sengene, ovn var snavset og meget fedtet både pladerne og risten, vi på talte det og de sagde sådan skulle de være, andra steder var der mere beskidt og ovnen skulle vi bare bruge bagepapir. Så ingen hjælp, trist Mvh Heidi og Bjarne

6 de abril de 2021

Skærbækcentret er til 3-4 stjerner

Skærbækcentret er til 3-4 stjerner. Skønne hytter til 5 stjerner.
Super venligt personale til 5 stjerner.
Restaurant Staffeli 0 - NUL - stjerner.
Katastrofal buffet fredag aften med mexicansk buffet. Vi var de eneste gæster. Nu ved jeg hvorfor. Jeg har aldrig nogensinde oplevet så ringe en buffet. Venligt personale, men det redder ikke maden. Det hakkede kød var tørt. Virkede som om det var genopvarmet? Det virkede ikke friskt. Guacomolen? Formentlig færdig fra glas. Standard tortilla fra supermarkedet. 199,- pr person er mindst 100 kr for meget. Huset vin var til gengæld god.
Blev spurgt om vi blev mætte og ønskede dessert. Takkede nej og sagde at maden ikke var god. Tjeneren stivnede i blikket. Betalte og gik. Som man gør og aldrig aldrig kommer igen i restauranten. Luk den!
Ellers et skønt sted og dejlige hytter som vi gerne kommer tilbage til.

31 de julho de 2020

É esta a sua empresa?