Jag köpte en Skand Lejona 1200 (Juli 2026) och är väldigt nöjd hittills. Kundtjänsten var mycket hjälpsam och trevlig, dem svarade på telefon/mail trots att det var mitt i semestertider. Scootern fung... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Yhteyttä myyntiin oli vaikea saada. Jätin kaksi kertaa pyynnön ilman tulosta. Lopulta menin myymälään ja tilasin tuotteen. Tilattuani tuotteen, siitä laskutettiin arvonlisävero verollisen hinnan pää... Ver mais
Hei! Tarvitsemme jo heti varaosia skogoon, mistä näitä olisi saatavissa? Ensimmäisen käyttöviikon jälkeen seuraavia ongelmia: jarrupala irti, peili irti ja molemmat jalkatuet takapenkin osalta irti. O... Ver mais
Leveransen var ett katastrof. Jag fick vänta och vänta. När jag tröttnade och sa upp min besställning, så plötsligtvaknade dom nästa dag fick jag sms att leveranssen kommer att ske viss datum. Dåligt... Ver mais
Informações sobre a empresa
Skand is a Nordic company providing stylish, reliable, and affordable electric mobility solutions. With a wide range of environmentally friendly electric vehicles, including scooters and multi-wheel models, Skand caters to diverse age groups and mobility needs. Having sold over 5,000 vehicles across the Nordic region, Skand values customer feedback to enhance its offerings. Committed to the global shift towards sustainable transportation, Skand strives to make electric mobility accessible and enjoyable for all.
Informações de contacto
Finlândia
- skand.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Svårt omöjligt få nån kontakt med er…
Svårt omöjligt få nån kontakt med er skickat 2 mail no replay

Hienosti mopo kulkee
Hienosti mopo kulkee. Opastus laitteeseen meni hyvin. Suosittelen.

Leveranstiden kan verka lång
Leveranstiden kan verka lång. 1-3 dagar emot 3 veckor. ;) Men jag ser fram emot min leverans. Först då kan jag ge ett ärligt omdöme.

Scootern (fat) är helt super
Scootern (fat) är helt super. Därtill snabb leverans och den absolut bästa kundservicen jag varit med om på väldigt länge. De svarar otroligt snabbt på frågor och funderingar.

Resposta da Skand
Min sambo har nu kört några gånger med…
Min sambo har nu kört några gånger med sin Skand och är nöjd. Nu kan han följa med på hundpromenaderna utan att riskera hjärtstopp.
Vi tycker det är ett lyckat köp.
Eva Nilsson

Resposta da Skand
Rolig moppe går bra ,men det var bara…
Rolig moppe går bra ,men det var bara ett batteri med enligt annonsen så skulle det vara 2 st

Resposta da Skand
All kundservice via Mail och telefon…
All kundservice via Mail och telefon har varit föredömlig, både före och efter köpet. Snabb och utförlig.
Skotern levererades snabbare än utlovat och nästan på minuten vid det klockslag, som hade aviserats .
Skotern har, efter en veckas användning, väl motsvarat mina förväntningar.
Trots detta lämnar jag 4 stjärnor därför, att jag ändå fick några svårigheter, att få skotern körklar:
* Ingen hade informerat om att bagageboxen, bakom ryggen, kom omonterad, vilket vållade en del bekymmer. Svårmonterad för en handikappad!
* En ”Ikea nyckel” i viss storlek krävs för montering av backspeglarna. Borde medfölja leveransen.
* Det finns ingen information någonstans om, hur man öppnar bagage-utrymmet under sätet. Vem kan lista ut det själv?
Vänligen Cai Ericsson

GoMoto 2.4
Ainakin ostaminen oli vaivatonta ja kysymyksiin sai asiantuntevan vastauksen. Senioiri äitini saa nyt hienon skootterin ja pääsee itsenäisemmin liikkumaan.

Resposta da Skand
Erinomainen palvelu ja asiakkaalle ei…
Erinomainen palvelu ja asiakkaalle ei jää mitään epäselväksi tuotteesta.

Trevlig och engagerat bemötande
Trevlig och engagerat bemötande! Snabb leverans och mycket bra betalningsmöjligheter samt utförlig information om både produkt och företag!

Rigtig god betjening
Rigtig god betjening. Virkelig godt og venlig personale. Kundeservice og personale er Behjælpelig og man for Virkelig en godt oplevelse hos Skand. Kan stærkt anbefale Skand til alle. 👍👍👍👍👏👏👏👏❤️

Resposta da Skand
Jag är en glad ägare till en Leona…
Jag är en glad ägare till en Leona 1300+ vilken är en helt otrolig maskin. Jag hadde lite problem I början med sätet där dom satt armstöden bak och fram men det fixade sig med att Scand skickade ett helt nytt säte så nu är det hela bra❤😎

Kundtjänsten 5 poäng
Kundtjänsten 5 poäng, fast det var en finlandssvensk som svarade så han kunde sin sak.

Resposta da Skand
Etter at jeg har hatt telefonsamtalen …må anmeldelsen hete super .
Etter at jeg har hatt telefonsamtalen s ble jeg overrasket over hjelpsomheten..Jeg ble informert om hva som skulle gjøres fra deres side..Har ingen ting å utsette på Skand