Jag köpte en Skand Lejona 1200 (Juli 2026) och är väldigt nöjd hittills. Kundtjänsten var mycket hjälpsam och trevlig, dem svarade på telefon/mail trots att det var mitt i semestertider. Scootern fung... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Yhteyttä myyntiin oli vaikea saada. Jätin kaksi kertaa pyynnön ilman tulosta. Lopulta menin myymälään ja tilasin tuotteen. Tilattuani tuotteen, siitä laskutettiin arvonlisävero verollisen hinnan pää... Ver mais
Leveransen var ett katastrof. Jag fick vänta och vänta. När jag tröttnade och sa upp min besställning, så plötsligtvaknade dom nästa dag fick jag sms att leveranssen kommer att ske viss datum. Dåligt... Ver mais
Informações sobre a empresa
Skand is a Nordic company providing stylish, reliable, and affordable electric mobility solutions. With a wide range of environmentally friendly electric vehicles, including scooters and multi-wheel models, Skand caters to diverse age groups and mobility needs. Having sold over 5,000 vehicles across the Nordic region, Skand values customer feedback to enhance its offerings. Committed to the global shift towards sustainable transportation, Skand strives to make electric mobility accessible and enjoyable for all.
Informações de contacto
Finlândia
- skand.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Jag kan inte säga så mycket förrän jag…
Jag kan inte säga så mycket förrän jag har fått varan

Tilauksen jättäminen onnistui
Tilauksen jättäminen onnistui, mutta muuta ei ole siitä tilauksesta kuulunutkaan. Jätettyyn soittopyyntöön ei ole vastattu.

Tulihan se
Tulihan se, vaikka kauan odotimmekin - ehkä neljäviikkoa arvioidusta. -Syydä kuitenkin oli maailmanlaajuinen pandemia, mikä haittasi osien toimituksia valmistajalle. Myyjä sen sijaan toimi, kuten oli luvannutkin - nyt on kiva ajella!

Resposta da Skand
Hei, myyntimies osasi asiansa....
Hei, on aika vaikea kirjoittaa arvostelua, kun ei ole vielä kokenut
muuta kuin keskustelun myyntimiehen kanssa. Se sujui hyvin, mutta
pahin on vielä tulematta, nimittäin se kulkine. Sen jälkeen riittää
kirjoittamista...terveisin mahdollisesti tyytyväinen asiakas Ari Kivisoja

Resposta da Skand
Osa ok,varaosan toimitus nopeammaksi…
Osa ok,varaosan toimitus nopeammaksi koska jos henkilön ainoa kulkuväline ei saa varaosia pikaisesti vaikeuttaa se elämää suuresti myös muiden. kiitos!

Har just fått hem Elmop 1400
Har just fått hem Elmop 1400 . Har ännu inte kört, måste läsa instr. Lite oklart vid leverans som löstes på en gång pr telefon telefonkontakt väldigt bra.

Esimerkillistä ja asiantuntevaa…
Esimerkillistä ja asiantuntevaa palvelua Tigonin suhteen!

Resposta da Skand
Hade skrivit något annat om jag bara…
Hade skrivit något annat om jag bara kommit in .jag köpte den i november och har kört tre kilometer. Ville få tillbaka stolen lite mer så jag får in fötterna. När jag körde åkte jag i strumplästen. Om jag bara kunde sälja den,men jag är 86 år bor ensam och vet varken ut eller in. Annas är det säkert ett bra sätt att förflytta sig på . Hoppas ni förstår mig rätt. Hälsningar Helge

Fyra stjärnor
Allt bemötande har varit väldigt bra och trevligt. Mopedbilen är jättefin och jag skulle ha givit 5 stjärnor - men Manualen är svårtydd på grund av 2 saker. Informationen kommer inte samlad och är inte nog tydlig, tillsammans med 3 grådaskiga bilder blev det många försök av flera personer att starta mopedbilen.
Vänligen, Margareta Petré

Loistavaa, suosittelen
Loistavaa! Vetta täysi 10, parempi kuin uskalsin odottaa, ja kaikki hoitui sovitusti. Suosittelen! Ainoa asia mitä ehkä toivoisin olisi että skootterissa olisi enemmän tilaa/paikkoja ostoksille/ käsilaukulle, olen nääs keski-ikäinen nainen. Ehkä ”etutasku” voisi olla hivenen isompi? Toisaalta design on hieno näin. Ostin vekottimen mökille. Akun kesto on myös yllättänyt, se ei lopu! Aiemmin meillä oli sähkökäyttöinen potkulauta, tämä parempi!

Palaatteko pian
Hei! Tarvitsemme jo heti varaosia skogoon, mistä näitä olisi saatavissa? Ensimmäisen käyttöviikon jälkeen seuraavia ongelmia: jarrupala irti, peili irti ja molemmat jalkatuet takapenkin osalta irti. Ovatko nämä hoidettavissa missään mittakaavassa takuun piiriin, pyytäisin yhteydenottoa numeroon 050 374 6613 Yt. Kaisu Kytölä

rolig skoter att köra
rolig skoter att köra. många frågar vad det är. jag är nöjd.