Skandara Opiniões 5

TrustScore: 3 em 5

5 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Geen aanrader

Ik heb driemaal moeten terugmailen om mijn punt duidelijk te maken. Er wordt teruggemaild met irrelevante en onjuiste informatie. Dit terwijl ik duidelijk bij het uploaden van de boete, een uitgebreide toelichting heb gegeven van zaken. Kortom, steek je tijd in een ander adviesbureau.

5 de junho de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Doet vanalles zonder je te informeren

Twee keer een boete ingediend. Eentje gewonnen, eentje niet. Wat erg vervelend is dat Skandara zonder enige communicatie namens jou handelt. Tot ver na toekenning bezwaar volgen er brieven van het OM aan jou waarin Skandara weer een beroep oid maakt. Erg irritant en je vraagt je af of het allemaal wel klopt.

1 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Handelen uit je naam zonder toestemming

Onlangs hebben wij een parkeerboete ontvangen, waarna wij contact hebben opgenomen met Skandara om informatie in te winnen. In eerste instantie hebben wij hen gemachtigd om de boete namens ons aan te vechten.

Op dezelfde dag hebben wij besloten de machtiging in te trekken en dit via meerdere communicatiekanalen aan Skandara doorgegeven. Zij bevestigden vervolgens dat zij de boete niet meer zouden aanvechten. Wij hebben daarop zelf een bezwaar ingediend.

Achteraf bleek echter dat Skandara, ondanks de ingetrokken machtiging, toch in onze naam bezwaar heeft aangetekend en dit bezwaar hebben verloren. Hierdoor is ons eigen bezwaar niet in behandeling genomen. Skandara heeft ons hierover niet geïnformeerd.

Daarnaast hebben wij gemerkt dat Skandara onzorgvuldig omgaat met persoonsgegevens en handelingen verricht zonder toestemming. Het gebrek aan professionaliteit en communicatie is zeer teleurstellend.

Wij raden anderen met klem aan om zorgvuldig te overwegen voordat zij Skandara inschakelen. Dit bedrijf handelt eigenmachtig en is moeilijk bereikbaar voor opheldering wanneer zaken misgaan.

23 de janeiro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.