Top service
Met de warme dagen een storing aan de condens pomp, die bij de gehele installatie hoorde. Ondanks de drukte, waren ze er snel en probleem is verholpen.
Top mensen en goede service
Sem histórico de convites para avaliação
Top mensen en goede service
In maart 2023 2 airco’s laten plaatsen na een mooie offerte met een all in prijs. Wij hadden speciale wensen mbt het boren en het leggen van de leidingen, is allemaal geen probleem. Ook bij ons is er keurig gewerkt en alles opgeruimd.
Na montage een goede uitleg over de werking. Wij hebben er wifi bijgenomen ivm de extra mogelijkheden welke dat geeft. Het aanmelden moet je wel zelf doen ivm privacy. Inmiddels ook jaarlijks onderhoud laten plegen; ook nu dezelfde service als bij de montage. Je wordt elk jaar gebeld voor een afspraak en ook weer alles keurig achtergelaten. SKCS is zeer aan te raden. Laatste onderhoud in mei 2026 laten uitvoeren.
Na offerte aanvraag kwamen ze snel langs met duidelijk advies en direct een offerte met all in prijs.
Binnen 3 weken werden de airco's en zonnepanelen geplaatst. De monteurs waren alle 3 erg aardige, vriendelijke heren. Ze werken erg netjes en vlot, nemen alle rommel mee en geven daarna uitleg over werking en onderhoud.
Voor vragen is het bedrijf goed bereikbaar telefonisch en krijg je ook (zo mogelijk) direct antwoord.
Wij vinden het een aanrader en een betrouwbare keus.
Wij hadden twee airco units gekocht, deze zijn vandaag gemonteerd. De twee monteurs werkten hard en heel netjes; ze waren uiterst klantvriendelijk. Dit bedrijf is absoluut een aanrader.
Zeer nette en vriendelijke monteurs.
Airco geplaatst en zeer goede uitleg gehad ze werken zeer nauwkeurig en zeer netjes.
Nemen alle rotzooi mee en ruimen alles goed o zodat je er zelf geen omkijken naar hebt,
Raad het bedrijf zeker aan!
Elshout Fam.
Antwerpse baan 117
Valkenswaard
Gisteren een warmtepomp door SKCS uit Veghel laten monteren. Twee top monteurs, professionals werkten netjes en vlot door. Nu even afwachten of de service bij problemen ook zo goed is. De administratieve kant was iets minder goed er waren fouten in de factuur en het onderhoudscontract. Dit bedrijf raad ik zeker aan.
Gewoon een goed bedrijf, die netjes reageert. Die een all in prijs afgeven zonder extra kosten. De airco werkt perfect en is stil. De montage is netjes uitgevoerd. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden
Wat een Top bedrijf.
Geweldig product en super mooie all in prijzen.
Maanden geleden begon onze zoektocht om een split airco te laten plaatsen op onze zolder.
Na diverse emails en telefoontjes naar verschillende bedrijven reageerde SK Climate Solutions als eerste waar vele geen reacties hebben gegeven.
Dit is dus al een dikke pluim waard.
Na het eerste contact voelde ik dat dit bedrijf de klant serieus neemt en goed luistert en mee denkt.
Na wat mail en telefoon contact was de afspraak tot plaatsing binnen 6 weken geregeld.
DingDong de monteurs staan voor de deur en stellen zich netjes voor.
Ze lopen mee naar de locatie waar de unit moet komen hangen en beginnen uit te leggen wat ze gaan doen.
Er moesten wat aanpassingen gedaan worden, maar dat was allemaal geen probleem.
Binnen 3 uurtjes was alles aangesloten en draaiende.
Meneer komt u even kijken….. maar natuurlijk.
Als eerste viel mij op dat er geen rommel of wat dan ook was. Men had alles netjes opgeruimd WoW voor de service.
Toen volledige uitleg over hoe de airco het beste te bedienen is en waar op gelet moet worden voor maandelijks onderhoud aan de filters.
Toen alles duidelijk was zijn de monteurs gegaan en wij kunnen gaan genieten van de mooie airco welke ook nog eens super stil is ( was toch wel een eis van ons ).
Alle sterren en kudos dik verdient.