Onze zoon had 8 skilessen, na 4 lessen was hij op de een of andere reden onzeker en een klein beetje bang geworden. Dit lag niet aan de lessen die werden super goed gegeven en de meiden waren super li... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Service bij afhalen was prima, hoewel de winkel gesloten was toch mogelijk iets af te halen. De website is echter dramatisch, onoverzichtelijk, contact en afhaalmogelijkheden niet te vinden en ook pro... Ver mais
Vandaag, woensdag 13 april, van uit Heerlen vertrokken naar Heemskerk om ski's te laten slijpen. Had van te voren een telefonische afspraak gemaakt. Wekte meteen vertrouwen. Kreeg goede uitleg van Mar... Ver mais
Probleem voeten? Voor Skicentrum Heemskerk geen probleem. Zeer goed geholpen met het fitten van nieuwe skischoenen. Normaal gesproken zijn mijn brede voeten met een hoge wreef een ramp om goed zittend... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Kom naar onze skischool & skiwinkel in Heemskerk of shop online op onze uitgebreide webshop!
Informações de contacto
Communicatieweg 4D, 1967 PR, Heemskerk, Holanda
- 0251-248500
- info@skicentrumheemskerk.nl
- skicentrumheemskerk.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Skicentrum Heemskerk
Skicentrum Heemskerk, was prima te bereiken tijdens de bestel procedure. Na afrekenen van mijn skies, ging binnen korte tijd mijn tefeloon en vroeg een medewerker naar mijn maten om de skies af te stellen. De skies werden snel geleverd. Ik ga er de komende jaren veel plezier van hebben.
I am very happy
I am very happy! Seller even took real pic of a product for me when I asked.
Nette service in de winkel en met…
Nette service in de winkel en met bestellen. Ze geven trouwens ook erg goede skiles.
Duidelijk.
Snelle en vriendelijk service
Snelle en vriendelijk service. 1 berichtje en alles werd gelijk geregeld. Top!
Gewoon netjes geholpen .
Goede uitleg door professional dat merk…
Goede uitleg door professional dat merk je gelijk.
Echte kenners van hun vak.
Richard en Marko hebben passie voor wintersport en verstand van alles wat er bij hoort. De wax- en slijpclinic was zeer informatief en liet ook zien dat voor advies, verkoop en onderhoud, je bij het juiste adres bent bij Skicentrum Heemskerk. Thanks again, guys!
Super snelle levering
Super snelle levering. Helaas was het product voor mij niet geschikt, dus heb ook de klantenservice gehad en een retour gestuurd. Ook dat verloopt super!!!
Geweldig bedrijf om alles te halen voor de wintersport.
Super goed geholpen aan nieuwe skischoenen en nieuwe outfit.
Snel bestellen goede hulp!
Skis wel op de site
Skis wel op de site, maar na bestellen toch niet op voorraad, terwijl er nog 2 maten moesten zijn. Daarna helaas ook niet meegedacht voor een passende oplossing.
Snelle verzending
Een goede uitleg over waxen en slijpen…
Een goede uitleg over waxen en slijpen van ski's